Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
چرایی آغاز تالار داستان‌های ِ اروتیک - برگ 7
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 7 از 11 نخستیننخستین 1234567891011 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 61 به 70 از 126

جُستار: چرایی آغاز تالار داستان‌های ِ اروتیک

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Shlomo Shumbulowitz نمایش پست ها
      اگه منو میگی
      باز که الکی ذوق کردی فکر کردی کسی آدم حسابت کرده !!
      من به علت سپاس دوستان دیگر توضیح را برای آنها دادم، وگرنه تو هر نظری‌داری بگو راحت باش برای خودت !!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)

نویسنده سوم
      Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
      Overall activity: 29.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      Thinks apes are given
      priviliges

ریلکس

Shlomo Shumbulowitz آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2013
      ماندگاه
      The Promised Sand
      جُستارها
      2
      امتیازها
      1,070
      رنک
      17
      Post Thanks / Like
      سپاس
      162
      از ایشان 81 بار در 50 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Russell نمایش پست ها
      باز که الکی ذوق کردی فکر کردی کسی آدم حسابت کرده !!
      من به علت سپاس دوستان دیگر توضیح را برای آنها دادم، وگرنه تو هر نظری‌داری بگو راحت باش برای خودت !!
      !Heil Brown
      باز که الکی ذوق کردی منو آدم حساب کردی!

واقعا مایه تاسفه این سکس فانتزی های بی کیفیت رو تو این تالار دیدن. چیزی که بیشتر از همه آزارم میده اینه که گویا مهربد افسانه ای طرفدار پروپاقرص اینا بوده. من نمیگم با داستانای اروتیک مخالفم و اینا. همون fifty shades of gray رو بیارین دورهم حالشو میبریم. اما حضور این آشغالا کنار جیف ها و عکس ها مثل پر کردن شکم بره بریان با چمنه
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی iranbanoo نمایش پست ها
      خوب دوستانی که با بی کیفیتی مشکل دارند,نمونه های با کیفیت را بیاورند تا سطح تالار بالا برود
      اگر کسی هم فکر میکند با ایروتیک مشکل ندارد ولی با آبکی بودن مطالب فعلی مشکل دارد (!!) میتواند مطالب ناآبکی بگذارد اینجا.البته جالب است تا بحال هیچ تالار دیگری در بخش فان یا مطالب جدی‌تر بعلت آبکی بودن درخواست حذفش مطرح نشده و درخواست سانسور مطالب تنها به این خاطر که مورد پسند نیست چه استدلال‌هایِ آبکی که نمیتراشد برای مخفی کردن خود.
      قضاوت را بر عهده شخص ثالث میگذارم که ببینیم آیا منو آدم حساب کردی یا نه.
      به هر حال مشغول باشید، بزنید:

!DIG HERE

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      !Heil Brown
      باز که الکی ذوق کردی منو آدم حساب کردی!

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: MFWpillowcase.jpg
دیدن: 63
حجم: 90.8 کیلو بایت

شما یک کالیبر باهوش‌تر از ترولهای معمول اینجا هستید، یا شیلا کلاس تقویتی رفته و دیپلم گرفته یا استادشان را دعوت کرده. به هرحال ایشان توضح داد که بابت سپاس دیگران زیر آن پست شما و برای آنها که بدلیل همفکری احتمالی با شما بهتان سپاس داده بودند آنرا نوشته. یک دلیل دیگر برای اینکه باید سپاس/پسند را برداریم و وجودشان هیچ فایده‌ای ندارد. ضمنا من حالت شما را تغییر دادم، به نظرم این یکی مناسب‌تر است.
      Russell این را پسندید.
      زنده باد زندگی!

5. 3 کاربر برای این پست سودمند از Ouroboros گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Fiona (06-22-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      از وقتی برای ما از سخن از بیسوادی و پارتی بازی انیشتین در بردن جایزه نوبل و اوردن نام ِ ژیژک و ویتگشتاین کرده‌ای مشغول ریسه رفتنم و نمیتونم دیگه به هیچ عمل جنسی یا غیر جنسی مشغول باشم،ولی بخاطر تو هم شده باشد یکی به افتخار پیشوا (!!) و باقی یهودستیزان میزنم !!
      حالا اینها را رها کنیم، کمی برای ما از گولد بگو

خواستی میتونی حال و هوا رو عوض کنی و درامش کنی و ما را به گریه بندازی، از خاطرات اوایل کودکیت بگو و اینکه چطور اینجور عقده‌ای شدی !!
      پ.ن:
      چه شد؟ تصویر Brown را دیدی احساسات نژادپرستانه‌ات جریحه‌دار شد جیگر
      Shlomo Shumbulowitz این را پسندید.

