• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 83

جُستار: مهران مدیری

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      اگر یک نفر بخواد تو این مملکت بی صاحاب کار کنه و موفق بشه حتما باید موضع گیری سیاسی کنه و شجره نامه اش رو بریزه روی دایره و اسما و رسما بگه که کی هست و هدفش چیه؟
      مساله اینه که اولاً مملکت ما شدیداً سیاسی هست و همینجوریش هم بی ربطترین کارها به سیاست سیاسی میشند،دیگه وقتی کسی میره سروقت طنز سیاسی معلومه که مردم به شجرش نگاه میکنند.
      مثلاً شما خودت بدون نگاه به شجره ده نمکی مگه میتونی دربارش نظر بدی.
      دوم اینکه نفوذی بودن کار ساده ای نیست اصلاً اونم تو سیستمهایی مثل ج.ا.خیلی زاحت میتونند افراد رو به جون هم بندازند و دستشون رو آلوده کنند و نفع اصلی رو اون بالایی ببره.کسانی مثل استالین و صدام اساتید این کارها بودند.در مورد کار تلویزیونی هم همین صادقه،یعنی خیلی راحت میتونند بگند که اهداف ما رو باید پیاده کنی تو برنامت و در هر دو صورت میبازی.بنابراین این کارها در سیستمهایی که آزادی درشون ار یه حدی پایینتر بره رسماً غیر ممکن میشه.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (01-23-2011),doubt (01-07-2011),sonixax (01-07-2011)

سرنویسنده یکم
      Level completed: 45%, Points required for next Level: 553
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      سرگرم

مشغول

Reactor آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      27,797
      رنک
      98
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,641
      از ایشان 2,863 بار در 1,134 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      مساله اینه که اولاً مملکت ما شدیداً سیاسی هست و همینجوریش هم بی ربطترین کارها به سیاست سیاسی میشند،دیگه وقتی کسی میره سروقت طنز سیاسی معلومه که مردم به شجرش نگاه میکنند.
      مثلاً شما خودت بدون نگاه به شجره ده نمکی مگه میتونی دربارش نظر بدی.
      دوم اینکه نفوذی بودن کار ساده ای نیست اصلاً اونم تو سیستمهایی مثل ج.ا.خیلی زاحت میتونند افراد رو به جون هم بندازند و دستشون رو آلوده کنند و نفع اصلی رو اون بالایی ببره.کسانی مثل استالین و صدام اساتید این کارها بودند.در مورد کار تلویزیونی هم همین صادقه،یعنی خیلی راحت میتونند بگند که اهداف ما رو باید پیاده کنی تو برنامت و در هر دو صورت میبازی.بنابراین این کارها در سیستمهایی که آزادی درشون ار یه جدی پایینتر بره رسماً غیر ممکن میشه.
      مدیری هیچوقت نگفته طنزش سیاسی هست این برداشتیه که مردم از کارهاش میکنن نه مدیری!

مدیری رو من یک بار تو کاخ سعد آباد تو کنسرتش باهاش سلام علیک داشتم و یک بار دیگه تو نارنجستان چالوس دیدم. تا این حدی که خودم دیدم آدم اجتماعی و بااخلاقییه. دوستانی دارم که کار تلوزیونی و تاتر و نمایش نامه نویسی و ... میکنند. باهاش کار کردن! همه میگن آدم کاردرست و باهوشیه! از پدر سوخته بازی و *ایه مالی و طرفداری از این و اون تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدم! کارشو بلده و انجامش میده! حالا اگر پول زیاد هم در میاره نوش جونش!
      همچین حرف هایی در موردش صحت نداره!
      ایشون چون مجموعه قهوه تلخش مثل کارهای قبلیش گرفته و محبوبیتش پیش مردم اونقدر زیاده که مردم بخاطرش حتی سی دی هاش رو کپی نمیکنند! حالا یک عده که همه هم میدونیم تو ایرانی جماعت زیاد پیدا میشه بهشون فشار اومده و زیر آب میزنن و از حسادت همدیگه رو جر میدن و تا میبینن یکی موفق میشه چشماشون میخواد در بیاد اومدن میخوان زیرآب این آقا رو پیش مردم بزنن!
      این بی ناموس بازی ها در ایران چیز عادی هست و قبل از مدیری پی این دمبه به تن خیلی ها خورده!
      انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Reactor نمایش پست ها
      مدیری هیچوقت نگفته طنزش سیاسی هست این برداشتیه که مردم از کارهاش میکنن نه مدیری!

