Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
خانواده در اسلام
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 91

    جُستار: خانواده در اسلام

    Threaded View

    1. #11
      مدیر تالار
      Points: 424,596, Level: 100
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      گاز نگیر!
       
      متعجب
       
      sonixax آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      کره ی زمین
      نوشته ها
      9,105
      جُستارها
      110
      امتیازها
      424,596
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      47,087
      از ایشان 15,109 بار در 7,094 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      89 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      سخن ساده و روشن بود. اگر یک و نیم درسد تفاوت در DNA به این گستردگی وسیع در بازده می‌انجامد، پس تفاوت بسیار کمتر ولی قابل توجه آن میان زن و مرد نیز، به گستردگی قابل توجهی در بازده خواهد انجامید.
      من نمیدانم بحث شما در این باره بر سر چیست ؟ مگر جایی ادعا شده که زن و مرد فتوکپی یکدیگرند ؟


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      ساختار متفاوت مغز نیز به شرایطی که شخص درش زندگی و رشد می‌کند بستگی دارد؟ هورمون‌های فرد نیز وابسته به پیرامون او هستند؟ بزرگتر بودن پستان‌های آدم نیز وابسته به پیرامون او می‌باشند؟

      بی ربط است ، شما نخست از روحیات سخن گفتید ، پس از آن از مهارت ها و اکنون دارید از بزرگی سینه زنان سخن میگویید ؟!!!!


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      خیر، گویا شما از داده‌های آماری درست سر در نمی‌آورید. ببینید به زبان ساده‌تر می‌گویم, ما اگر هزار مرد و هزار زن داشته باشیم و بخواهیم بگوییم در هر دسته، چه شماری ریاضی‌دان هستند و چندتایشان مهندس‌ نرم‌افزار و ..، عدد ما چه خواهد بود؟ پس از داشتن اعداد بالا, از بخش کردن شمار این دو دسته بر یکدیگر ما نسبت زنان به مردان در مهارت‌های گفته شده را بدست خواهیم آورد و برای رسیدن به پاسخی دقیق‌تر, نمونه آماری خود را بزرگتر و بزرگتر می‌کنیم.

      ما تنها برای شما فهرست مشاهیر زنان در علوم را آورده ایم ولی شما آنها را با کل مردان قیاس کرده اید !!!!!! همین فهرست را از قدیمی ترین تاریخ با فهرست مشاهیر مردان از همان تاریخ مقایسه بفرمایی و بیخودی به ما انگ نچسبایند .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      بفرمایید ببینیم مخترع بمب اتم چه زنی بوده است و دقیقا نقش وی در فرمولیزه کردن نگره نسبیت انشتین و رسیدن از آن به بمب اتم چگونه بوده است.
      این سخن شما مثل این میمونه که بگوییم مخترع سینما و لامپ و ... ادیسون نبوده بلکه نیوتون و دکارت و ژول و ... بودند .
      آلبرت آینشتاین تنها نقشی که در رابطه با بمب اتمی داشته نوشتن یک نامه به روزولت بوده و هشدار داده که نازی ها دارند به ساخت بمب اتمی نزدیک میشوند !
      بمب اتمی را یک تیم به سرپرستی ژولیوس روبرت اوپنهایمر و به همراه چندیدن دانشمند زن و مرد ساخته اند که فهرست زنان دانشمند در پروژه منهتن که نقش کلیدی در ساخت بمب اتمی داشتند اینهاست :


      • Katharine Way
      • Elda Anderson
      • Edith Hinkley Quimby
      • Marian Elliott Koshland
      • Hoylande Young Failey
      • Miriam Posner Finkel
      • Gladys Morgan Happer
      • Lilli Schwenk Hornig
      • Rose C. L. Mooney-Slater
      • Elaine Sammel Palevsky
      • Ellen Cleminshaw Weaver
      • Naomi Livesay
      • Frances Dunne
      • Natasha Goldowski
      • Elizabeth Riddle Graves
      • Joan Hinton
      • Mici Teller
      • Mary Argo
      • Jane Roberg
      • Marilyn Howe


