اگر یک نفر بخواد تو این مملکت بی صاحاب کار کنه و موفق بشه حتما باید موضع گیری سیاسی کنه و شجره نامه اش رو بریزه روی دایره و اسما و رسما بگه که کی هست و هدفش چیه؟
مثلا بنده باید سرم به جایی گیر کرده باشه که برم بیرون تو انظار عمومی داد بزنم که ملحدم و نظام اسلامی و ولایت فقیه رو قبول ندارم!
شجریان رو با مهران مدیری مقایسه نکنید!
اصلا قصد توهین ندارم ولی شجریان اصلا شناخت و محبوبیت آنچنانی مخصوصا بین نسل جوون نداره و میانسال ها هم بعضی هاشون ایشون رو میشناسند و اصلا مثل مدیری محبوب و پر طرفدار نیست تازه خیلی ها بعد از جنبش سبز و طرفداریش فهمیدیند شجریانی هم هست و بخاطر موضع گیریش طرفدارش شدند!
مثل بنده که فقط اسم ایشون رو شنیده بودم و حتی نمیدونستم چه شکلی هست چون علاقه ای به موزیک سنتی ندارم!
من دوست های زیادی تو صدا و سیما و جام جم و ام آی تی وی دارم به جرات میتونم بگم 90درصدشون اصلا اهل دفاع از حکومت و این برنامه ها نیستند و خیلی هاشون مثل من و شما به کل آتئیست هستند!
از زمان لاریجانی معدوم لایحه ای رو تصویب کردند که افراد کافر غرب زده صدا و سیما رو قرق کردن و دشمن نفوذی تو آستین داریم و باید این ها رو بریزیم بیرون و این حرف ها که البته با خیلی ها تونستن این کار رو بکنند ولی خیلی های دیگه که کاربلد بودن و کار این ها لنگشون بود نتونستن همچین کاری باهاشون بکنند از جمله مدیری!