مدیری رو من یک بار تو کاخ سعد آباد تو کنسرتش باهاش سلام علیک داشتم و یک بار دیگه تو نارنجستان چالوس دیدم. تا این حدی که خودم دیدم آدم اجتماعی و بااخلاقییه. دوستانی دارم که کار تلوزیونی و تاتر و نمایش نامه نویسی و ... میکنند. باهاش کار کردن! همه میگن آدم کاردرست و باهوشیه! از پدر سوخته بازی و *ایه مالی و طرفداری از این و اون تا حالا چیزی راجع بهش نشنیدم! کارشو بلده و انجامش میده! حالا اگر پول زیاد هم در میاره نوش جونش!
      همچین حرف هایی در موردش صحت نداره!
      ایشون چون مجموعه قهوه تلخش مثل کارهای قبلیش گرفته و محبوبیتش پیش مردم اونقدر زیاده که مردم بخاطرش حتی سی دی هاش رو کپی نمیکنند! حالا یک عده که همه هم میدونیم تو ایرانی جماعت زیاد پیدا میشه بهشون فشار اومده و زیر آب میزنن و از حسادت همدیگه رو جر میدن و تا میبینن یکی موفق میشه چشماشون میخواد در بیاد اومدن میخوان زیرآب این آقا رو پیش مردم بزنن!
      این بی ناموس بازی ها در ایران چیز عادی هست و قبل از مدیری پی این دمبه به تن خیلی ها خورده!
      دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم متاسفانه چطور کارهای مدیری رو سیاسی نمیدونی؟
      کارهای غیر سیاسی هم داشته اما در کارهاش عمداً تیکه های سیاسی هم میگذاره،دیگه نمونه بارزش این کارش درباره اپوزیسیون.جالبه که اسمش رو هم گذاشته بهرام آریایی که من فکر میکنم یه تیکه هم میخواسته به بهرام مشیری بندازه مثلاً.البته در مورد شخصیتهای سیاسی و معروف این توهین در جوامع آزاد معنی نداره و من شخصاً از شهرام همایون خوشم نمیاد.ولی مساله اینه که میتونه وارد سیاست نشه تا حد امکان مثل مثلاً سریالهای عطاران،و مساله دیگه اینه که همونطور که گفتی مدعیه آدم مدرن و سکولاریه ولی یه عمر تو صدا و سیما کار کرده و تیکه های سطجی سیاسی که میندازه بیشتر به هیچ وجه دور ور جکومت دینی نمیگرده.مثل دهنمکیه کارش تا یه حدی،ظاهراً سیاسی مخالفه ولی عملاً چیز دیگست.
      من یادمه تو شبهای برره اون موقع که هنوز پرونده ایران نرفته بود به شورای امنیت اینا علناً یکی رو کرده بودند نماینده جامعه جهانی که اومده میگه اگه فلان کارو نکنید من تحریمتون میکنم و اونام مسخرش میکردند و میخندیدن.من میگم این فرد نون به نرخ روز خور هست ولی کمدین ماهری هم هست.منم کاراش رو نگاه هم میکنم اتفاقاً.ولی وقتی در مورد مسائل سیاسی که ایران و زندگی ما رو به این وضع انداخته اینحور موضع میگیره واقعاً نمیتونم ازش حمایت کنم.این معنیش این نیست که سریالش رو بدزدم به این خاطر یا بگم باید ساکت بشه.بلکه نظرم به عنوان یه بیننده این میشه که این فرد اهمیتی به هموطنانش نمیده و من هم چنین افرادی رو از نظر شخصیتی دوست ندارم.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

5. یک کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (01-08-2011)

سرنویسنده یکم
      دستاوردها:
      سرگرم

مشغول

Reactor آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      27,797
      رنک
      98
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,641
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      دوست عزیز که اسمت رو هم نمیدونم متاسفانه چطور کارهای مدیری رو سیاسی نمیدونی؟
      کارهای غیر سیاسی هم داشته اما در کارهاش عمداً تیکه های سیاسی هم میگذاره،دیگه نمونه بارزش این کارش درباره اپوزیسیون.جالبه که اسمش رو هم گذاشته بهرام آریایی که من فکر میکنم یه تیکه هم میخواسته به بهرام مشیری بندازه مثلاً.البته در مورد شخصیتهای سیاسی و معروف این توهین در جوامع آزاد معنی نداره و من شخصاً از شهرام همایون خوشم نمیاد.ولی مساله اینه که میتونه وارد سیاست نشه تا حد امکان مثل مثلاً سریالهای عطاران،و مساله دیگه اینه که همونطور که گفتی مدعیه آدم مدرن و سکولاریه
      کجا گفته آدم مدرن و سکولاریه؟

