آی مَردم مُردم
باز هم سَر خوردم
مُردم از مرد بد نامَردم
من به خود نه، که به زن بد کردم
من هرگز اینها را رد نکردهام . اما تصویری که اینجا ارائه میشود ، زن را قربانیِ مردِ ایرانی جلوه داده و هر آینه تصویری کریه از مردِ ایرانی مینمایاند.
البته خواهید منظورش همهی مردانِ ایرانی که نیست . اما اینها بیشک در نگاه افراد تاثیر میگذارند . مثالی خدمتتان ارائه میدهم تا متوجه منظورم شوید . روز جهانی «رفع خشونت علیه زنان» را بنگرید . داستانِ این روز چیست ؟ بفرمایید :
منبعHistorically, the date is based on date of the 1960 assassination of the three Mirabal sisters, political activists in the Dominican Republic; the killings were ordered by Dominican dictator Rafael Trujillo (1930–1961).[1] In 1981, activists marked November 25 as a day to combat and raise awareness of violence against women more broadly; on December 17, 1999, the date received its official United Nations (UN) resolution.[1]
یعنی روزی را که مردی سه زن را کشته است، شده روزِ رفع خشونت علیه زنان. در ظاهر چیزِ خاصی در این موضوع نیست . اما در باطن کارِ خود را میکند . زهنِ انسانِ عامی معمولا در ترانهها، شعارها، سخنرانیها و اعلامیهها نمیتواند چندان بینِ مردِ بد و مرد تفاوت قائل شود .