گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
مهم نیست، خیلی‌ از این هیپی‌های چندش آور را می‌شناسم که خر و گاو را به انسان ترجیح می‌دهند و به دانشمندان برای آزمایش به روی موش و خرگوش حمله می‌کنند. استدلالشان اینست که «حیوانات برخلاف انسانها معصوم هستند» و این چرندیات.

من اینجا هیچ سخنی از هوش و آگاهی نگفته‌ام(آنجا که گفته‌ام بحث بر سر چیز دیگری بود)، مهربد چنان دلیلی ارائه می‌کند، از او این سوال را بپرسید. دلیل من تنها تعلق به گونه‌ی هومو سپینز است و اشتراک دی‌ان‌ای با شما، و بله، هرچه دی‌ان‌ای شما به من نزدیکتر باشد برایم مهمتر می‌شوید و اگر وادار به انتخاب باشم آنکه به من نزدیکتر است را انتخاب می‌کنم: اول خویشاوندان، سپس غریبه‌ها. چرا؟ «غریزه‌ی حیوانی».
خب حالا استدلال های دوستان فری لاو گرا:)) لزوما ربطی به بحث ما نداره:)

فکر نمیکنم طبیعی بودن یا غریزه حیوانی ربط چندانی به درست بودن اخلاقی داشته باشند و مشکلی که اینجا به وجود میاد اینه که یک حیوان معمولا عامل اخلاقی در تصمیم گیریش نداره،انجام میده چون غریزش این رو میگه،حالا اگر پرسش ما این باشه:
"چرا رجوع به غریزه حیوانی درسته؟"نمیتونیم با اتکا به همین غریزه بهش ارزش اخلاقی بدیم چون اگر این غریزه رو کافی بدونیم،اخلاق در این استدلال بیمعناست یا نقشی نداره.