ولی یه عمر تو صدا و سیما کار کرده
      خوب شما میفرمائید بره استعفا بده و بره چوپان بشه خوبه؟ مدیری یک کارگردان طنزه که تو ایران میتونه سریال های طنز موفقی بسازه. استعداد زیادی هم تو این کار داره.
      حالا بیاد کاری رو که دوستش داره و درش استعداد داره رو بگذاره کنار که چند نفر بهش نگن مزدور؟

و تیکه های سطجی سیاسی که میندازه بیشتر به هیچ وجه دور ور جکومت دینی نمیگرده.
      آیا مدیری گفته که به حکومت تیکه میندازه؟ که شما میگید پس چرا دیگه نمیندازه؟ مدیری همه جا گفته بازیگر و کارگردان طنزه همین و بس!
      شما انتظارات نا معقولی از یک شخص دارید که خودش هم همچین ادعایی نکرده و میگید باید این کاری که من میگم هم بکنه!

مثل دهنمکیه کارش تا یه حدی،ظاهراً سیاسی مخالفه ولی عملاً چیز دیگست.
      دهنمکی یک زمانی چماق بدست بود با مدیری قابل مقایسه نیست!
      من نمیدونم دهنمکی گفته با کسی مخالفه یا نه.. ولی مدیری که تا حالا همچین ادعایی نکرده پس چرا حرف تو دهنش میگذارید؟

من یادمه تو شبهای برره اون موقع که هنوز پرونده ایران نرفته بود به شورای امنیت اینا علناً یکی رو کرده بودند نماینده جامعه جهانی که اومده میگه اگه فلان کارو نکنید من تحریمتون میکنم و اونام مسخرش میکردند و میخندیدن.من میگم این فرد نون به نرخ روز خور هست ولی کمدین ماهری هم هست.منم کاراش رو نگاه هم میکنم اتفاقاً.ولی وقتی در مورد مسائل سیاسی که ایران و زندگی ما رو به این وضع انداخته اینحور موضع میگیره واقعاً نمیتونم ازش حمایت کنم.این معنیش این نیست که سریالش رو بدزدم به این خاطر یا بگم باید ساکت بشه.بلکه نظرم به عنوان یه بیننده این میشه که این فرد اهمیتی به هموطنانش نمیده و من هم چنین افرادی رو از نظر شخصیتی دوست ندارم.
      این آقا همونجور که بارها گفته یک کارگردان طنز و بازیگر هست!
      این که شما انتظارات خاصی از مدیری دارید و دوست دارید که این ها رو هم برآورده کنه به شخص شما مربوطه و ربطی به مدیری نداره!
      ایشون بارها و بارها تو مصاحبه هاش گفته هدفش از ساختن برنامه های طنز خندوندن مردم و دور کردن غم و غصه از دلشونه... مردم هم بخاطر همین چیزها دوستش دارن.
      حالا اینکه یک عده انتظارات دیگه ای از ایشون دارن و مثلا دلشون میخواد مدیری در ایران نقش سوپرمن رو بازی کنه ولی حالا که نمیکنه از دستش ناراحت هستند چیز دیگریست که منطقا به خود دوستان مربوطه نه به مدیری و این آقا تو برآورده نکردن این خواسته ی دوستان عذرش موجه هست چون هیچوقت ادعا نکرده که سوپرمنه یا میخواد آزادی تو ایران بیاره یا با صدا و سیما دشمنه و غیره...

7. 2 کاربر برای این پست سودمند از Reactor گرامی سپاسگزاری کرده اند:

doubt (01-08-2011),shirin (01-12-2011)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      کجا گفته آدم مدرن و سکولاریه؟
      شما خودت چند پست قبل توصیف کردیش تا حدودی.هر کسی با رفتارش سعی میکنه نشون بده که کی دوست داره در نظر بقیه بنظر بیاد.یه نفر شکم گنده داشته باشه و ریش بزاره و کر کثیف و با ماشین بنز میخواد به مردم بگه که مثلاً بازیاریه.کسی هم که لباس تر تمیز و شیش تیغ میکنه و مثل گداها رفتار نمیکنه و ثروت رو چیز بدی نمیدونه و آواز میخونه نشون میده آدم سکولار و مدرنی احتمالاً هست.ولی این کافی نیست.من نمیگم چرا اینجور رفتار میکنه.دارم میگم اگر واقعاً کاملاً همچین کسی باشی تو صدا و سیما دووم نمیاری.مجریهای 20:30 هم قیافشون شبیه همینه ولی برو بچه های اطلاعات تشیف دارند.
      یه مقدار با دقت بیشتر پستهای من رو بخون شما خواهشاً.من میگم برای محبوبیت خودشون با قیافه آدم حسابی نشون میدن.اشکالی هم به تنهایی نداره،ولی اگه کاملاً همچین کسی باشه همه میدونیم دو روز هم تو صدا و سیما دووم نمیاره.داریوش کاردان الان کجاست،چرا مثل مدیری فضا نداره.استعداد طنزش از مدیری بیشتر نباشه کمتر هم نیست.قبل این ماجرا یادم نیست دقیقاً سر چی ولی مدیری به این و اون رشیدی مجری یکسری حمله کرد و اینام غیر مستقیم گفتند که آدمی نیستیم که با چیزایی که ازت میدونیم خرابت کنیم.