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

7. 3 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (06-22-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-22-2013),sonixax (06-22-2013)

نویسنده سوم
      دستاوردها:
      Thinks apes are given
      priviliges

ریلکس

تاریخ هموندی
      May 2013
      ماندگاه
      The Promised Sand
      جُستارها
      2
      امتیازها
      1,070
      رنک
      17
      Post Thanks / Like
      سپاس
      162
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      از وقتی برای ما از سخن از بیسوادی و پارتی بازی انیشتین در بردن جایزه نوبل و اوردن نام ِ ژیژک و ویتگشتاین کرده‌ای مشغول ریسه رفتنم و نمیتونم دیگه به هیچ عمل جنسی یا غیر جنسی مشغول باشم،ولی بخاطر تو هم شده باشد یکی به افتخار پیشوا (!!) و باقی یهودستیزان میزنم !!
      حالا اینها را رها کنیم، کمی برای ما از گولد بگو

خواستی میتونی حال و هوا رو عوض کنی و درامش کنی و ما را به گریه بندازی، از خاطرات اوایل کودکیت بگو و اینکه چطور اینجور عقده‌ای شدی !!
      پ.ن:
      چه شد؟ تصویر Brown را دیدی احساسات نژادپرستانه‌ات جریحه‌دار شد جیگر
      اتفاقا من با سیاها هیچ مشکلی ندارم جیگر. براون که جونشو در راه ریشه کنی برده داری داده برام خیلی هم قابل احترامه. مشکل من با یهودیا اینه که همیشه حالشو بردن, خوردن چپوندن سواستفاده شونو کردن و در عین حال از نق زدن و اشک ریختن دریغ نکردن. کافیه بهشون بگی بالای چشت ابرو تا آنتی سمیت و نازی را به شصت و نه زبان زنده و مرده دنیا فریاد بزنن. همممم... دارم شباهت هایی بین فمینیست ها و Yidophile ها میبینم.
      !DIG HERE

نویسنده سوم
      دستاوردها:
      Thinks apes are given
      priviliges

ریلکس

تاریخ هموندی
      May 2013
      ماندگاه
      The Promised Sand
      جُستارها
      2
      امتیازها
      1,070
      رنک
      17
      Post Thanks / Like
      سپاس
      162
      Mentioned
      1 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      شما یک کالیبر باهوش‌تر از ترولهای معمول اینجا هستید، یا شیلا کلاس تقویتی رفته و دیپلم گرفته یا استادشان را دعوت کرده.
      نظر لطفتونه، سعی میکنم در کارم بهترین باشم. وقتی طرفت نقطه جوشش از هلیوم 3 هم پایین تره باید ترولید!
      کالیبرو داشته باش:

ه هرحال ایشان توضح داد که بابت سپاس دیگران زیر آن پست شما و برای آنها که بدلیل همفکری احتمالی با شما بهتان سپاس داده بودند آنرا نوشته.
      مطمئنا همین طور بوده که شما فرمودید.

یک دلیل دیگر برای اینکه باید سپاس/پسند را برداریم و وجودشان هیچ فایده‌ای ندارد.
      چطوره نظر سنجی کنید اما مواظب باشید به تیرباران فمینیست ها کشیده نشود.

ضمنا من حالت شما را تغییر دادم، به نظرم این یکی مناسب‌تر است.
      سواستفاده از اختیارات؟ داشتیم؟
      !DIG HERE

سرنویسنده یکم
      Level completed: 96%, Points required for next Level: 22
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

shirin آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      جُستارها
      9
      امتیازها
      20,328
      رنک
      89
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,097
      از ایشان 2,534 بار در 930 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      6 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      چه کسی گفته زنان پایبندی به اخلاقیات ندارن و نگاهشان به مردان ابزاری هست؟ این مهملات رو چه کسی در ذهن شما فرو کرده؟ تو کدوم جامعه از زنان انتظار وفا و صداقت ندارن؟ تو کدوم جامعه زنی اگه با مردی ازدواج کرده رو مجاز میکنه که اگه اون مرد به اندازه کافی خدمات نمیرسوند راحت ولش کنه بره با مردی که بیشتر بهش خدمات میرسونه؟ واقعا اینقدر حرفات یه دور از واقعیات هست که حتی رغبت نمیکردم جواب بدم. من موندم این زنان تخیلی شما از کجا میان. تو جامعه ما حداقل این موارد برعکس بوده. زنی که بعد از مرگ شوهرش ازدواج میکرده همیشه مورد شماتت قرار میگرفته و حتی توسط بچه های خودش هم طرد میشه در حالیکه مرد کاملا برعکس. مامان دوستم چند سال قبل فوت کرده بچه هاش در به در دنبال زن میگردن براش. به نظرت اگه باباش فوت میکرد هم اینقدر به فکر مامانشون بودن؟ البته من هیچوقت خصوصیتی رو به تمام مردان تعمیم نمیدم. ولی جامعه دست مردان رو بسیار بازتر گذاشته برای بی وفایی. بی اخلاقی. نگاه ابزاری به زن. بی توجهی به فرزند و . .. و مردان در این موارد بسیار کمتر سرزنش میشن. به طور مثال از زنی که همسرش باردار نمیشه انتظار وفاداری ولی مردی که همسرش باردار نمیشه حق مسلمش هست که ازدواج مجدد داشته باشه.یا مثلا یه مرد حق مسلمش هست اگه زنش تمکین نمیکرد یا از سکس زنش راضی نبود بره با کسی دیگه ولی زنی اگه شوهرش فقیر بود و توانای مالی کمی داشت بسیار غیرطبیعی هست که ولش کنه و بره با یه مرد پولدارتر و جامعه دید مثبتی بهش نخواهد داشت. هر چند اکثر زنان فقر شوهرانشون رو تحمل میکنن ولی اکثر مردان سرد مزاجی زنانشون رو با شخصی دیگه جبران میکنن. ( سکس رو برای مردان و پول رو برای زنان مثال زدم چون جامعه این دو نیاز رو برای این دو جنس برابر آورده، وگرنه من همچین دیدگاهی ندارم ) واقعا دیدگاه غیرواقع بینانه و غیرمنصفانه شما بسیار تاسف آور هست. در مورد خواهرتون هم مثالتون بسیار بی ربط هست. منم داداشم از خودم پول میگیره میره هله هوله میخره بعدش به خودم هم نمیده. این خصوصیت یه بچه که چون یه خوراکی رو دوس داره و حاضر نیست با کسی تقسیمش کنه رو پس من به حساب مرد بودنش بذارم و به همه مردان تعمیم بدم؟

11. 2 کاربر برای این پست سودمند از shirin گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (06-23-2013),sonixax (06-23-2013)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shirin نمایش پست ها
      چه کسی گفته زنان پایبندی به اخلاقیات ندارن و نگاهشان به مردان ابزاری هست؟ این مهملات رو چه کسی در ذهن شما فرو کرده؟ تو کدوم جامعه از زنان انتظار وفا و صداقت ندارن؟ تو کدوم جامعه زنی اگه با مردی ازدواج کرده رو مجاز میکنه که اگه اون مرد به اندازه کافی خدمات نمیرسوند راحت ولش کنه بره با مردی که بیشتر بهش خدمات میرسونه؟ واقعا اینقدر حرفات یه دور از واقعیات هست که حتی رغبت نمیکردم جواب بدم. من موندم این زنان تخیلی شما از کجا میان. تو جامعه ما حداقل این موارد برعکس بوده. زنی که بعد از مرگ شوهرش ازدواج میکرده همیشه مورد شماتت قرار میگرفته و حتی توسط بچه های خودش هم طرد میشه در حالیکه مرد کاملا برعکس. مامان دوستم چند سال قبل فوت کرده بچه هاش در به در دنبال زن میگردن براش. به نظرت اگه باباش فوت میکرد هم اینقدر به فکر مامانشون بودن؟ البته من هیچوقت خصوصیتی رو به تمام مردان تعمیم نمیدم. ولی جامعه دست مردان رو بسیار بازتر گذاشته برای بی وفایی. بی اخلاقی. نگاه ابزاری به زن. بی توجهی به فرزند و . .. و مردان در این موارد بسیار کمتر سرزنش میشن. به طور مثال از زنی که همسرش باردار نمیشه انتظار وفاداری ولی مردی که همسرش باردار نمیشه حق مسلمش هست که ازدواج مجدد داشته باشه.یا مثلا یه مرد حق مسلمش هست اگه زنش تمکین نمیکرد یا از سکس زنش راضی نبود بره با کسی دیگه ولی زنی اگه شوهرش فقیر بود و توانای مالی کمی داشت بسیار غیرطبیعی هست که ولش کنه و بره با یه مرد پولدارتر و جامعه دید مثبتی بهش نخواهد داشت. هر چند اکثر زنان فقر شوهرانشون رو تحمل میکنن ولی اکثر مردان سرد مزاجی زنانشون رو با شخصی دیگه جبران میکنن. ( سکس رو برای مردان و پول رو برای زنان مثال زدم چون جامعه این دو نیاز رو برای این دو جنس برابر آورده، وگرنه من همچین دیدگاهی ندارم ) واقعا دیدگاه غیرواقع بینانه و غیرمنصفانه شما بسیار تاسف آور هست.
      عنایت نفرمودید، بنده نگفتم که زنان الزاما نگاهِ ابزاری به دیگران دارند بلکه گفتم آنها به عنوانِ نیروی غالبی که در همیشه در پشت زمینه حضورِ نامحسوس داشتند و مردان پیاده های آنها بوده اند، هرگز نیازی به اصول و قواعدی که در جامعه مردان برای تعامل و تقابل شکل گرفته نداشته اند. اصولی که در اثرِ هزاران سال کشمکش و چالش پدید آمده اند و این مردان بوده اند که لاجرم به ضرورتِ وجودِ این قواعد در بازی پی برده و آنها را وضع کرده و پیش برده اند. نگاهی به تاریخِ جنگها، تمدنها، فرهنگها و هتا هنرها، به روشنی درستی این ادعا را میرساند. به جای باز کردنِ این مقوله و برای کاستن از حجمِ این پیک، من چند واژه را برای شما از فرهنگهای مختلف که به خوبی نشانها دارد از آنچه در درونشان میگذشته، مثال میاورم :

