• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 22

جُستار: پروژهء سیستم رجیستر و لاگین بازمتن

Threaded View

سخنور یکم
      Level completed: 84%, Points required for next Level: 48
      Overall activity: 90.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      آغازگر جُستار
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      از ایشان 567 بار در 352 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      لامصب این علم و فناوری و اونم علم پرشتاب و پرحجم و پرتغییر رایانه و برنامه نویسی، تمومی نداره. اونقدر گسترده و پیچیدس که کمتر کسی در همهء زمینه ها سواد بالا و مکفی داره. میتونم بگم افراد واقعا معدودی.

بنابراین اکثریت افراد یک آموزش محدود و پرشتاب رو در هر سطحی و مقوله و زیرمقوله ای انتخاب میکنن و پیش میرن. و خیلی هاشون اصلا از گستردگی و اهمیت و پیچیدگی خیلی چیزهایی که به کارشون مستقیما مربوط میشه و کدش رو میزنن مطلع هم نیستن.

ولی من بعکس بخاطر خوره بودنم و اینکه هدف اصلیم تجاری و اینها نبود، و خب شکر خدا وقت و فرصت و آزادی بیشتری هم از اکثریت دیگران داشتم، رفتم دنبال رشد پایه ای گسترده و عمیق و قوی. اینه که بیشتر اوقاتم رو در طول چند سال فقط مطالعه و تحقیق کردم و کتاب و مقاله خوندم. در همین زمان دیگران داشتن مثلا سایت شرکتها و ارگان ها رو مینوشتن!
      میتونم بگم 8 سال!!
      ولی خب رشد اکثریت دیگران تاحد زیادی کلیشه ای و سطحیه و کار سرهم کنی.
      خودم دارم میبینم که طرف مثلا یک رزومه زده عریض و طویل و آنچنانی که میبینی فکر میکنی نابغه و پروفسوره، ولی بعد میاد توی فروم یه سوالاتی میپرسه و توی چیزهایی گیر کرده یا متوجه میشی چیزهایی رو نمیدونه یا اشتباه انجام میده، که تو خندت میگیره و تعجب میکنی و اصلا برای من به شخصه سوال میشه که اون طرف چطور اون سایتها رو درست کرده و کارهایی رو که توی رزومش زده انجام داده!
      یه چیزایی که واسه من راحته واسه اونا سخته. اما در عین حال اونا از نظر کار تجاری و بازار و تحویل دادن یه کار به ظاهر کامل (درحدی که مشتری قانع بشه و جامعه هم ظرفیتش رو داره) از من جلوتر هستن.

من تازه رسیدم به اینجا که یک سیستم رجیستر و لاگین درست کردم که از همه سره و اصلا نمونه نداره، ولی هنوز همین رو هم وقت نکردم و تجربش رو ندارم که به سطح و استاندارد ارائه و شکل تجاری برسونم.

بهرحال این کار از نظر علمی و کاملی در کل واقعا حریف نداره که حتی به گردش برسه!

راستی شما در چه زمینه برنامه نویسی تخصص داری و چه سطحی دانش و توانایی و تجربه داری؟ و چه نمونه کارهایی اگر داری؟

البته من گفتم که چون خوره بودم و نمیتونستم از چیزی بگذرم و میخواستم بتونم همه کار بکنم، دنبال چند حیطه و زبان رفتم. بخاطر همین خیلی وقت و انرژی صرف شد و وقت برای کار عملی یا تجاری گسترده و واقعی خیلی کم داشتم. دنبال برنامه نویسی دسکتاپ رفتم، وب رفتم، حتی سیستمی، زبانهای مختلف متعدد، PHP, Python, Qt, C, C++, Action script (Flash), Assembly و شاید مواردی که یادم رفته. بعلاوهء کلی مخلفات دیگه در زمینهء الگوریتم و امنیت و رمزنگاری که خودش اصلا یک زیرشاخهء فوق تخصصیه! یعنی اونقدری گسترده و پیچیده و حجیم هست که خودش یک تخصص جدا بحساب میاد و چند سال یادگیریش وقت میبره به تنهایی.
      کلی هم رفرنس و منوال رو کامل خوندم. از رفرنس آپاچی و MySQL بگیر تا منوال های کاربری و مدیریت GNU/Linux. یک سال تمام فقط با لینوکس کار کردم و دائم داشتم منوال و مقاله هاش رو میخوندم و تست میکردم تا بهش کاملا آگاه و مسلط بشم.

خلاصه من یه خورهء واقعی هستم.
      خودم رو وقف اینا کردم.
      کار دیگه هم بلد نیستم!
      اصلا چیز زیاد دیگری نیست که بنظرم معنا و ارزش و کاربرد زیادی داشته باشه.
      البته از هنرهای رزمی و کنگفو هم خیلی خوشم میاد و به همین مقدار یا شاید حتی بیشتر بنظرم اهمیت داره، ولی دیگه وقت و انرژیم نرسید که دنبال اونم برم بصورت حرفه ای.

راستی آدرس وبلاگم رو هم که شاید بدونید: علم خوره

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از folaani گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (03-21-2013),sonixax (03-22-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. چیستان
      از سوی Mehrbod در تالار تالار سرگرمی
      پاسخ: 246
      واپسین پیک: 01-02-2018, 09:51 PM
    2. پاسخ: 72
      واپسین پیک: 10-26-2013, 02:02 PM
    3. چرا جمهوری اسلامی یک سیستم حکومتی فاشیستی است؟
      از سوی Kaveh در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 6
      واپسین پیک: 08-12-2012, 07:46 AM
    4. سیستم عامل موبایل؟
      از سوی بهمنیار در تالار رایانه، اینترنت، تلفن‌های همراه
      پاسخ: 4
      واپسین پیک: 09-22-2011, 12:55 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید