شما همه چیز را با هم قاطی کردید ، اشتباه محاسباتی و مختل شدن عملکرد سخت افزار خیلی فرق دارد . اشتباه محساباتی یعنی اینکه در تتیجه ایراد سخت افزاری کامپیوتر نتیجه 2x2 تا را بکند 5 تا .
آن داستان هایی که شما از واژه باگ و ... آورده اید اشتباه محاسباتی نبوده بلکه مختل شدن عملکرد سیستم بوده و ما هم در این باره بحثی با شما نداریم - گویا تاریخچه کامپیوتر را درست نمیدانید .
ریفرنس ما خودش شامل چندین ریفرنس بود ، بعد این دیگر چه پاسخی است ؟ چون ریفرنس من بیشتره پس حرف من درست تره !!!!
خیر شرایط بررسی نشد ، و درست سفسطه فرسایشی را شما دارید انجام میدهید .
باز هم زدید جاده خاکی .
عادات ماهانه چه ربطی به بحث ما دارد ؟ چند روزی نبودید رشته کلام به کل از دستتان در رفته .
و این طیف در تک تک افراد با هم فرق دارد و بر میگردد به آموزش و محیط آموزشی (البته برای ضریب هوشی هایی در یک رنج)
مطالعه نفرمودید ؟
شما فرمودید تنها تفاوت در اندازه شان نشانگر فرق بنیادین است ! نوشتارتان موجود است و دقیقا ربطش میشود همان مانیتور چون ما باس بزرگتر کوچکتر نداریم .
پردازش داده ها با آماده سازی داده ها برای پردازش خیلی فرق دارد ، هر چند که روند آماده سازی خودش نیازمند پردازش است ولی لزومن بخشی از پردازش نیست .
همان طور که به شما نشان دادیم و مطالعه نفرمودید تفاوت های رفتاری اثبات نشده اند و هر کسی برای خودش یک چیزی میگوید ، لذا شما به قطعیت نمیتوانید بگویید سخنتان درست مثال نقضش هم که فت و فراوان ریخته !
مگر ما گفته ایم هر چه مغز داشت زنده است ؟ گفتم شما مدتی نبودید رشته کلام از دستتان در رفته .
شما یک سری به سایت بزنید متوجه میشود که به هیچ عنوان محتوایش با آن چیزی که شما ادعا میکنید نیست ، حد اقل یک زحمتی به خودتان بدهید لینک ها را یک کلیکی بفرمایید .