امروز فمیدم من خصیصه های منفیم بیشتره![]()
امروز فمیدم من خصیصه های منفیم بیشتره![]()
خوبه باز هر از چند گهی به خودت یه سر میزنی....![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (12-26-2012),SAMKING (12-25-2012),sonixax (12-25-2012),undead_knight (12-25-2012),yasy (12-26-2012)
خب منظور من گوش دادن به دردودل ادمهای عادی اطراف بود اینطور که شما مطرح کردید منم بدم نمیاد![]()
—مزدک بامداد
هماکنون 9 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 9 مهمان)