"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (12-31-2012),sonixax (12-31-2012),undead_knight (12-30-2012)
البته هر وابستگی لزوما معناش میل جنسی نیست.
ولی خب باز حتی میشه بحث میل جنسی خانوادگی رو مطرح کرد
Genetic sexual attraction - Wikipedia, the free encyclopedia
هرچند عامل نزدیکی میتونه متفاوت هم عمل کنه
Westermarck effect - Wikipedia, the free encyclopedia
سکس همجنس بازان هم ریسک داره ولی چارش کاندومه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (12-31-2012),sonixax (12-31-2012),undead_knight (12-30-2012)
فکر میکنم فرق خوشحالی حیوان را از رفتار های جنسی اش تشخیص دهم!
حیوانات خانگی آموزش پذیرند و ممکن است علتش اموزش صاحبش باشد
شمایی که در تمام عمرتان حیوانات خانگی را در کنارتان دیده اید و چنین مسائلی را نتوانسته اید تشخیص دهید نشان از بی توجهی خودتان گذاشته اید.
اصولافکر میکنم با کسی که با چنین سطح توجه و دانش پایین که از قضا مدعی دفاع از حقوق حیوانت نیز هست دیالوگ مشترکی ندارم.
بهتراست در قدم اول سطح سوادتان را ارتقا دهید بعد برای حیوانات پدری کنید
در این مورد به استدلال شما کاری ندارم(که پرداختن به شخص هست) فقط بابت یادآوری میخواستم بگم که میشه به باورها وچیزهایی از این دست حتی توهین کرد ولی شما که از منفی جلوه دادن اسرائیل(که یک شخص حقیقی هم نیست)اونقدر ناراحت میشی حقی رو هم برای دیگران در نظر بگیر که به این راحتی به خودشون چیزی رو نچسبونی:)واقعا اگر از مثلا خوشحالی یک سگ از دیدن صاحبش این فکر را میکنید که سگ میخواهد با صاحبش سکس کند ، پیشنهاد میکنم به روانپزشک مراجعه کنید
بگذریم،امیدوارم ایران بانو هم چیزی به دل نگیره :)
خب ببینید ما دو مسئله داریم یکی در مورد اخلاقی بودنش هست که خب داریم در موردش بحث میکنم و ربطی به علم و مدارک و شواهد خاصی نداری ولی در مورد دوم شما مدعی شدی که اصلا امکانش نیست،در صورتی که حتی جالبه که چنین اتفاقاتی هم ممکنه بیافته:
Michael Retriever's website
یعنی حتی گاهی حیوان سکس با هم نوع خودش رو برای سکس با انسان رها میکنه!خب مطمئنید هنوز هم آدم های مریض این فکر رو میکنند؟!(باز هم میگم خود وقوع پدیده ربطی به اخلاقی بودنش نداره)"Where sadism is not present, there is considerable room for doubt as to whether there is any cruelty. It has always been noted in fact, by ancient historians and up through Kinsey in our own time, that animals tend to become affectionately attached (not only physically) to humans who have sex relations with them, and sometimes have even been known to forsake intercourse with their own kind in testimony to their preference for relations with humans. Whatever one may think of bestiality, this does not sound as if it were an act of cruelty so far as the animal is concerned."
"One seems forced to conclude, the animal derives a considerable psychical and/or emotional pleasure from sexual contact with a being of a higher nervous, emotional, and intellectual organization, who is somehow able to provide the animal with non-material rewards which another animal is not able to offer."
به این ها میگن تحقیقات علمی نه افکار آدم های مریض:)Also Kinsey (1954) held the opinion, that the sexual contact can lead up to a close emotional attachment to the animal and that in some cases the animal gets used to this interspecies contact so much, that it neglects possible sex partners of its own kind."
البته یک مسئله ای که هست بازم اینه که تقریبا از هر دیدگاهی اجبار هر موجودی چه انسان و چه حیوان به داشتن سکس غیر اخلاقیه.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
"A Land without a People for a People without a Land"
Anarchy (12-31-2012),mahtab71 (01-04-2013),sonixax (12-31-2012),undead_knight (12-31-2012)
خب عزیز دل من ما داریم سر این ها بحث میکنیم که اخلاقی هستند یا نه ولی اگر با یک دندگی بگیم نه اصلا راه نداره که حیوون خونگی و صاحبش رابطه جنسی داشته باشند،خب این مسئله اخلاقی نیست این چیزی هست که با مشاهده قابل آزمایشه.
رفرنسش هم معتبره،تماما دکتر و پژوهش گر هستند(اسماشون رو خواستی با کتاباشون در گوگل تکی سرچ کن)
در ضمن اعتبار اینها در زمینه اخلاقی مرجعیتی نداره،هزاران وب سایت هم در زمینه دفاع از پدوفیلی باشه دلایل مشکل دار بودنش مشخصه.
خب ما داریم از چه اخلاقی حرف میزنیم بلاخره یک معیاری باید باشه دیگه،همین معیار رو باید بشه آنالیز کرد.
من یک سری دلایل گفتم ولی دوست دارم استدلال های مخالفشو هم بشنوم نه صرفا رد کردنش.
Tacitus-
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)