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      سفسته است. کارکرد درونی مغز ≠ مانیتور کامپیوتر اگر می‌خواهید درست همانندی کنید, Bus کامپیوتر را می‌تواند با آن همانندی نمود: In computer architecture, a bus is a subsystem that transfers data between computer components inside a computer. بزرگتر بودن Corpus callosum یا بصل‌النخاع اگر اشتباه نکنم نیز, به تفاوت‌های بنیادین در چگونگی کارکرد مغز در مهارت‌های Multi-tasking می‌انجامد. این بخش که پیوند میان دو-نیمکره را فراهم می‌کند, وظیفه آنکه دو نیم‌کره بتوانند در هر دَم از موقعیت و داده‌های یکدیگر آگاه باشند را به عهده دارد. از سوی دیگر, وظیفه Corpus callosum بسیار حیاتی‌تر از آن است که نام بردید. در بیمارانی که این بخش از مغز خود را بگونه‌ای از دست داده‌اند (که اینجا می‌توانید درباره آن بیشتر بخوانید: Split-brain#Case_Studies_of_Split-brained_Patients) ما با از دست رفتن توانایی‌های ادراکی و ناتوانی بیمار در فهم واقعیت پیرامون خود روبرو می‌باشیم.
      بیخود است ، شما سخنی از نحوه عملکرد و یا تعداد نورون ها و ... به میان نیاوردید و تنها و تنها بزرگتر بودن جسم پینه ای درون مغز را دلیلی بر متفاوت بودن ساختار مغز زنان دانستید و از آن نتیجه گرفتید که همین تفاوت در رفتار و روحیات زنان تاثیر دارد !
      که البته دکتر جان بطف فرمودند و این داستان شما را رد کردند و دیگر بحثی درش نیست . ذهن و رفتار بشر هم تمامن یک نرم افزار است و بس و رفتار نرم افزار ربطی به سخت افزار ندارد و سخت افزار تنها زمینه را برای اجرای نرم افزار فراهم میکند ، که فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر داشته باشد .