من خودم تو محیط مذهبی بودم و میدونم چقدر سخته تظاهر.حالا تو جاهایی مثل صدا و سیما و سپاه و اطلاعات که مافیاست امکان نداره آدمی شیش تیغ و آدمی زادی رفنار کنه و بتونه سرپا واسته.این تئوری توطئه نیست،اون برای جاهایی با محیط دموکراتیک و شفاف هست.ولی صدا و سیما مافیاست.مجریاش هم قیافه آدمیزادی و تمیز دارند ولی همه فیلتر شده و خودی و ولایتمدار هستند.همینطور که گفتم مجبورشون میکنند قاطی کارای کثیف بشند و نمیتونند هم بگند نه.

خوب شما میفرمائید بره استعفا بده و بره چوپان بشه خوبه؟ مدیری یک کارگردان طنزه که تو ایران میتونه سریال های طنز موفقی بسازه. استعداد زیادی هم تو این کار داره. حالا بیاد کاری رو که دوستش داره و درش استعداد داره رو بگذاره کنار که چند نفر بهش نگن مزدور؟
      من میگم ثروتمند شدن و موفقیت شغلی حق هر انسانیه و ربطی به سیاست هم زیاد نباید داشته باشه و نداره در کشورهای متمدن.ولی هر دو در ایران زندگی میکنیم و میدونیم شما بخوای یه بیزیمس راه بندازی باید دم اطلاعات و امام جمعه رو باید ببینی،تو هزار کثافت کاری اینا قاطی بشی تا یه کار مفیدی که ربطی به سیاست هم نداشته رو پیش ببری یا نبری.تو صدا و سیمای زیر نظر رهبری که جای خود داره.
      آیا مدیری گفته که به حکومت تیکه میندازه؟ که شما میگید پس چرا دیگه نمیندازه؟ مدیری همه جا گفته بازیگر و کارگردان طنزه همین و بس! شما انتظارات نا معقولی از یک شخص دارید که خودش هم همچین ادعایی نکرده و میگید باید این کاری که من میگم هم بکنه!
      من کی گفتم به جکومت تیکه میندازه،اتفاقاً به همه میندازه جز جکومت.بزرگنرین سوژه همه میدونیم محموت و دولتشه که پارازیت رو همین معروف شد.به نظرت چرا نمیاد تقلید خامنه ای رو کنه؟چون امکانش نیست.چرا مثلاً بی چاک و دهنی لاتهای سپاه رو مسخره نمیکنه؟چون حرف زشت و ناموسی تو طنز و جک ما ایرانیا خیلی برو داره و کسی که شم طنز داشته باشه میدونه باید ازش استفاده کنه.ولی نمیشه که این چیزها فقط برای له کردن مخالفان جمهوری اسلامی مجازه.واقعیت اینه که ما شبکه های ماهواره ای رو واقعیتش رو همین میدونیم و بهش میخندیم.واقعیت خامنه ای هم اون تقلید صداهاست که بازم بهش میخندیم و توش پر کلمات بالای 18 هست.این خیلی ناجوانمردانست که وقتی دوطرف رو به یه مقدار نمیتونیم بی طرف به این شیوه بالای 18 سال مسخره کنیم از یکی که دستش به خون مردم تا آرنج آلودست بودجه بگیریم و طرف دیگه رو (که شاید بهتر از اونیکی هم نباشه) قهوه ای کنیم.غیر فانونی نیست ولی شدیداً غیر اخلاقیه.

دهنمکی یک زمانی چماق بدست بود با مدیری قابل مقایسه نیست! من نمیدونم دهنمکی گفته با کسی مخالفه یا نه.. ولی مدیری که تا حالا همچین ادعایی نکرده پس چرا حرف تو دهنش میگذارید؟
      دقت نمیکنی شما،من میگم دهنمکی هم با طنز بالای 18 مخالفا رو کوبید،اینم تو این کارش همین کارو کرده.چون طنز بالای 18 برای ما(از جمله من) خنده داره.ولی تا حالا من ندیدم به کسی که خودی نباشه بگذارند از یک فرسخی این نوع طنز رد بشه.

این آقا همونجور که بارها گفته یک کارگردان طنز و بازیگر هست! این که شما انتظارات خاصی از مدیری دارید و دوست دارید که این ها رو هم برآورده کنه به شخص شما مربوطه و ربطی به مدیری نداره! ایشون بارها و بارها تو مصاحبه هاش گفته هدفش از ساختن برنامه های طنز خندوندن مردم و دور کردن غم و غصه از دلشونه... مردم هم بخاطر همین چیزها دوستش دارن. حالا اینکه یک عده انتظارات دیگه ای از ایشون دارن و مثلا دلشون میخواد مدیری در ایران نقش سوپرمن رو بازی کنه ولی حالا که نمیکنه از دستش ناراحت هستند چیز دیگریست که منطقا به خود دوستان مربوطه نه به مدیری و این آقا تو برآورده نکردن این خواسته ی دوستان عذرش موجه هست چون هیچوقت ادعا نکرده که سوپرمنه یا میخواد آزادی تو ایران بیاره یا با صدا و سیما دشمنه و غیره...
      این آقا کارگردانه،یکی دیگه تاجره اونیکی قاضی و معلم و...ولی همه میدونیم که بخوای کار خودت رو بکنی مثل یه آدم حرفه ای نمیگذارند.خیلی بدیهی هست این و شما که مدعی هستی تو اجتماع بودی این رو باید خوب بدونی.اینکه هر کسی کار خودش رو بکنه آرزوی ماست که تو یه جامعه سکولار و غیر دیکتاتوری بهش برسیم.ولی تا اطلاع ثانوی برای هیچ کسی در دسترس نیست تو جایی مثل صدا و سیمای تحت نظارت مستقیم رهبر.

9. 2 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

doubt (01-08-2011),sonixax (01-08-2011)

سرنویسنده یکم
      دستاوردها:
      سرگرم

مشغول

Reactor آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      27,797
      رنک
      98
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,641
      Mentioned
      10 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی russell نمایش پست ها
      شما خودت چند پست قبل توصیف کردیش تا حدودی.هر کسی با رفتارش سعی میکنه نشون بده که کی دوست داره در نظر بقیه بنظر بیاد.
      درسته متوجه هستم که من توصیفش کردم ..
      ولی اون که خودش رو اینجوری برای عموم توصیف نکرده؟!
      اگر کرده بود میتونست در مقابل رفتارهاش در مقابل عموم پاسخگو باشه.
      من میگم همچین آدمیه و قبولش دارم.
      شما میگی نیست! ولی نمیتونی بخاطر دیدی که من نسبت بهش دارم اون رو محکوم کنی که؟

یه نفر شکم گنده داشته باشه و ریش بزاره و کر کثیف و با ماشین بنز میخواد به مردم بگه که مثلاً بازیاریه.کسی هم که لباس تر تمیز و شیش تیغ میکنه و مثل گداها رفتار نمیکنه و ثروت رو چیز بدی نمیدونه و آواز میخونه نشون میده آدم سکولار و مدرنی احتمالاً هست.
      خیلی بازاریها هم هستند که اینجوری نیستند! وقتی مدیری حرفی نزده که نمیشه از رو تیپ و قیافه اش اون رو محکوم کرد که حتما دید خاصی داره! آدم باید در مقابل حرفی که میزنه جوابگو باشه نه در مقابل دیدی که مردم بهش دارند!

دارم میگم اگر واقعاً کاملاً همچین کسی باشی تو صدا و سیما دووم نمیاری.
      خیر.. وقتی لازمت داشته باشن دووم میاری. من تو صدا و سیما رفتم. جو روشنفکری بالایی داره. حتی دربونش.
      حکومت هم تا جایی که بتونه اینا رو تصفیه میکنه ولی تا جایی که بتونه!
      وقتی همه ی متخصص ها رو بریزه بیرون که نمیتونه با چند تا بسیجی ببو برنامه بفرسته رو آنتن میتونه؟
      افرادی هم که تو تلوزیون مشغول بکارند اکثر قریب به اتفاقشون جزو قشر تحصیلکرده و خارج رفته هستند که هیچ رقمه با اینها آبشون توی جوب نمیره و خیلی وقت ها که کارشون لنگ میمونه صدا و سیما *ایه مالی اینا رو میکنه!

مجریهای 20:30 هم قیافشون شبیه همینه ولی برو بچه های اطلاعات تشیف دارند.
      بچه های اطلاعات کدومه خیلی دست بالا گرفتینشون. اینا یا بچه های تهیه کننده و کارگردان های خود صدا و سیمان یا *ایه مالای عشق دوربینن که با پارتی اومدن اونجا تا وقتی تاریخ مصرف داشته باشن ازشون استفاده میشه. اگر هم توجه کنید دائم درحال عوض شدنن. نه بابا اینجوری هام نیست. موضوع رو الکی پیچیده نکنید..

