ما در دنیای کامپیوتر چیزی به نام اشتباه محاسباتی در روند یک نرم افزار درست نداریم ، بلکه پدیده ای به نام گم شدن دیتا داریم که در این صورت عملکرد نرم افزار به کل مختل میشود .
و ما هم ریفرنس آوردیم و اثبات کردیم که هیچ تفاوت جنسی بین مغز زنان و مردان نیست .
آری این کار را کردید ولی بدون بررسی شرایط .
فراموش نکنیم که زنان تنها چیزی در حدود 100 سال است که کمابیش از حقوق برابر با مردها بهره مند شده اند و این خود نشان از اشتباه بودن آمار شما دارد .
این هم باز بر میگردید به آموزش و شرایط زندگی و نه جنسیت وگرنه همان زنانی که در این رشته ها موفق و سرشناس بوده اند مثال نقض سخن شمایند .
مگر ما گفتیم زنان باهوش ترند یا نیستند ؟ ما گفتیم تفاوتی در این رابطه بین زنان و مردان وجود ندارد ، تا همین 200 سال پیش ما پزشک زن هم نداشتیم ولی امروز موفق ترین پزشکان زنان هستند . پس طبق رجوع به آمار چون تعداد زنان در طول تاریخ کمتر بوده پس زنان پزشکان خوبی نیستند !
اگر منظور شما نورون ها و شبکه عصبی موجود است ، نیازی به این کار نیست - چون به شما نشان دادیم تفاوتی وجود ندارد .
باز هم بدون در نظر گرفتن شیوه عملکرد یک نرم افزار ، گیر دادید به سخت افزار !
شما ادعا کردید که کامپیوتر های امروزی هیچ ربطی به مغز انسان ندارد و مقایسه شان قیاس معالفارق است و ما نشان دادیم که نیست .
بهتر است این چنین بگوییم ، چشم به عنوان یک واحد ورودی عمل میکند و خودش بخشی از مغز نیست . طبیعی است که اگر واحد ورودی برای تصاویر وجود نداشته باشد - پردازشی هم در آن باره یا وجود ندارد و یا خیلی کم است .
کلیات میشوند تفاوتهای جنسی بین زن و مرد و توانایی های فیزیکی وابسته به آن ، ولی جزئیات میشود بحث هایی مانند همین تفاوت های رفتاری .
این مورد را مدتی پیش در یکی از مقالات Spiegel خوانده بودم ، اگر منبعش را پیدا کردم برای شما ریفرنس را می آورم - البته در این زمینه آزمایش های گوناگونی صورت گرفته که با کمی جستجو میتوان نتایج مربوط به آنها را پیدا کرد ، همچنین کودکانی که برای منظور های خاص در محیطی به دور از جامعه آموزش میبینند و به خاطر همین آموزش ها خلق و خویی متفاوت دارند و زیر مجموعه ای از بخش های Paranormal Defence ارتش های کشور های مختلف هستند .
خیلی خوب میشد اگر در جمع کاربران اینجا یک روانشانس یا روانکاو هم داشتیم تا در این مورد کمکمان میکرد .
این را که برایتان با منبع رد کردیم .
من نمیدانم شما چگونه این را خالی برداشت کردید !
باکتری ها و یا گیاهان مغز ندارند و درنتیجه سیستم پردازشی مانند پستانداران هم ندارند ولی زنده هستند و بیجان هم نیستند . مطلب را درست نگرفتید .
همان طور که گفتم رفتار های جنسی به خود جنسیت ربطی ندارد ، یک سری به اینجا بزنید متوجه میشوید : Easygals.com - البته شما خودتان در این داستان استاد هستید![]()