هایوعلیکم:)
این بحث های زنانه مردانه داره به تکرار میرسه.برآیندش برای تو چی بوده؟
خودت دختران رو بر چه مبنایی انتخاب میکنی؟(جذابیت یک دختر از نظرت چیه؟)

هایوعلیکم:)
این بحث های زنانه مردانه داره به تکرار میرسه.برآیندش برای تو چی بوده؟
خودت دختران رو بر چه مبنایی انتخاب میکنی؟(جذابیت یک دختر از نظرت چیه؟)
شراب اولی تر ...
Angela (03-29-2014),Mehrbod (03-29-2014),sonixax (03-29-2014),undead_knight (03-29-2014)

- بچه که بودین دوست داشتین چی کاره بشین؟
- الان دوست دارین چی کاره بشین؟
- بهترین فارومی که عضوش بودی؟
- در مدتی که عضو دفترچه بودی چه تغییراتی در افکار و عقایدت به وجود اومده؟
iranbanoo (03-29-2014),Mehrbod (03-29-2014),sonixax (03-29-2014),undead_knight (03-29-2014)

هلو هم رزم عزیز:))
راستش واقعا نظر من برخلاف دوستان تغییر نکرده،هرچند مخالفین فمنیسم رو بهتر شناختم.اصولا چون من روی چیزی تعصب ندارم و و معمولا دیدگاهم با جریان اصلی فرق داره اینجور انتقادات هم دیدگاهم رو تغییر نمیده. برآیندش این هست که مثل همیشه باید نتیجه رو به زمان واگذار کنیم.
گفتما:))البته یک حداقلی از قیافه برای من مهمه(موی فر و قهوه ای،هیکل درشت،چشمای درشت و قهوه ای،بینی متوسط و دهن نچندان بزرگ ایده آل ترین قیافه برای منه) ولی شخصیت برای من در اولویته،اصولا دخترهای جذاب همیشه در مقابل من شوکه میشند که چطور با بولدوزر از روشون رد میشم:))
از دخترهای آسون گیر و باهوش خوشم میاد، سایر ویژگی های مورد علاقم زیاده، چون تنوع طلبم:))برای نمونه هم از دختر وحشی! خوشم میاد هم از دختر با شرم و حیا:))
از دخترهای دو رو هم بیزارم.
فضانورد! البته خیلی ها از این آرزوها دارند ولی من از اعماق وجودم عاشق فضام،عاشق بی نهایت،بزرگی و زیبایی خیره کننده فضا.
الان بین شغل آرمانیم(فیزیکدان کوانتمی) و شخصیتم یه فاصله احساس میکنم و همین من رو از دنبال کردنش کمی دور کرده، موانع بیرونی هم بی تاثیر نبوده،البته بزودی سر دنبال کردن یا نکردنش به نتیجه میرسم.
در زمینه محتوایی و قوانین قطعا دفترچه.
من آدم سرسخت و لجوجی هستم توی زندگیم تا حالا باورهام زیاد تغییر نکرده،البته وقتی قانع بشم خیلی سریع و راحت کنارشون میزارم ولی کو تا قانع بشم!
ویرایش از سوی undead_knight : 03-29-2014 در ساعت 09:42 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

بخوای نخوای نوبت منه :دی
1 - Ps4 یا قرمه سبزی مامان جون ؟
2 - به جز آمریکای جهان خوار کجای دنیا را برای زندگی میپسندید ؟
3 - اگر یک روزی همه کاره باشید و قدرت محض داشته باشید اولین کاری که میکنید چیست ؟
4 - اگر سال 1357 سن قانونی داشتید فکر میکنید در دسته آنهایی قرار میگرفتید که به جمهوری اسلامی آری گفتند یا خیر ؟
5 - جنگ بشه میری بجنگی ؟
6 - تا حالا کتک کاری کردی ؟ خوردی یا زدی ؟
7 - اگر توی لاتاری 50 میلیون برنده شی باهاش چی کار میکنی ؟
8 - نظرت رو در مورد این کاربران بگو : شیرین که از غیبت صغرا برگشته ، میلاد ، کسرا ، مهربد ، آنارشی ، راسل ، امیر ، مزدک بامداد ، آلیس ، ایران بانو ، داریوش ، شوالیه!!! ، مستر مقدس.
9 - فرض کن تا خرخره خوردی مست و پاتیل! قبل از بیهوشی فکر میکنی چه رفتاری از خودت بروز بدی ؟
10 - دیگه چه خبر!؟ خانواده خوبند ؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Mehrbod (03-29-2014),shirin (04-02-2014),undead_knight (03-29-2014),کافر_مقدس (04-01-2014)

1-من شکمو هستم ولی خب بازی رو به غذا ترجیح میدم مگر گرسنگی شدید باشه:))
2-برای زندگی سوئد،برای زندگی و کار و...!استرلیا،انگلیس.
3-در کجا،ایران یا جهان؟در هر حال دولت مینی مالیستی موردنظرم رو بوجود میارم تا جامعه رو برای آنارشیسم کامل آماده بکنه.
4-طبیعتا خیر.
5-اهل جنگ نیستم،حتی برای اهدافی که درست میدونمشون.ولی شاید جوگیر! شدم،من به شدت مودی هستم.
6-زیاد اهل کتک نیستم،چند بار زدم،چند بار خوردم.
7-به جز فراهم کردن یک زندگی نسبتا مرفه بقیشو صرف ایجاد یک موسسه پژوهشی میکنم،البته با مدیریت خودم:))
9-شیرین: گویا به سرش بادخورده یکم ریلکس تر شده و البته کندذهن تر:)) خودت: لج باز لج باز لج باز:)))) کسرا: تا وقتی پای یهودی ها و نازی رو به میون نمیکشه مشکلی باهاش ندارم:)) آنارشی: زیرآبی میره زیاد:))راسل: دشمن خوبیه مهربد: گویا از من هم مودی تره امیر: پرگماتیست،شبیه سیاست مداراست تقریبا از هر لحاظ مزدک: بیش از اونی پیر شده که باورهاش رو عوض کنه:)) آلیس: بزرگ بشه بهتر میشه،هنوز اخلاق کودکانه داره ایران بانو: ازش خوشم میاد:)))) داریوش: فکر کنم دو سوم روحم! توی بدنشه خودم: بی خیال بی خاصیت:)) کافر: زیادی احساساتیه.
9-از اونجایی که حالا به چنین مرحله ای نرسیدم هیچ حدسی هم ندارم،نه به دلیل نداشتن قوه تخیل بلکه به خاطر قدرت بیش از حد تخیلم و احتمالات زیاد!
10-خانواده خوبند ولی از دید من خیلی خوب نیستند:))
ویرایش از سوی undead_knight : 03-29-2014 در ساعت 11:19 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

گویا صفت nasty برازندهات است آرش :)))
حالا فرض کن یکی از دوستانِ نزدیکات که دچار بحران فلسفی شده به این نتیجه رسیده است که بهتر است خودکشی کند و این راز را تنها با تو در میان میگذارد. چه میکنی؟ سعی میکنی نظرش را تغییر دهی؟کمکش میکنی راه خوبی برای خودکشی پیدا کند؟ یا اینکه اصلا دخالت نمیکنی؟
از چه میوه و آبمیوهای خوشت میآید؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
shirin (04-02-2014),sonixax (03-30-2014),undead_knight (03-30-2014)

موافقم ولی چرا برازندمه؟!:))
خب نمیتونم وانمود بکنم که با خودکشیش مخالفم،میشینم باهاش صحبت میکنم،اگر دیدم دلایلش منطقیه بهش اوکی میدم! البته تنبل تر از اونی هستم که بخوام کمکش کنم:)) هرچند اصولا دلایلی خیلی ها برای خودکشی رو میشه در چند تا گفتگوی ساده پوج کرد.
میوه از بچگی موز! رو دوست داشتم ولی خب سایر میوه های یا مورد علاقم زردآلو، آناناس و انبه و آلبالو هستند...راستش من کلا میوه دوستم بقیشونم زیاد دوست دارم:))
ویرایش از سوی undead_knight : 03-30-2014 در ساعت 05:11 PM
Tacitus-

جای دیگری خواهم گقت چرا!
شغلِ سیاسی دوست داری؟
فکر میکنی روزی نویسنده شوی؟
سه تن از کاربرانِ اینجا را برای سیزده به در رفتن انتخاب کن.
اهلِ موادِ مخدر هستی؟
بیشتر به فلسفه علاقه داری یا علم؟
از هنرها کدام را بیشتر دوست داری؟
و این پرسش هم پس از اندکی شبیهسازی از ذهنِ بیمارِ خودت در مغزم ساخته شد: سوژهی آخرین جلقات چه بود؟![]()
shirin (04-02-2014),Soheil (04-01-2014),undead_knight (04-01-2014)

فقط زود بگو که من حافظم ضعیفه یادم میره ازت بپرسم:))
اره به سیاست علاقه مندم،برای تنبلی من هم به شدت خوبه!از سایر چیزهای مورد علاقم زحمت کمتری میخواد.
احتمالش اصلا کم نیست،مخصوصا اینکه وقتی توی مودش هستم همه جور چیزی مینویسم،حتی چیزهایی که خودم فکر میکنم با شخصیتم جور در نمیاد.
سیزده به دور رو که تقریبا به زور میرم! ولی خب یکیش توئی یکیش، یکیش مهربد و فیونا! فیونا رو برای این انتخاب کردم هم دختره(دختر باید توی مسافرت باشه!) و هم اینکه کم حرفه حسابی میخوام روحیه سادیستیم رو با پرحرفی روش اجرا کنم:))
نه،من حتی سیگار رو برای تست هم نکشیدم!قلیون رو هم یکبار یه لب زدم:))
به مسائل عمیق علمی بیشتر گرایش دارم چون به فلسفه نزدیک ترند،ولی اگر بخوایم گزینش رادیکالی داشته باشم علم پاسخ منه.
موسیقی،نقاشی. بچه که بودم یه مدت حتی حرفه ای نقاشی کار میکردم ولی الان در کشیدن یک خونه هم مشکل دارم:))
میتونم بگم این جالب ترین سوالی بود که ازم پرسیده شده،خوشم اومد:))
دوست دختر سابقم با بچش! البته در آینده، تری سام جالبی بود:)))
Tacitus-

چرا با زنان و دختران بیشتر معاشرت دارید؟! انتخاب خودته یا توفیق اجباری؟ هدفتون از معاشرت با زنان و دختران چیه و در یه رابطه دنبال چی هستید؟!!
Anarchy (03-30-2014),iranbanoo (03-30-2014),shirin (04-02-2014),sonixax (03-30-2014),undead_knight (03-30-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)