یه مقدار با دقت بیشتر پستهای من رو بخون شما خواهشاً.من میگم برای محبوبیت خودشون با قیافه آدم حسابی نشون میدن.اشکالی هم به تنهایی نداره،ولی اگه کاملاً همچین کسی باشه همه میدونیم دو روز هم تو صدا و سیما دووم نمیاره.
      من هم همین خواهش رو از شما و بقیه دوستان دارم که پست های من رو با دقت بخونن چون هر سوال رو چند باره دارم جواب میدم. در مورد دلیلتون همه دوست دارن خودشون رو خوب نشون بدن تا محبوب بشن کیه که دوست نداشته باشه! تو صدا و سیما هم پر از آدم های شیش تیغه این که دلیل نشد!

داریوش کاردان الان کجاست،چرا مثل مدیری فضا نداره.استعداد طنزش از مدیری بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
      بابا کاردان که خودش استاد *ایه مالای صدا و سیما بود!
      ابتکار مسخره کردن شبکه های ماهواره ای که اصلا مال اون بود!!
      شما تا حالا ندیدی تو تلوزیون برنامه هاشو که میاد ادای تلوزیون های 24ساعته و رئیس جمهور و شخصیت های امریکایی رو در میاورد؟!
      استعداد طنزش اصلا در حد مدیری نیست! کاردان چندتا برنامه نوروزی ساخت که هیچکدومش محبوبیت برنامه های مدیری رو بدست نیاورد!

قبل این ماجرا یادم نیست دقیقاً سر چی ولی مدیری به این و اون رشیدی مجری یکسری حمله کرد و اینام غیر مستقیم گفتند که آدمی نیستیم که با چیزایی که ازت میدونیم خرابت کنیم.
      فکر نمیکنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه شایعه ست.. محض اطلاعتون کاردان یکی از دستمال بدست ترین افراد صدا و سیما بود. رشیدی هم فکر کنم منظورتون رشید پور مجری شبکه 3 و 5 باشه که تا جایی که میدونم هیچ مشکلی با مدیری نداره و همیشه هم گفته طرفدار کارهاشه و تو برنامه هاش هم همیشه دعوتش میکنه!

من میگم ثروتمند شدن و موفقیت شغلی حق هر انسانیه و ربطی به سیاست هم زیاد نباید داشته باشه و نداره در کشورهای متمدن.ولی هر دو در ایران زندگی میکنیم و میدونیم شما بخوای یه بیزیمس راه بندازی باید دم اطلاعات و امام جمعه رو باید ببینی،تو هزار کثافت کاری اینا قاطی بشی تا یه کار مفیدی که ربطی به سیاست هم نداشته رو پیش ببری یا نبری.تو صدا و سیمای زیر نظر رهبری که جای خود داره.
      بله اگر قرار باشه 100میلیارد تومن پول داشته باشی حتما باید آدمشون باشی ولی با 10-20 یا 50 میلیارد من خیلی ها رو میشناسم که مثال شما رو نقض میکنه..

من کی گفتم به جکومت تیکه میندازه،اتفاقاً به همه میندازه جز جکومت.بزرگنرین سوژه همه میدونیم محموت و دولتشه که پارازیت رو همین معروف شد.به نظرت چرا نمیاد تقلید خامنه ای رو کنه؟چون امکانش نیست.چرا مثلاً بی چاک و دهنی لاتهای سپاه رو مسخره نمیکنه؟چون حرف زشت و ناموسی تو طنز و جک ما ایرانیا خیلی برو داره و کسی که شم طنز داشته باشه میدونه باید ازش استفاده کنه.ولی نمیشه که این چیزها فقط برای له کردن مخالفان جمهوری اسلامی مجازه.واقعیت اینه که ما شبکه های ماهواره ای رو واقعیتش رو همین میدونیم و بهش میخندیم.واقعیت خامنه ای هم اون تقلید صداهاست که بازم بهش میخندیم و توش پر کلمات بالای 18 هست.این خیلی ناجوانمردانست که وقتی دوطرف رو به یه مقدار نمیتونیم بی طرف به این شیوه بالای 18 سال مسخره کنیم از یکی که دستش به خون مردم تا آرنج آلودست بودجه بگیریم و طرف دیگه رو (که شاید بهتر از اونیکی هم نباشه) قهوه ای کنیم.غیر فانونی نیست ولی شدیداً غیر اخلاقیه.
      یعنی چی؟
      تو ایران داره زندگی میکنه! داره اینجا کار میکنه! مگه مغز خر خورده بخواد خامنه ای رو مسخره کنه؟ مگه زنده اش میزارن؟ شما خودت جراتشو داری بری جلو در صدا و سیما ادای خامنه ای رو در بیاری؟ این چه انتظارات بچه گانه اییه که شما از افراد موفق جامعه دارید؟ اون بدبخت چه گناهی کرده که تو این مملکت بی صاحاب شده کارگردان تلوزیونی و حالا همه ارث شون رو از اون میخوان بگیرن؟
      مثلا یک امریکایی از بیل گیتس انتظار داشته باشه که زندگیشو ول کنه پاشه بره عراق بجنگه!!!
      حالا اون هایی که ادعاشون میشه و تلوزیون راه میندازن و یقه جر میدن که آی وطنم آی وطنم و ادعای شجاعت دارن! و روزی صد بار جلوی دوربین ادعاش رو میکنند! پا شدن اومدن ایران مبارزه کردن که این مدیری بیچاره که ادعایی هم نکرده باید این همه کار بکنه؟!

