کمی زمان بدهید کوششم را خواهم کرد. دیرزمانیست چیزی دربارهی تاریخ باستان ننوشتم خامهام ناخام شده!
کمی زمان بدهید کوششم را خواهم کرد. دیرزمانیست چیزی دربارهی تاریخ باستان ننوشتم خامهام ناخام شده!
Alice(01-30-2013),mahtab71 (01-29-2013),mamad1 (01-29-2013),undead_knight (01-30-2013),yasy (02-04-2013)
به نظر شما چرا زنها قد بلندتر از آنچه هستند به نظر میرسند؟ مثلا شما اگر یک زن با قد 150 سانتیمتر را ببینید و در جایی دیگر یک مرد 160 سانتیمتری، ممکن است به اشتباه فکر کنید آن زن قد بلند تر است!
زنها بطور میانگین قد کوتاهتری دارند برای همین در قد برابر زنها ممکن است بلند قدتر بنظر برسند (ذهن انتظار قد کوتاهتری را دارد شاید).
دلیل دیگرش هم ممکن است کفش پاشنه بلند باشد !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
امیر جان تاکنون هر کس که گفته من حقیقت مطلق را دست دارم یا چوپانی بی سواد بوده که 40 روز در کوه و کویر سرگردان بوده و کمبود قند و گرسنگی
و تشنگی کار خودش را کرده و متوهم شده، یا بیسواد فرهیختهنمایی بوده چون شریعتی که با سخنان ناسازگار و دلخوشخنک کوشیده از آب گل آلود ماهیگیری کند.
اگرنه کجا دانشبُدان ما هرگز از این داوها کردهاند؟ خیام و "حقیقت مطلق"؟
کارویژه شدن دانش هم چیز ویژهای نیست، دانشبُد از هر شاخهای باید بداند و به گاه نیاز بتواند تا زیرشاخهها را پیموده و پاسخ را بیرون بکشد.
یک کارویژه (= متخصص) نمیتواند همینکار را بکند، چون دانش بایا برای برخی سرشاخهها را ندارد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (02-04-2013),viviyan (02-04-2013),Waffen (02-21-2013),yasy (02-04-2013)
نخست در پی گشودن جستاری جدا برای معرفی پیج های فیسبوک بودم اما با خودم گفتم شاید دیگران استقبال نکنند و این جستار هم به خیل عظیم جستار های خاک خورده ی دیگر بپیوندد.
به ناچار همینجا این کار را انجام می دهم.
برای من بی گمان یکی از سودمند ترین پیج های فیس بوک پیج Bertrand Russell بوده.تا پیش از این من آشنایی کمی با تفکرات راسل داشتم اما با خواندن نوشته های این پیج دریافتم که راسل که بوده و چه کرده.(من پیش از این تنها بخشی از کتاب تاریخچه ی فلسفه ی غرب را خوانده بودم.)
پیشنهاد می کنم حتما نوشته های این پیج را دنبال کنید.
پ.ن:اگر به دید دوستان معرفی پیج های فیس بوک می تواند جستار تاثیر گذاری باشد و بقیه هم استقبال میکنند میتوانیم آنرا بیآغازیم.
شهریار جان به نظر من که فکر خیلی خوبیه یه جستار مخصوص معرفی باز کنی...فقط نگفتی این صفحات فیس بوک در زمینه فلسفه هستن؟
Anarchy (02-18-2013)
بعضی وقت ها واقعا امید به اصلاح خداباوران در من کم میشه برای راهنمایی توی پیام خصوصی این لینک رو بهم میدند!:))
قوی ترین برهان اثبات خدا در تاریخ عقلی انسان
الان موندم جدی بگیرمش و این برهان قرون وسطاییشون رو زیر و رو کنم یا نه:)
راستی دوستان یک تاپیک منسجم داریم که رد براهین اثبات خدا یکجا توش باش تا لازم به زحمت اضافه نباشه یا باید مثل سفسطه ها باز دست به کار بشیم؟!:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)