بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-20-2013),Dariush (03-19-2013),sonixax (03-20-2013),undead_knight (03-19-2013),yasy (03-19-2013)
آغازگر جُستار

کلا منظورش این است که زنی به یقین اینکه شوهرش مرده است (یعنی مثلا 10 سال است از او خبری نیست ) ازدواج کند، بعد از حالا حامله شود از شوهر دوم، و بعد بفهمد که شوهر اولش بعد از اینکه او ازدواج کرده مرده است، باید از شوهر دوم طلاق گرفته، و عدهی طلاق را نگه دارد (آنطور که بانو یاسی گفت) سپس دوباره 130 روز برای مرگ شوهر نخست عزادار شود و دوباره به عقد شوهر دوم درآید .![]()
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying

من خودم هم دو سه بار خوندم تا متوجه شدم:)
احتمال میدم منظورش این باشه كه زنی شوهرش بمیره و اون مقدار زمانی كه باید و صبر كنه و دوباره ازدواج كنه بعد متوجه بشه كه شوهرش اون زمان كه اون فكر میكرده نمرده و مثلا دو ماه بعد از اون تاریخ مرده! باید جدا بشه و دوباره اون مدت زمان و صبر كنه به علاوه ی زمانی كه به خاطر طلاق باید صبر كنه بعد دوباره با شوهر دومش ازدواج كنه:))
چی شد!
همون به زبان خودشونه![]()
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)