اینهم از آن سخنان خندهدار بود: مردها خرید کردن برایشان خستهکننده است!!
اینها را براستی خودتان باور میکنید؟
من پیشترها که در کنار خانوادهام بودم، همه زندگیام را سرگرم بیرون رفتن و لباس خریدن و خوشی بردن بودم بی اینکه "خسته"
شوم، ولی از زمان خودسالاری و هنگامیکه باید تک تک هزینههای زندگیام را خودم بدهم و یک هزار هزینهی ریز و مِهِ دیگر آنجا هست، آری
ناخودآگاه "خرید کردن" برایم خستهکننده است، همانجور که "ناخودآگاه" پول هزینهی چیزهایی که نیاز 100% و درجا ندارم کردن "خستهکننده" و "کمانگیزاننده" است!
چیزهایی آدم میشنود به اسپاگتی!! (:
اینکه آمار آورده شد، مردها سرانجام بیشتر زخمی/کشته/.. میشوند یا نمیشوند!؟
اگر میشوند، پس دارند با جانشان بازی میکنند، اگر نمیشوند، پس سخن شما درسته.
امیر که آمار آورد:
چجوریه با اینکه زنها هم بیرون کار میکنند ولی هنوز کارهای سخت را مردها میانجامند؟نوشته اصلی از سوی Ouroboros
من آمار آمریکای آنرا هم اینجا آوردهام: امروزگرایی و زنان
سرانجام طبیعت این را بر دوش مردانه گذاشته که فداکاری کنند، یا اینکه مردان از هزارههای پیش دست به یکی کردهاند که تنها خودشان بروند جنگ و کشته شوند!!؟نوشته اصلی از سوی shirin
در گذشته هم مردم به اندازه امروز خودآگاه بودهاند، ولی مایهی "ناطبیعی" رفتار کردنشان نشده. اینکه امروز ما جور دیگری رفتار میکنیم کمابیش تنها از توانایی ما در کنترل کردن افزونِ زیستبوم آمده.
سخن ما هم ساده بود، زنان این اندازه ننالند که مردسالاری در تاریخ آنها را در بند کرده، گفتیم در فَربود (واقعیت) زنها سود کردهاند چون این مردها بودهاند
که کارهای ناخواستنی و سخت و مرگآور را انجام دادهاند، اگرنه امروز که همه چی ماشینیزه شده زنان هم ناگهان در پس هزارههای شهرنشینی از ناکجاآباد
به حقوق از دستهرفتهاشان! آگاه شدهاند و میگویند «چرا من نروم بیرون کار کنم»؟ که در غرب همین هم هست و شما میروید بیرون هم کار میکنید و مزد یکسان هم میگیرید.
نکته در «نتوپیدن به مردسالاری پندارین (خیالی)» بود، نه در اینکه خواسته شما نادرسته!