داره اون گوشه ماستشو میخوره دیگه چی کارش دارید ؟ (تالار رو میگم :دی)
داره اون گوشه ماستشو میخوره دیگه چی کارش دارید ؟ (تالار رو میگم :دی)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Nevermore (06-19-2013),Russell (06-19-2013),undead_knight (06-21-2013)
دلیل واقعی من کمی زیادی خصوصی هست و شاید شایسته نباشه اینجا گفته بشه ولی چون ممکنه فکر کنی دارم فرافکنی میکنم میگم. من همینجوریش هم دوست پسرم به اندازه کافی که میام اینجا گیر میده بهم. میگه همش داری اونجا فقط در مورد کس و کون حرف میزنی. همیشه. منم همش میگم بحثمون دانشنامه ای هست نه سکسی. بعدم تالارمون بار دانشیک داره این وصله ها نمیچسبه بهش. حالا اگه یه انجمن پورن هم باشه تو تالار دیگه من رسما دهنم بسته میشه. دلیل واقعی من این بود..
sonixax (06-19-2013)
sonixax (06-19-2013)
Alice(06-19-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-21-2013),sonixax (06-19-2013),Theodor Herzl (06-19-2013)
امیر من در مورد اینکه انجمن چیکار کنه حرف نزدم. هر کاری میخواید بکنید. نظر خودمو گفتم. اصلا اینجا رو بکنید یکی از این سایتای سکسی. اگه من چیزی گفتم. الان هم پوزش خواهی میکنم که اینجا پست گذاشتم. به کارتون برسید.
sonixax (06-19-2013)
دوستان آنچه من دربارهاش نظرتان را خواستم "تناسب موضوع" بود و فایده برای انجمن ،نه نظر شخصی پیرامون پورن و نه اینکه نبود آن چه تاثیری بر دوست پسرتان دارد.
خطر خدم این است که با توجه به آرشیوی بودن تالار ایروتیک و اینکه بطور مستمر در نوی چندگانه انجمن هم قرار ندارد اثر چندانی هم قاعدتا نباید داشته باشد و تالارهای داغ و محتوا و منش کاربران اینجا خودش نشان میدهد فضای انجمن چگونه است.
البته بنظر من بهتر بود این مطالب بطور یک زیرتالار باشد تا یک تالار اصلی (با توجه به میزان اهمیت و فعالیت آن) ولی گویا ایجاد زیرتالار باعث بهم خوردن آدرس دهی و... میشود و ایجادش بصرفه نیست.
و نکته دیگر اینکه بنظرم دوستان اگر بقدر کافی آزادی خواه باشند (مانند داریوش گرامی) با حتی اگر خیلی هم با چنین تالارهایی مخالف باشند لطمهای به حظورشان در انجمن نمیشود و اگر کسی به اینجا بیاید و فقط بخاطر وجود تالار اروتیک از حظور در انجمن منصرف شود بگمانم چیز چندانی از دست ندادهایم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بیشک چنین است راسلجان. اگر قرار باشد آزادی را محدود به آنچه که خود میپسندم بکنم یا بخواهم همچون کودکان، عدمِ حضورِ خود را تبدیل به تهدید کنم (هتا اگر مثلا حضورم مفید باشد که مسلما بیش از دیگران نیست)، آنگاه شاید لازم باشد بروم در کلاسِ مولای متقیان بنشیم تا شاید از او بتوانم چیزهایی در موردِ آزادی بیاموزم! اتفاقا، نظرِ من هم همیشه همین بوده که اعتقادِ افراد را به آزادیِ بیان، باید در هنگامِ مواجهشان با آنچه آنرا دوست نمیدارند سنجید. هرچند که من واقعا از پورنو و اروتیسم هیچ بیزاریای ندارم واقعا. اما نظرم این بود که با توجه به کلیتِ این انجمن، شاید وجودِ این تالار بیمعنی باشد. وجودِ فضای مجازی برای این مباحث را در ایران شاید لازم ندانم، اما برایِ آن هیچ محدودیتی قائل نیستم (به هر دستاویزی که میخواهد باشد). در انجمنهای انگلیسی هم تالارها معمولا با توجه به کلیتِ انجمن و میزانِ کاربرانِ هواخواهِ آن احداث میشوند.
در هر حال گمان میکردم که نظرخواهی و گفتگو در موردِ بودن یا نبودنِ یک تالار مثلِ این که در آنجا هم برخی از کاربران مخالف بودند و برخی موافق (اما کسی برچسبی دریافت نکرد)، چندان فاشیستی نباشد. نظرِ من در این مورد، چیزیست در حد همان جستار و ربطی به سخیف، جلف، مبتذل، مغایر دانستن با طبیعتِ انسانی و... ندارد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
شما گویا یک طوریتان میشود داریوش جان!؟
من در پاسخ به شیرین و تضادی که میان «اروتیسم و پورن» قائل شده بود گفتم پورن سنجهای برجسته است به میزان اعتقاد اشخاص به آزادی بیان، و تلاش برای بستن یک انجمن با تهدید به رفتن و .. نمودی از عدم پایبندی آشکار به آن. شما نمیدانم چرا به خودتان گرفتید و این پست عجیب و غریب را دادید:
که منهم طبیعتا موضع دفاعی گرفتم و شما را به همان چوبی راندم که باقی دوستان را.
نمیدانم چرا لازم است توضیح بدهم که مخاطب من در آن پست تنها شیرین بود، آنهم تنها زمانی که گمان میکردم دلیل و انگیزهی او از مخالف با «پورن بطور خاص و اخص» تعلقات فمینیستی اوست. ناراحتی شما مایهی تعجب و شگفتی منست زیرا شما حتی با وجود اینجا مخالفتی نکرده بودید، و گفته بودید که ای کاش اینرا به رای کاربران فعال بگذاریم. این شگفتی دو چندان میشود وقتی شما اکنون مرا متهم میکنید به وصله چسبانی به خودتان، همزمان با این ادعا که ریگی به کفش ندارید. اگر شما آدم املی نیستید که خواستار حذف اینجا بخاطر دلایل مطروحه در همان پست کذایی من نشده، و انگیزهی دیگری از این مخالف در سر داشته پس چرا ناراحت شدهاید؟! وصلهای اگر بوده متوجه کسانی بوده که خواستار حذف اینجا هستند چون آنرا مبتذل، زنستیز یا پَست میدانند، شما چرا به خودتان گرفتهاید؟
زنده باد زندگی!
امیر ببخشید چون شما از من دلیل پرسبده بودی فکر کردم اون پست رو شما گذاشتی.
بعدم من تهدید نکردم فقط نظرمو گفتم. تهدید به وقتی میگن که مثلا من بگم همچین کاری نکنید اگر بکنید من دیگه نمیام. من میدونم شما اهمیتی به حضور من نمیدید و براتون هم مهم نیست باشم یا نه. فقط نظرم رو گفتم که بدونید شما که دنبال جذب کاربر هستید شاید عده ای هم به دلایل مشابه نتونن بیان. پس هی نگید مجبور نیستی بیای اینجا یا انجمنتو عوض کن. خودم میدونم مجبور نیستم.
sonixax (06-20-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)