شوالیه : Knight :
      man-at-arms, boy, servant; akin to OHG kneht youth, military follower] (bef. 12c)
      1 a (1): a mounted man-at-arms serving a feudal superior ; esp: a man ceremonially inducted into special military rank usu. after completing service as page and squire (2): a man honored by a sovereign for merit and in Great Britain ranking below a baronet (3): a person of antiquity equal to a knight in rank b :a man devoted to the service of a lady as her attendant or champion c : a member of an order or society
      2 : either of two pieces of each color in a set of chessmen having the power to make an L-shaped move of two squares in one row and one square in a perpendicular row over squares that may be occupied

به نقل از دانشنامه بریتانیکا. جالبترین بخش اش همانیست که زیرش خط کشیده شده.

کابوی :Cowboy

سواره : cavalryman

جنگجو : Warrior:
      a man engaged or experienced in warfare ; broadly: a person engaged in some struggle or conflict

نقل از دانشنامه بریتانیکا.

سامورایی : Samurai
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: image.jpeg
دیدن: 61
حجم: 19.9 کیلو بایت

دقت داشته باشید که واژگان هر فرهنگ، دربردارنده بار فرهنگی/اجتماعی اصیل و معروفِ هر تمدنی ست و اینجا شوالیه یا سامورایی که من مثال آورده ام، علاوه بر اینکه نشان میدهد تنها مردان بوده اند که در هم در تقابل و تعامل با هم بوده اند، باید به یاد داشت که سامورایی یا شوالیه، نقطه ی اوجِ تعالی اخلاقی یک مرد و برجسته ترین الگو برای مردانِ دگر و جامعه بوده.

ریشه تمامی دیگرِ واژه های شبیه به اینها را در زبانها و فرهنگهای مختلف نیز بگیرید، به نتایجی مشابه میرسید. و البته در فرهنگِ خودمان نیز واژگانی چون جوانمردی، رادمردی، فتوت، لوتی، با مرام و... تماما اشاره به مردان دارند و این نه به معنای تحقیرِ زنان، بلکه به معنای این است که تنها از مردان انتظار میرود که چنین باشند. در فلسفه نیز، تمامِ دستگاهِ اخلاقی از ارسطو گرفته تا اسپینوزا و کانت، تماما تعریف شده در مجموعه مردان است و آنکس که آثارِ اینها را خوانده، به خوبی این را درک میکند. که اینهم باز تنها به این دلیل است که کسی از زنان چنین انتظاراتی نداشته است. من حوصله ندارم و نمیخواهم که از اجتماع نمونه بیاورم، چرا که شما باز اینجا ما را با سیلِ نمونه های مشاهده شده از سوی خودتان مواجه خواهید کرد.