---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:25 pm ---------- ارسال قبلی در 02:15 pm ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی kheradgera نمایش پست ها
      قربونت برم به سن و سال و محل زندگی نیست و فقط میگم خیلی تو جوی و مونده شعورت به خیلی چیزها برسه که هر نوع حرف زدن برای کجاست. همین و بس. خوش باش با مهران مدیری و شو تایم فعلا.
      سوال هاتو که منطقی جواب دادم!
      به سوال های من هم که جواب ندادی!
      خودتم که مغز متفکر میدونی!
      من هم نمیدونم که چه مشکل پدر کشتگی با مدیری داری که از در اومدی داخل عین پیرمردهای لس آنجلسی که اسکیزوفرنی دارن هرچی تهمت و افترا بود به این بدبخت زدی!
      منم که بی*عور کردی رفت!
      برو همون برنامه های آبدوخیاری سیاسی ماهواره رو نگاه کن که فردا مشیری و تیمسار تندر میخوان بیان ایران رو با سیخ و سنجاق آزاد کنن یک وقت تنها نمونن!
      سر راهت یک بسته تریاک سناتوری هم براشون بخر رسیدن اینجا خستگی از تنشون در بره!

11. 2 کاربر برای این پست سودمند از Reactor گرامی سپاسگزاری کرده اند:

doubt (01-09-2011),Mehrbod (01-11-2011)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      درسته متوجه هستم که من توصیفش کردم .. ولی اون که خودش رو اینجوری برای عموم توصیف نکرده؟! اگر کرده بود میتونست در مقابل رفتارهاش در مقابل عموم پاسخگو باشه. من میگم همچین آدمیه و قبولش دارم. شما میگی نیست! ولی نمیتونی بخاطر دیدی که من نسبت بهش دارم اون رو محکوم کنی که؟
      من هم گفتم که به این خاطر به تنهایی اشکالی بهش نیست.ظاهر خودشه.

خیلی بازاریها هم هستند که اینجوری نیستند! وقتی مدیری حرفی نزده که نمیشه از رو تیپ و قیافه اش اون رو محکوم کرد که حتما دید خاصی داره! آدم باید در مقابل حرفی که میزنه جوابگو باشه نه در مقابل دیدی که مردم بهش دارند!

من نگفتم بازاریا همه ایتجوریند،گفتم کسی که همچین قیافه ای برای خودش درست کنه دوست داره که مردم فکر کنن بازاریه،یا حداقل میدونه که مردم فکر خواهند کرد بازاریه.

خیر.. وقتی لازمت داشته باشن دووم میاری. من تو صدا و سیما رفتم. جو روشنفکری بالایی داره. حتی دربونش. حکومت هم تا جایی که بتونه اینا رو تصفیه میکنه ولی تا جایی که بتونه! وقتی همه ی متخصص ها رو بریزه بیرون که نمیتونه با چند تا بسیجی ببو برنامه بفرسته رو آنتن میتونه؟ افرادی هم که تو تلوزیون مشغول بکارند اکثر قریب به اتفاقشون جزو قشر تحصیلکرده و خارج رفته هستند که هیچ رقمه با اینها آبشون توی جوب نمیره و خیلی وقت ها که کارشون لنگ میمونه صدا و سیما *ایه مالی اینا رو میکنه!

اتفاقاً برعکسه.وقتی فقط تلویزیون دولتی باشه و ازت دعوت بکار نکنند محو میشی.

