به نظر من بهترین بودن در هر چیزی که هستید برای شما کلاس میآورد و باعث احترام به شما میشود ، همچنین تحصیلات هم مهم است ، وقتی تحصیلات عالی داشته باشید انسانهایی که با آنها نشست و برخاست میکنید نیز تحصیل کرده خواهند بود ، اگر مثلا عمله باشید ، افراد دور و بر شما نیز از همان قشر خواهند بود.
بستگی دارد ، من در مورد اسرائیل دست راستی میانه هستم ، یعنی در واقع center-right ، طرفدار حزب لیکود هستم ، ولی همه در لیکود نیز یک دسته نیستند ، در لیکود از شدیدا دست راستی تا مذهبی تا افرادی مثل من هم هست. در مورد مسائل اقتصادی سوسیال دمکرات هستم ، یعنی یک چیزی مثل سوئد یا نروژ را یک جامع ایدهال میدانم. در مورد سیاست خارجی نیز interventionist هستم.
انسانها از روی غریزه دوست ندارند اذیت بشوند و اصول اخلاقی من نیز به minimize کردن harm است ، یعنی سعی میکنم تا جایی که میتونم از اندوه و آزار بکاهم ، بقیه اصول اخلاقی من بر این پایه است.
زمانی که خدا باوری را کنار گذاشتم لحظه بزرگی برای من بود و زندگی من به قبل و بعد از آن تقسیم میشود ، اوایل یک کمی میترسیدم که اگر خدا باشد چه! ولی الان دیگر اهمیتی هم برایم ندارد اگر خدایی باشد یا نباشد.
وقتی دیگه کارد به استخوانم میرسد ، معمولا مشروبی میخورم تا خوابم بگیرد ، چون وقتی عصبی هستم نمیتوانم بخوابم ، سعی میکنم مشکلم را فراموش کنم تا فردا یک خاکی توی سرم بکنم!
من با انقلاب فرانسه و شعارهای آن آشنایی ندارم!
تقریبا هیچ کس ، من در سنّ پایین پدر و مادرم را از دست دادم و از ۱۲-۱۳ سالگی خودم بزرگ شدم ، هیچ کس از اطرافیان تاثیر آنچنانی روی من نداشته است!
کسی که در زندگی خودم او را بشناسم خیر ، ولی آرزوی مرگ خیلی از سیاست مدارها را چرا!
صعود! ۲۰۰ سال پیش مردم برای بیماریهایی مثل سل و وبا میمردند ماهها طول میکشید از کشوری به کشور دیگر رفت! ولی با پیشرفت علم و تکنولوژی زندگی مردم بهتر شده است
دانش