مساله توافق که نیست در مورد حیوانات ،باید بشود مسئولیت اخلاقی برایشان تعریف کرد.البته این داستان سکس با حیوانات بیشتر از دید روانی جنبه تهوع و چندش و اینها دارد.
موضوع را از حیوان زنده به انسان یا حیوان مرده اگر عوض کنیم قضیه روشنتر میشود.
مساله توافق که نیست در مورد حیوانات ،باید بشود مسئولیت اخلاقی برایشان تعریف کرد.البته این داستان سکس با حیوانات بیشتر از دید روانی جنبه تهوع و چندش و اینها دارد.
موضوع را از حیوان زنده به انسان یا حیوان مرده اگر عوض کنیم قضیه روشنتر میشود.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (12-31-2012),sonixax (12-31-2012),undead_knight (12-30-2012)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
چرا دیگر اگر قرار است سکس با زنده اش اخلاقی باشد با مرده اش قطعا اخلاقیست دیگر.
فقط مسئولیت نیست،پیش از آن اساسا باید بشود moral agent یا عامل اخلاقی اساسا تعریف کرد.البته اینها میتواند بسته به نوع نگر اخلاقی فرق کند ولی نکته اینجاست که وقتی صحبت از موافقت میشود موضوع دقیقا همین عامل اخلاقی بودن طرف است.اگر توافق را ما شرط بدانیم این مساله خود بخود وارد شده اگر هم بگوییم توافق موضعیت ندارد که هیچ
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خیر،اتفاقا یکی از نکات مهمی که در اخلاق سکس بهش اشاره میکنند توافق هست ولی وضعیت این توافق چیز جدایی هست
Sexual ethics - Wikipedia, the free encyclopediaSexual acts which are illegal, and often considered unethical, because of the absence of consent include rape and molestation.
من توافق رو میپذیرم ولی برای ارزش گذاری اخلاقی لازم نیست هر دو طرف دارای این عامل اخلاقی باشند.مثلا در آزار حیوانات چیزی که مهمه اینه یک طرف بلاخره قدرت تشخیص اخلاقی داره هرچند اون یکی ممکنه نداشته باشه.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ای بابا خوب ما هم نگفتیم هست یا نیست که،گفتیم پیش شرط و پیش فرض توافق اینست که طرفتان یک عامل اخلاقیست با شرایطش.با سنگ و درخت که نمیشود توافق کرد
نه دیگر همینجا بخطا میروید،هر دو باید عامل اخلاقی باشند.در آزار حیوانات حرفی از توافق نیست.یک عامل اخلاقی (انسان) میتواند در مورد مواد غیر جاندار هم ارزشگذاری اخلاقی کند.
Tacitus-
میدونم شوالیه جان،منظور من اینست که نکته چیز دیگریست.
در کل در این مورد من ندانمگرا هستم و نظر خاصی ندارم که موافق یا مخالف باشد.کل سخن من اینست که وقتی میگوییم شرط "توافق" است بطور ضمنی موضوعیت بسیاری چیزها را مثل همین قدرت تشخیص پذیرفته ایم.در کل بنظر من بسیار سخت است چنین چیزی بشود برای حیوانات تعریف کنیم و با آنها وارد نوعی قرار داد اجتماعی شویم.
Anarchy (12-31-2012),Soheil (08-20-2013),sonixax (12-31-2012),undead_knight (12-31-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)