و این چنین است که مردان هزاران سال برای تعالی تمدنِ انسانی جنگیدند، تلاش کردند، کشته شدند، انقلاب کردند، زیر گیوتین رفتند، به سیاه چاله ها رفتند، در اردوگاه های کار اجباری فوج فوج پوسیدند و همچنان نوشتند، اختراع کردند، کشف کردند، فلسفیدند و... بدونِ آنکه زنان در این راه نقشی به اندازه ی یک میلیونیم داشته باشند. اکنون که به اینجا رسیدیم ، تازه از راه رسیده و مطالباتِ فمنیستی خود را علم میکنند. اینکه در همین سد سالی که از عمر فمنیسم میگذرد، آنها نه تنها به تمامِ خواسته های خود بدون کمترین مقاومت و با یاری دیگر مردان رسیده اند که هیچ، کیلومترها هم از آن جلوتر هستند، به نظر شما چه معنایی دارد؟ آیا جز تایید نقشِ پس زمینه ای و غالب آنهاست؟ و همچنین تاییدِ زیستِ انگلی آنها نیست؟

پس از هزاران سال، در یکی دو سده اخیر فرصتی فراهم شده بود که زنان از غالبِ انگلی و پس زمینه ای خود خارج شوند اما اینبار با ترفندی جدید آمدند: فمنیسم! تا زنان بارِ دیگر اختیارِ بدون مسئولیت داشته باشند، قدرتِ نامحسوس داشته باشند، پرستش شوند، پرسش نشوند ،بی دلیل محافظت شوند و...

من شما را درک میکنم. اینجا علاوه بر آنکه من برپادِ شایعه ای هزاران ساله سخن میگویم که در آن هر زن و از جمله خود شما یک «مادر مهربان» ، یک «همسری فداکار» ،یک «خواهر دلسوز» ، یک «جنس لطیف» و... تصویر میشود که برجسته ترین نمودِ زن پرستی ست، حقیقتی پنهان مانده در درازنای اعصار را بازگو میکنم که این نیز برخلاف همه آنچیزی ست که شما دوست دارید باور بکنید. پس من از شما انتظارِ چندانی ندارم و اگرچه دوستانه قصدِ اذیت شما را ندارم، اما اینها را باز خواهم گفت و مقاومتِ شما در پذیرشِ اینها برایم کاملا طبیعی ست.

در مورد خواهرتون هم مثالتون بسیار بی ربط هست. منم داداشم از خودم پول میگیره میره هله هوله میخره بعدش به خودم هم نمیده. این خصوصیت یه بچه که چون یه خوراکی رو دوس داره و حاضر نیست با کسی تقسیمش کنه رو پس من به حساب مرد بودنش بذارم و به همه مردان تعمیم بدم؟
      اینکه پانویسی از پست مرا برجسته میکنید و به آن میتازید، نشان از بداخلاقی شما دارد بانو و من هم هیچ قصد تعمیم نداشتم. با اینهمه خواهرِ من بچه نیستا!
      Nevermore این را پسندید.
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

13. 3 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (06-23-2013),Ouroboros (06-26-2013),sonixax (06-23-2013)

سخنور یکم
      Level completed: 84%, Points required for next Level: 48
      Overall activity: 90.0%
      دستاوردها:
      بدون وضعیت

خالی

folaani آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      جُستارها
      44
      امتیازها
      9,302
      رنک
      64
      Post Thanks / Like
      سپاس
      380
      از ایشان 567 بار در 352 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      شما بی دین ها و بی خداها خودتان قبلا برای من کلی دم از اخلاق زدید و اینکه اخلاق نیازی به دین و باورهای ماورایی ندارد. ولی الان خودتان در تالار مسخرهء داستانهای اروتیک داستانهای غیراخلاقی شخصیت های اراذل و اوباش را گذاشته اید و آنها را آموزنده و دارای آماج و بدردبخور مینامید!
      من کاری با دوست دختر داشتن و سکس خارج از قوانین دینی ندارم، ولی دیگر خیانت کردن و براحتی تسلیم هر وسوسه و فرصتی که سر راه قرار میگرد شدن که چیز خوب و مطابق با اخلاق نیست! هست؟
      و آیا اساسا تفاوت میکند با آنچه بقیهء اراذل و اوباش و دزدها و جانی ها و ظالمان میکنند و آماج مشروعی دارد جز لذت طلبی صرف و مقید نبودن به اخلاق؟
      شما بخاطر روابط جنسی و سکس و لذت طلبی، خرد و اخلاقیات را هم به ابتذال محض کشانده اید.

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی folaani نمایش پست ها
      شما بی دین ها و بی خداها خودتان قبلا برای من کلی دم از اخلاق زدید و اینکه اخلاق نیازی به دین و باورهای ماورایی ندارد. ولی الان خودتان در تالار مسخرهء داستانهای اروتیک داستانهای غیراخلاقی شخصیت های اراذل و اوباش را گذاشته اید و آنها را آموزنده و دارای آماج و بدردبخور مینامید!
      یعنی سکس چیزی بی اخلاقی است که اگر آنرا داستان کنیم بد میشود؟ (:

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

16. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (01-15-2014),sonixax (01-16-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. پاسخ: 38
      واپسین پیک: 07-10-2015, 04:13 PM

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •