برخی از این فیلمها در ترکرهای معمولی پیدا نمیشوند، و شما باید دیویدی آنها را خریداری بکنید(یا به ترکرهای خصوصی و مخفی دسترسی داشته باشید)، شماری از آنها هرگز روی دیویدی نیامدهاند و ویاچاس آنها را باید از کلکتورهای حرفهای بگیرید(مثلا زندگی خصوصی).. وانگهی معروفترها هستند و میتوانید دانلود بکنید، من لینک آنها را در imdb میگذارم:
1. پرسونا (اینگمار برگمان)
2. آینه (آندری تارکوفسکی)
3. پاسیون (ژان لوک گدار)
4. روابط ممنوعه (ژولت کواچ)
5. خون شاعر (ژان کوکتو)
6. معجزه در میلان (ویتوریا دسیکا)
7. رنگ انار (سرگئی پاراجانف)
8. ارفئوس (ژان کوکتو)
9. دشت گریان (تئودروس آنجلوپلوس)
10. مترسک (رولان بایکف)
11. سال گذشته در مارین (الن رنه)
12. آلمان سال صفر (روبرتو روسلینی)
13. استاکر (آندری تارکوفسکی)
14. عشق من هیروشیما ( الن رنه)
15. نوستالژیا (آندری تارکوفسکی)
16. زندگی شخصی (یولی رایزمن)
17. جذابیت پنهان بورژوازی (لویی بونوئل)
18. سایه نیاکان فراموش شده ما (سرگئی پاراجانف)
19. فریادها و نجواها (اینگمار برگمن)
20. راشمون (آکیرا کروساوا)
21. مصائب ژاندارک (ک.ت درایر)
22. صبح به خیر (یاسوجیرو اوسو)
23. شورش در پاتاگونیا (هتکوره الیورا)
24. شغال نایولتوره (مکل لیتین)
25. باد (سلیمان سیسه)
26. تریلوژی سه رنگ (کیشلوفسکی)
27. اشتیاق انسانی (فریتز لانگ)
28. متروپولیس (فریتز لانگ)
29. ایوان مخوف (آیزنشتاین)
30. بازگشت (آندری زویاگینتسف)
32. مهر هفتم (اینگمار برگمان)
33. عشقهای یک بلوند (میلوش فورمن)
34. اکستاسی (گوستاو ماچاتی)
35. چاقویی در آب (رومن پولانسکی)
زنده باد زندگی!
امیر جان پس من وضعم خیلی خرابه...حتی یکی از اینها رو هم ندیدم!!
الان فیلم The Mist رو دیدم از فرانک دارابانت. فیلم جالبی بود. وقت کردید ببنید.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من یه قسمت سریال تکیه بر باد رو دیدمـــ... ؛ شبکه پنجــ... ! در نوع خودش شاهکاریهـــ...![]()
ماتریکس و آواتار رو من دوست داشتم. ارباب حلقه ها هم سرگرم کننده بود. هر چند از این نوع فیلمها خوشم نمیاد ولی ارباب حلقه ها رو دیدم. فیلمهای بتمن همشون رو ندیدم. ولی خوشم میاد ازشون. فیلم The Dark Knight Rises رو قصد دارم روز جمعه ببینم. در ضمن کسی نمیگه ماتریکس یا آوتار یا فیلمهای بتمن فیلمهای بی ارزش و بی مایه ای هستند. اتفاقا هر کدوم در نوع خودشون بی نظیر بودند.
Nocturne من منظورم این نیست که اون فیلم فیلم بدی بود. اتفاقا فیلم خیلی خوبی بود و منم تحت تاثر قرار گرفتم و اگه حس بدی بهم دست داد به این خاطر بود که تحت تاثیر داستانش و بازی بازیگرانش بودم.
از موضوع تاپیک به کلی منحرف شدیم. یه فیلم خیلی خوب دیگه که منو خیلی تحت تاثیر قرار داد فیلم زندگی دیگران بود. فیلم تو دوران حکومت دیکتاتوری آلمان شرقی اتفاق میفته و در مورد یه مامور امنیتی هست که ماموریت پیدا میکنه زندگی یه کارگردان تاتر رو تحت نظر قرار بده . The Lives of Others (2006) - IMDb
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)