مگر زنها نمیدهند؟![]()
Male prostitution - WiKi
در کنار آن, کمابیش هر دختری میتواند با بیشتر پسرها اگر خواست بخوابد, ولی
یک پسر به همان آسانی نمیتواند و از همینرو, نیاز به ابزار یارا میابد که یکی از آنها تراکنش پولی باشد.
مگر زنها نمیدهند؟![]()
Male prostitution - WiKi
در کنار آن, کمابیش هر دختری میتواند با بیشتر پسرها اگر خواست بخوابد, ولی
یک پسر به همان آسانی نمیتواند و از همینرو, نیاز به ابزار یارا میابد که یکی از آنها تراکنش پولی باشد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Angela (03-01-2013),Nevermore (03-02-2013),Soheil (03-01-2013),undead_knight (03-01-2013)
جبهه نگیرید! هدفم سرزنش مردها نبود!!!
گفتم برام سواله و نمیتونم درک کنم که چطور میشه از اون رابطه "لذت" برد؟
یکی اینکه یه رابطه بدون احساس هست با زنی که هر روز با یکی میخوابه! و به نظر من این موضوع تهوع آوره.
و در بسیاری از موارد (بخصوص توی ایران) اون زن از ناچاری و به اجبار به این رابطه تن میده , بنابراین فرد مقابلش انگار سوء استفاده کننده از بدبختی اون زن هست.
زنی هم اگه از سکس خریدنی لذت ببره باز برای من عجیبه ( و عجیب تر از مردها) اما در مورد زنان این خیلی کمتره, توی همون لینکتون هم گفته که این مردهای روسپی معمولا با مردهای دیگه سکس دارند.
Alice(03-01-2013)
همان لینکمان که ١ ویکیپدیا بود, ٢ درست نخواندید:
Male prostitution is the act or practice of men providing sexual services, usually to other men[citation needed],
citation needed یعنی سخن بی پشتوانه و روی هوا! (:
دختر و پسر کمابیش یک اندازه از سکس خوشی میبرند, ولی یک اندازه سکس نمیخواهند, از آنجاییکه این را ما در این
همین انجمن شاید ٢٠ باری کوشیدهایم بدریابانیم, ولی هربار یک دختری شیرین نامی ایرانبانو نامی پیدا میشود و
دوباره برگشته میپرسد: "یعنی میخواهید بگویید دختر و پسر یک اندازه از سکس لذت نمیبرند؟؟؟؟ یعنی میگویید زن و مرد برابر نیستند؟؟" (((:
پس همینجا دوباره میگویم, فرگشتوار دختر و پسر یک اندازه از سکس خوشی میبرند, ولی یک اندازه سکس نمیخواهند, پس نه, برابر نیستند!
این نخواستن دخترها هم در این کوتاه میشود که سکس تنها نمیخواهند, سکس + احساس (دلدادگی) میخواهند.
ما پسرها بجایش از این دشواریها و ناز کردنها نداریم! (:
از سکس بتنهایی خوشی میبریم, از سکس با احساسی هم خوشی میبریم.
این سخنان دوستمان mamad1 بالا هم با پوزش فراوان بمانند وزوز مگس در گوش من میماند:
اصلا سکس بی احساس خودش برانگیزنده است!نوشته اصلی از سوی mamad1
نمونه از دیدِ شخصیِ من سکس با احساس بس خوشیآوره, ولی اگر همیشهیِ همیشه احساسی باشد خسته
کننده میشود، گاهی دوست دارید تنها با یکی بخوابید و سپس بروید دنبال کارتان, گاهی دوست دارید با یکی عشقبازی
کنید و چند ساعت به سر و پای هم بپیچید و سرانجام هم یک سیگار دود کنید و در آغوش یکدیگر زیر مهتاب پچ پچ کنید.
ایران و آمریکا در این هنباز (مشترک) هستند, تنها اروپا راه درست را گزیده که قانونی کردن روسپیگری بوده.
خب مگر ما جز این گفتیم؟![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(03-01-2013),Nevermore (03-02-2013),Ouroboros (03-01-2013),undead_knight (03-01-2013)
خوب این به خاطر برداشت اشتباه شما از حرف من بوده
من کجا از لذت برابر سخن گفتم؟
منتهی شما تلاش دارید بدون اینکه نظر زنان را در نظر بگیرید به زور مفاهیمی که در ذهنتان است به من زن که بیشتر از شما به احساسات خودم واقفم بخورانید(نظور از شما مردان است)
این مسئله را شفاف کنم که خواست جنسی زنان برعکس مردان با گذر زنان بیشتر میشود و اگر شرایط آن را هم آزاد بگذاریم یک زن هم میتواند مانند یک مرد خواست جنسی بالایی داشته باشد.
مئله این است که جامعه به زور میخواهد به لحاظ جنسی زنان را به انقیاد بکشد
جالب تر از همه این است که آن دسته از آقایانی که تا دیروز زنان زیاده خواه را لاشی میخواندند حالا فاحشگی را چیزی طبیعی میپندارند:)))
انقیاد و اینها چرت و پرت است، اگر زنان از سکس به اندازهی مردان(یا بیشتر)لذت میبرند، و بابت آن پول هم میگیرند چه ایرادی دارد؟
اگر برایشان کاری ناخوشایند بود آنوقت انجام آن غیراخلاقی میشد.
لاشی گری غیراخلاقیست چراکه زیان آن به دیگران میرسد، و توام با دروغگوییست، فاحشگی هم وقتی اجباری یا همراه با اخاذی باشد دشواری اخلاقی خواهد داشت، مثلا زنانی که از سکس جهت پیشرفت در محل کار یا کنترل مردان بهره میبرند فاحشگان پستی هستند، اما آنها که طبق قراردادی توافق شده برای لذت بردن حقوق میگیرند چه مشکلی دارند؟ مثل این پیرزنهای چادری هستید که بوقت دیدن دختران زیبا و دلربا شروع به بد و بیراه گفتن به آنها میکنند.
زنده باد زندگی!
undead_knight (03-01-2013)
چرت و پرت که موضع چند سویه ی شماست.مسلم است که هر کس به هر نحو و میزانی که خودش صلاح میداند سکس کند ایرادی ندارد.
مشکل اینجاست که همین افرادی که چنین مسائلی را نرمال و اخلاقی میدانند خود درپی ارزش گذاری هایی برای زنان هستند که معیارش خواست و دید شخصی خودشان است.یک زن به اصطلاح شما لاشی هم شاید در پی جلب همان رضایتی باشد که موجبات یک رابطه ی دوطرفه را ایجاد میکند.شما این انتظار را داریدیک زن ولو فاحشه مانند یک دختر خوب در جایی بایستد و اولین مرد نچسبی که به او پیشنهاد داد را با خود به بسترش ببرد.
مانند این پسران زنجیر به دست سرکوچه میمانید که به هر کسی که رد میشود برچسبی میزنند ولی موقع انتخاب سعی میکنند دست بر روی نجیب ترین دختران بگذارند.....
Angela (03-01-2013)
اینکه شما قادر به تشخیص فاصلهی میان تضاد و تفاوت نیستید دشواری موضع من نیست،
اخلاقی بودن یا نبودن چیزها مشروط به وجوهات عینی آنها هستند(همانطورکه شوالیه گفت)نه احکام کیلویی.
چنانکه پیشتر هم گفتهایم، تنها اخلاقیات حاکم بر روابط جنسی رضایت طرفین درگیر است. اگر کسی بیآسیب به دیگران مایل به جندگی یا جندهبازی باشد به من و شما ربطی ندارد.
البته که من درپی ارزشگذاری بر زنان برپایهی معیارهای شخصی خودم هستم، حق بدیهی منست که آدمها را هر طور دلم میخواهد داوری بکنم، آنچه حق انجام آنرا ندارم درمیان گذاشتن این داوری با آنها و ایجاد مزاحمت برای ایشان، یا تلاش برای محدود کردن رفتار و زندگی شخصی آنها برپایهی این داوریهاست. پس چه؟ معیارهای شما را بپذیرم و همچون بردهی مطیعی هرچه دستور دادید بپسندم؟
زنده باد زندگی!
Mehrbod (03-01-2013),undead_knight (03-01-2013)
همینکه شما اینجا میخوانید:
ولی هرگز مردی را نمیبینید که بگوید «سکس "با احساس" برایش تهوع آوره» خودش یک نمونه* مردستیزی است, زیرا ما بهنوشته اصلی از سوی shinbet
گرایش شما زنان در گزینش سکس احساسی سرپوشیده ارج نهادهایم, ولی پیوسته باید این سخنان سرکوب کننده را اینجا
و آنجا بشنویم که گرایش خودمان در سکس بی احساس داشتن تهوع آور, ناپسند, نااخلاقی, x, y و هزار و یک چیز دیگر است!
خود من هم نخستین بار در یک stand-up comedy این را شنیدم که کمدین اینکه زنها پیوسته و هر جا میتوانند مینالند "چرا مردها بی احساس هستند
و سکس بی احساسی میخواهند" ولی چرا یک مردی نمیبینم بگوید "چرا زنها همه اش سکس با احساس میخواهند" را به ریشخند کشیده بود (:
—مزدک بامداد
جالب بود!!
من فقط بی احساسی سکس رو نگفتم تهوع آوره, سکس با کسی که هر روز با آدمهای مختلف هست رو گفتم...
کسی هم اگه به نظرش سکس با احساس تهوع آور باشه زن ستیزی نیست, حتما سلیقه اون هست در مورد سکس!
نمونه های زن ستیزی هم توی این انجمن خیلی زیاده, نگران نباشید!
زنان انگلند و به این زندگی انگلی خو گرفتند و دغدغه اغلب زنان شستن ماتحت بچه و سرویس چینی هست و زنان احمقند و ...
ارج نهادن به گرایش زنان در سکس رو هم می بینیم با این جوک:
منکه دوست دارم هر روز با آدمهای مختلف سکس داشته باشم بابت آن پول هم بگیرم. کجای آن حال بهم زن است؟
زنان معمولا از فاحشگی بیزارند چون اولا دربارهی آنها نیست(و همه چیز باید دربارهی آنها باشد)، ثانیا زنان روسپی گرانبهاترین ابزار باجگیری زنان از مردان را به نرخی بسیار پائینتر از آنچه به نظر شما باید میفروشند.
زنده باد زندگی!
Nevermore (03-02-2013),Soheil (03-01-2013),undead_knight (03-01-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)