منبع مجازی!
اگر پست من رو خوب می خوندید جواب می گرفتید. مغول ها همراه خودشون کلی از همسایگان و هم نژادی های ترک رو آورده بودند چون به اونها هم حمله کرده بودند. در ارتش مغول ها افراد ترک تبار زیاد بودند.
مغولی و ترکی خط مشخصی تا زمانیکه با خط عربی و فارسی مواجه شدند نداشتند. همین هم باعث شد که خط لاتین رو با کمی تغییرات برای خودشون بومی سازی کنند. باز هم در پست قبلی گفته بودم که حکومت هایی از ترک ها که در ایران تشکیل شدند زبان رسمیشون فارسی بود. اونها خط نداشتند که باهاش نامه نگاری کنند، همین نقص دلیلی بود برای اینکه فارسی رو زبان رسمی بدونند. ولی مهاجرینی که ساکن نواحی شده بودند دیگه در محاوره به زبان خودشون حرف میزدند. شما که ادعاهای واهی می کنید دستکم به خودتون زحمت بدید بدون تعصب و غیرت تورکی خودتون پست های من رو با دقت بخونید.
سفسطه شخص ستیزی. خودتون گفتید «عقل ناقصم». منم حرف شما رو تکرار کردم. حالا اگه بدتون میاد یا با ادبیات من مشکل دارید، میتونید همچین ادعاهایی نکنید یا با من بحث نکنید. منم زیاد از آدمی مثل شما خوشم نمیاد.
نخست اینکه مغول ها هم پس از حاکم شدن در ایران به دلایل مشابه که گفتم زبانشون فارسی بود. بسیاری از تاریخ هایی که در دوره مغول ها و ایلخانان نوشته شده به زبان فارسی بوده مثا جامع التواریخ. دوم اینکه دین مبین اسلام جز غارت و وحشیگری و نسل کشی و مال مردم خوری چیزی در ایران نیاورد. همین ادعای شما کافیه که سایر خوانندگان متوجه بشند شما اطلاعات تاریخیتون رو از پای منبر میگیرید نه از کتاب ها و منابع اصیل.
سفسطه تحریف! من کجا گفتم تورکی زبان رسمی اون مناطق بوده؟ گفتم در اون محدوده ها زبان رایج بوده. همونطور که الان هست. مگه الان ایران مثلا 30 زبان رسمی داره؟
خب این که تکرار سخن من هست. در افغانستان هم تورک ها حضور دارند.