بچه های اطلاعات کدومه خیلی دست بالا گرفتینشون. اینا یا بچه های تهیه کننده و کارگردان های خود صدا و سیمان یا *ایه مالای عشق دوربینن که با پارتی اومدن اونجا تا وقتی تاریخ مصرف داشته باشن ازشون استفاده میشه. اگر هم توجه کنید دائم درحال عوض شدنن. نه بابا اینجوری هام نیست. موضوع رو الکی پیچیده نکنید..

حالا ... مال به قول شما،اما قیافه ای معقول بر خلاف افکارشون برا خودشون درست کردن.

بابا کاردان که خودش استاد *ایه مالای صدا و سیما بود! ابتکار مسخره کردن شبکه های ماهواره ای که اصلا مال اون بود!! شما تا حالا ندیدی تو تلوزیون برنامه هاشو که میاد ادای تلوزیون های 24ساعته و رئیس جمهور و شخصیت های امریکایی رو در میاورد؟! استعداد طنزش اصلا در حد مدیری نیست! کاردان چندتا برنامه نوروزی ساخت که هیچکدومش محبوبیت برنامه های مدیری رو بدست نیاورد!
      من مبدونم کاردان کارش از این نظر شبیه مدیری هست.اما روراستتر هست.شما برنامه های رادیویی کاردان رو گوش ندادی گوبا تا بحال.کارهای مدیری هم همینه،چندان به تصویر احتیاج نداره.

فکر نمیکنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه شایعه ست.. محض اطلاعتون کاردان یکی از دستمال بدست ترین افراد صدا و سیما بود. رشیدی هم فکر کنم منظورتون رشید پور مجری شبکه 3 و 5 باشه که تا جایی که میدونم هیچ مشکلی با مدیری نداره و همیشه هم گفته طرفدار کارهاشه و تو برنامه هاش هم همیشه دعوتش میکنه!
      آره رشید پور،اون دعوت و این حرفا برای قبل این قضیه درگیری هست.همین چند ماه پیش هم بود.من تو وبلاگ خود رشید پور خوندم و کاملاً صحت داره.اینا خودشون میدونند همه چکارا کردند.

بله اگر قرار باشه 100میلیارد تومن پول داشته باشی حتما باید آدمشون باشی ولی با 10-20 یا 50 میلیارد من خیلی ها رو میشناسم که مثال شما رو نقض میکنه..

بستگی به اهمیت کارت داره.بخواد تاثیر گذار بشه خدمت برادران اطلاعاتی مشرف میشی.

یعنی چی؟ تو ایران داره زندگی میکنه! داره اینجا کار میکنه! مگه مغز خر خورده بخواد خامنه ای رو مسخره کنه؟ مگه زنده اش میزارن؟ شما خودت جراتشو داری بری جلو در صدا و سیما ادای خامنه ای رو در بیاری؟ این چه انتظارات بچه گانه اییه که شما از افراد موفق جامعه دارید؟ اون بدبخت چه گناهی کرده که تو این مملکت بی صاحاب شده کارگردان تلوزیونی و حالا همه ارث شون رو از اون میخوان بگیرن؟ مثلا یک امریکایی از بیل گیتس انتظار داشته باشه که زندگیشو ول کنه پاشه بره عراق بجنگه!!! حالا اون هایی که ادعاشون میشه و تلوزیون راه میندازن و یقه جر میدن که آی وطنم آی وطنم و ادعای شجاعت دارن! و روزی صد بار جلوی دوربین ادعاش رو میکنند! پا شدن اومدن ایران مبارزه کردن که این مدیری بیچاره که ادعایی هم نکرده باید این همه کار بکنه؟!

من میگم شما زورت به یه طرف نمیرسه (که بهترین سوژه طنز جهان هم هست) نمیری برای نشون دادن اینکه چقدر بیطرفی طرف دیگه رو مسخره کنی که دستتش بهت نمیرسه.اونم به اون سبک.با فاحشه و دوجنسه و مادر فلان تا حالا مدیری با کی جرات کرده طنز بسازه که حالا بار دوم باشه.بره به قشر بقال هم بگه (خامنه ای سهله) اینا رو میدونی چی میشه.من فقط شکسته شدن این خط قرمزها رو تو کارای دهنمکی دیدم و له کردن سفارشی افراد به سفارش جمهوری اسلامی.حالا سفارشی هم نباشه اینکه این طرز مسخره کردن رو ج.ا فقط برای یکسری باز گذاشته و کسی که ... نداره از گل نازکتر به ج.ا بگه بره دقیقاً همونی که ج.ا میخواسته رو انجام بده کارش شدیداً غیر اخلاقی از نظر مسئولیت سیاسی هست،در حد همون فروش مادر هست.

13. 2 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

doubt (01-09-2011),sonixax (01-09-2011)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •