• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 1757

جُستار: آشنایی‌ با صهیونیسم و کشور اسرائیل

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      نِشان‌ها:
      Posting Award
      آغازگر جُستار
      باید با تمامی‌
      قدرت پرچم اسلام
      را در غرب به زیر
      کشید.

موفق

Theodor Herzl آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      106
      امتیازها
      200,245
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,026
      از ایشان 11,876 بار در 4,433 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      28 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
      بله، بیش از 2 میلیون ایرانی ِ غیرمسلمان هم در ایران آزادانه زندگی می کنند و در پارلمان نماینده دارند و خلاصه عشق می کنند(به گفته ی ِ خودشان). وانگهی من و شما و باقی ِ دنیا می دانند که ماجرا جور ِ دیگریست. درحالی که انتظار می رود ما سخن ِ شما را پیرامون ِ «حقوق ِ شهروندی ِ برابر ِ اعراب و یهودیان در اسرائیل، بهتر از سوئیس» در حکم کلام الله بگیریم و چشم بسته بپذیریم، خبرهایی هم گاهی می رسد از وجود ِ نفرت ِ نژادی در اسرائیل، و اینبار نه مثل همیشه برپاد ِ اعراب و مسلمین، که نسبت به یهودیان ِ «غیر اروپایی»(لینک). دفاع ِ شما قطعا اینست «اساس ِ نظام مخالف ِ اینست»، وانگهی علاوه بر گفته های ِ شما، شواهد ِ بی شماری حکایت از همراهی ِ نظام ِ موجود در اسرائیل با نژادپرستی به سود مردم ِ یهودی مذهب/تبار، در برابر ِ «دیگران» دارد: رفتار ِ دولت اسرائیل(بهترین، معتبرترین و قابل ارجاع ترین شاهد ِ موجود)، نقل قول و طرز فکر ِ سران و رهبران ِ آن(که شما با منطقی اسرائیلی آنها را توجیه می کنید)، فلسفه ی ِ بنیادی ِ صهیونیسم و طبیعت ِ «جنگ»ِ در جریان در آن منطقه(که دیدیم، اسرائیلی ها در آن دست ِ بالا یک دهم خسارات می بینند)همه و همه به این حقیقت اشاره می کند، که چه در نهله ی ِ صهیونیسم و چه در نظام ِ مستقر در دولتی که خود را اسرائیل نامیده، جستجو و مطلوب «کشوری فقط برای یهودیان است».
      شما یک لینک را گرفتید و به تمامی‌ جامعه وصل کردید . شما عملیات یوشع ، عملیات سلیمان و عملیات موسی‌ را تا به حال شنیدید که دولت اسرائیل هزاران یهودی اهل اتیوپی را وارد اسرائیل کرد؟ در عملیات سلیمان در عرض ۳۶ ساعت بیش از ۱۴ هزار نفر یهودی ساکن اتیوپی به اسرائیل رسیدند.اگر سیاست دولت اسرائیل تبعیض نژادی بر علیه آنها بود ، چرا در ابتدا آنها را نجات داد و وارد کشور کرد؟ سیاست دولت اسرائیل نیز کشوری فقط برای یهودیان نیست ، چگونه با ۱/۵ عرب ساکن داخل اسرائیل کشور فقط برای یهودیان میشود؟ شما هی‌ می‌‌خواهید توجیه برای سخنان خود بیاورید ، در حالی‌ که واقعیت روی زمین چیز دیگری است ، مثل‌هایی‌ هم که از جامعه عرب اسرائیلی زدم را انگار هم صرف نداشت مشاهده کنید.

عملیات یوشع http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Joshua

عملیات سلیمان http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Solomon

عملیات موسی‌ http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Moses

پس می پذیرید که «زمانی» صهیونیسم دارای ِ تعریفی «نژادپرستانه» بوده،
      خیر من این را نگفتم. گفتم از صهیونیسم اولیه که تشکیل کشوری برای یهودی‌ها بود به حمایت از کشوری برای یهودی‌ها تغییر کرده است ، چون کشور تشکیل شده است. یعنی‌ اکنون هر کسی‌ که از موجودیت کشور اسرائیل حمایت می‌کند یک صهیونیست است.

بالاخره پس از قرنها از «شر» یهودیان خلاص شده،
      اینکه چگونه شما کشور خود را رها کردید و از عرب‌های سلفی که قبل از اینکه از اسرائیل متنفر باشند دشمن ایرانی‌‌ها هستند حمایت می‌کنید جای سوال دارد ، البته این سخنان شما هم جالب است که اروپایی‌ها از شّر یهودی‌ها خلاص شدند ، حالا هم تروریست‌های سلفی حماس که دل‌ شما برای آنها میرود این مسئولیت را به عهده گرفتند. اسرائیل هرگز یهود ستیزی را متوقف نکرد ، ولی‌ این قدرت را داد که از خودمان دفاع کنیم ، آن دوست مبارز دیگرتان حسن نصرالله هم گفته بود که تجمع همه یهودی‌ها در اسرائیل ، مشکل رفتن به تمام دنیا به دنبال آنها را برای ما حل می‌کند ، خیر ، زهی خیال باطل..ظاهراً شما که مبارزه مسلحانه را با اسرائیل اجتناب ناپذیر میدانید ، دیگر چرا گفتگو می‌کنید؟ بروید در کنار برادران فلسطینی خود سلاح به دست بگیرید با این یهودیان صهیونیست کثیف را به دریا بریزید .

---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:12 PM ---------- ارسال قبلی در 05:08 PM ----------

این هم آمار رسمی‌ وزارت خارجه اسرائیل در مورد کشته‌ها و زخمی‌های اسرائیلی: ۱،۱۹۴ اسرائیلی از سال ۲۰۰۰ تا به امروز در ترور فلسطینی کشته شدند و ۸،۳۴۲ نفر نیز زخمی شدند.
      http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-...orism+sinc.htm

---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:14 PM ---------- ارسال قبلی در 05:12 PM ----------

آیا این یک درخواست به عنوان ِ طرفی از بحث است که احساس می کند مورد توهین قرار گرفته؛ یا اعمال ِ مدیریت و درگیر کردن ِ پنل ِ سخت افزاری از سمت ِ مدیری که خود یک پای ِ گفتگوست؟ در صورت ِ درستی ِ احتمال ِ اول: صادقانه متاسفم که چنین احساسی پیدا کرده اید. من مشکلی با شما ندارم و حتی صمیمانه مایلم میانمان رابطه ای دوستانه برقرار باشد. وانگهی بکار بردن الفاظ ِ تند برای توصیف ِ دولتها/عقاید/مذاهب جزئی از آزادی ِ بیان است و در اینجا بی سابقه یا غیرقانونی نیست، سری به تالار ِ سیاست بزنید. من به هیچ کاربری توهین نکردم، لغات رکیک بکار نبردم و در موضوع ِ مرتبط نظر خود را بیان کردم.

در صورت ِ صحت ِ احتمال ِ دوم، چاره ای برای من باقی نخواهد ماند بجز پذیرفتن از دست دادن ِ دوستی ِ شما و خطر بن شدن؛ چراکه توهینهای شدیدی منتظر ِ شخص ِ شما خواهد بود.
      خیر دوست عزیز من پست کسی‌ را ویرایش یا پاک نمیکنم ، مطمئن نیز باشید شما از اینجا بن نمیشوید ، وقتی‌ صاحب این فروم دلش برای نازی‌ها میرود ، دیگر چرا شما را بن کنند؟
      "A Land without a People for a People without a Land"

مدیر تالار
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      گاز نگیر!

متعجب

sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shinbet نمایش پست ها
      وقتی‌ صاحب این فروم دلش برای نازی‌ها میرود ، دیگر چرا شما را بن کنند؟
      خیلی خیلی خیلی کم لطفی فرمودید ! کجا صاحب اینجا دلش برای نازی ها میرود ؟
      ۰۸ - نژاد پرستی ، استفاده از کلمات تحقیر آمیز، نوشتن جوک، علیه هر قوم (ترک ، فارس ، لر ، کرد ، عرب)، هر ملیت (ایرانی، انگلیسی، اسپانیایی)، پیروان هر مذهب (مسلمانان، مسیحیان، یهودیان) و هر گروه از مردم (مردان، زنان، کودکان، نابینایان، ناشنوایان، عقب مانده های ذهنی) ، تبلیغ و ترویج نازیسم، عرب ستیزی (بطور کل نژاد پرستی) ، یهود ستیزی و در کل انسان ستیزی.
      http://www.daftarche.com/misc.php?do=vsarules&cfrset=2
      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.9%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Activity Award
      A Believer

Empty

Ouroboros آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Dec 2010
      جُستارها
      55
      امتیازها
      186,080
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,212
      از ایشان 10,931 بار در 3,331 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      53 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی shinbet نمایش پست ها
      شما یک لینک را گرفتید و به تمامی‌ جامعه وصل کردید . شما عملیات یوشع ، عملیات سلیمان و عملیات موسی‌ را تا به حال شنیدید که دولت اسرائیل هزاران یهودی اهل اتیوپی را وارد اسرائیل کرد؟ در عملیات سلیمان در عرض ۳۶ ساعت بیش از ۱۴ هزار نفر یهودی ساکن اتیوپی به اسرائیل رسیدند.اگر سیاست دولت اسرائیل تبعیض نژادی بر علیه آنها بود ، چرا در ابتدا آنها را نجات داد و وارد کشور کرد؟ سیاست دولت اسرائیل نیز کشوری فقط برای یهودیان نیست ، چگونه با ۱/۵ عرب ساکن داخل اسرائیل کشور فقط برای یهودیان میشود؟ شما هی‌ می‌‌خواهید توجیه برای سخنان خود بیاورید ، در حالی‌ که واقعیت روی زمین چیز دیگری است ، مثل‌هایی‌ هم که از جامعه عرب اسرائیلی زدم را انگار هم صرف نداشت مشاهده کنید.

عملیات یوشع http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Joshua

عملیات سلیمان http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Solomon

عملیات موسی‌ http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Moses

خیر من این را نگفتم. گفتم از صهیونیسم اولیه که تشکیل کشوری برای یهودی‌ها بود به حمایت از کشوری برای یهودی‌ها تغییر کرده است ، چون کشور تشکیل شده است. یعنی‌ اکنون هر کسی‌ که از موجودیت کشور اسرائیل حمایت می‌کند یک صهیونیست است.

اینکه چگونه شما کشور خود را رها کردید و از عرب‌های سلفی که قبل از اینکه از اسرائیل متنفر باشند دشمن ایرانی‌‌ها هستند حمایت می‌کنید جای سوال دارد ، البته این سخنان شما هم جالب است که اروپایی‌ها از شّر یهودی‌ها خلاص شدند ، حالا هم تروریست‌های سلفی حماس که دل‌ شما برای آنها میرود این مسئولیت را به عهده گرفتند. اسرائیل هرگز یهود ستیزی را متوقف نکرد ، ولی‌ این قدرت را داد که از خودمان دفاع کنیم ، آن دوست مبارز دیگرتان حسن نصرالله هم گفته بود که تجمع همه یهودی‌ها در اسرائیل ، مشکل رفتن به تمام دنیا به دنبال آنها را برای ما حل می‌کند ، خیر ، زهی خیال باطل..ظاهراً شما که مبارزه مسلحانه را با اسرائیل اجتناب ناپذیر میدانید ، دیگر چرا گفتگو می‌کنید؟ بروید در کنار برادران فلسطینی خود سلاح به دست بگیرید با این یهودیان صهیونیست کثیف را به دریا بریزید .

---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:12 PM ---------- ارسال قبلی در 05:08 PM ----------

این هم آمار رسمی‌ وزارت خارجه اسرائیل در مورد کشته‌ها و زخمی‌های اسرائیلی: ۱،۱۹۴ اسرائیلی از سال ۲۰۰۰ تا به امروز در ترور فلسطینی کشته شدند و ۸،۳۴۲ نفر نیز زخمی شدند.
      http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-...orism+sinc.htm

---------- ارسال جدید اضافه شده در 05:14 PM ---------- ارسال قبلی در 05:12 PM ----------

خیر دوست عزیز من پست کسی‌ را ویرایش یا پاک نمیکنم ، مطمئن نیز باشید شما از اینجا بن نمیشوید ، وقتی‌ صاحب این فروم دلش برای نازی‌ها میرود ، دیگر چرا شما را بن کنند؟

شما بخش ِ زیادی از گفته های ِ مرا بی پاسخ گذاشتید، این یعنی یا آنها را پذیرفته اید، یا وقت و حوصله برای پاسخ دادن ندارید، یا دادن ِ پاسخ را کاری بیهوده یافته اید. در صورت ِ درستی ِ هرکدام از این احتمالات، گفتگوی ِ ما به جای ِ ناخوشایندی رسیده که شما انگیزه های شخصی مرا به پرسش می کشید و من اصلا این را دوست ندارم. اینکه چرا من دلم برای مبارزین فلسطینی می رود، پرسشی برآمده از ذهنیتی قوم پرست است که آدمها را به خودی/ناخودی برمبنای ِ تعلقات قومی شان تقسیم می کند. من ظلم ِ آشکار یک دولت ِ تا بُن ِ دندان مسلح را که نخست وزیرش می گوید «هیچکس حق محاکمه ی ما را ندارد» می بینم و از آن ابراز بیزاری می کنم. متوجه هستید که چقدر موضع ِ راسیستی ِ خنده آوری دارید؟ «عربها اینجور فکر می کنند» «عربها آنجور رفتار می کنند».. بله، عربها لغتی نیست برای توصیف ِ هزاران طرز تفکر ِ متفاوت و شخصیتهای گوناگون، عرب که باشید یکسری خواص اخلاقی ِ مشخص دارید ..!
      زنده باد زندگی!

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

جُستارهای همانند

1. گفتگو پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم
      از سوی Mehrbod در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 2182
      واپسین پیک: 08-12-2018, 12:19 AM
    2. شیوه گفتگو
      از سوی بهمنیار در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 2
      واپسین پیک: 02-28-2013, 11:00 AM
    3. مازوخیسم / سادیسم / لذت‌جویی و ...
      از سوی yasy در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 6