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      همچنین, ما سخنی از هوش و پیوند آن با Corpus callosum نزدیم, نوشته‌ها را درست بخوانید.
      به طور مستقیم سخنی نگفته اید ولی سعی داشتید با توسل به همین داستان رفتارشناسی زنان را آن طور که خود دوست دارید تشریح کنید .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      بسته به آن دارد که این «کلیات» را چه بنامیم. اگر «کلیات» را سیستم کارکرد کم و بیش یکسان زیستی و نزدیک به هم می‌دانید, که خوب برای همه روشن است هر دو آدم می‌باشند و تفاوت درونی زن و مرد, هیچگاه به تفاوت آدم و فیل برای نمونه نمی‌رسد. اگر این «کلیات» را داشتن انگیزه‌های متفاوت در زندگی و از پیش برنامه‌ریزی شده ژنتیکی برای هدف‌های دگرسان می‌دانید, آنگاه پاسخ به آن آری خواهد بود. برای درک بهتر, اگر تفاوت میان کارکرد مغز هزار مرد با یکدیگر را میانگین بگیریم, سپس به تفاوت مغز یک مرد و زن نگاه کنیم, عددی که بدست می‌آوریم از میانگین ما بزرگتر خواهد بود.
      اشتباه است ، یک نرم افزار 32 بیتی مستقل (غیر وابسته به سیستم عامل ، مانند دیسک های بوت) روی تمام پردازنده های 32 بیتی با ساختار یکسان قابل اجراست . نرمافزار مغز تمام انسانها هم همانند است و به همین دلیل است که پالسهایی که توسط مغز زنان تولید میشود با پالسهایی که توسط مغز مردان تولید میشود متفاوت نیسد و در نتیجه یک تکنولوژی واحد میتواند کد های مغز هر دو را بخواند .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      سفسته پهلوان پنبه. نخست آنکه پیک مرا درست نخواندید، آنچنان که خود بالاتر گفتم, بیشتر بودن مردان در رشته‌هایی مانند ریاضی را نمی‌توان به باهوش‌تر بودن ایشان پیوند داد. و اصولا نمی‌توان هوش را اندازه‌گیری آنچنانی هم نمود که بخواهیم آنرا بررسی آماری کنیم, در بررسی هوش ما با دست‌کم بیست فاکتور گوناگون سر و کار داریم, فاکتورهایی مانند: * Pattern recognition * Logic * Computational speed * Spatial abilities * ... که هیچ‌گاه نمی‌توان حتی یکی از آن‌ها را بدرستی اندازه‌گیری کرد. هر آینه، چیزی که می‌توان و بایستی اندازه‌گیری نمود انگیزه‌ها می‌باشند. در حقیقت، اگر ما در رشته‌های مذکور این اندازه تفاوت گسترده میان زنان و مردان می‌بینیم, نه از روی آنکه مردان مثلا باهوش‌تر هستند و .. که از روی داشتن انگیزه‌های متفاوت نهفته در ژن در مردان و زنان است.
      همان طور که پیشتر گفتیم بیشتر بودن مردن در رشت ههایی خاص ربطی به توانایی های ذهنی شان ندارد بلکه شرایط جامعه است که این داستان را مشخص میکند . اگر در جامعه ای تمام معیار ها عکس شود یعنی کارهایی که زنانه میدانند را مردانه فرض کنیم و کارهایی که مردانه میدانند را زنانه فرض کنیم این آمار هم عکس میشود . همان طور که اگر یک دختر نوزاد را در محیطی با سایر پسرها بزرگ کنید رفتار و سلایق پسرانه پیدا میکند و به عکس .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      آفرین، یکی از فرنودهایی که نمی‌توان زن و مرد و یا هیچ دو آدمی را از روی این تفاوت‌ها دسته‌بندی حقوقی نمود، همین نمونه‌های بیرون از میانگین هستند که همواره با آن‌ها روبرو خواهیم بود. برای نمونه, همچنان که خودتان گفتید بالاترین هوش ثبت شده در جهان به خانوم مرلین سوانت تعلق دارد و ادیان الهی مانند اسلام از روی همین فرنود, نمی‌توانند با کم و زیاد کردن حقوق زن و مرد, ادعای برابری داشته باشند. از سوی دیگر, با این روشی که شما در پیش‌گرفته‌اید ما هر چه بگوییم شما با چسباندن یک "خوب که چه" آن را رد می‌کنید. اصولا با این روش می‌توان برابری مرغ و شترمرغ را نیز ثابت نمود, چرا که: * درست است که مرغ و شترمرغ ظاهر جسمانی متفاوت از هم دارند, اما ظاهر متفاوت داشتن که فرنود متفاوت بودن نیست! * مغز مرغ و شترمرغ با یکدیگر فرق دارد؟ خوب که چه؟ ما داریم مرغ‌سانان را با هم همانندی می‌کنیم! نکنید می‌خواهید بگویید شترمرغ از خانواده‌ مرغ‌ها نیست؟ * هورمون‌ها و سیستم درونی بدنشان با یکدیگر فرق دارند؟ درست, ولی این چه پیوندی به اینکه این دو با هم فرق می‌کنند دارد؟ * چرا مغلطه می‌کنید؟ بزرگتر بودن فلان جای مغز شترمرغ چه ربطی به هوش دارد؟ اگه مانیتور کامپیوتر من بزرگتر از مال شما بود, یعنی سرعت کامپیوتر من بیشتر است؟ * باهوش‌ترین جاندار مرغ‌سانان یک مرغ بوده است، دست از انکار بردارید!!
      بی ربط است .


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      شمار زنان در رشته‌هایی مانند ریاضی، فیزیک، مهندسی نرم‌افزار، مهندسی ماشین‌آلات و ... بسیار کمتر از مردان است که اثبات آن را نیز آوردیم.
      توضیح داده شد .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      مغز زنان و مردان با یکدیگر تفاوت‌های بنیادین دارد, که اثبات آن را پیشتر آوردیم.
      شما تنها یک تفاوت را نشان دادید که البته اشتباه هم بود ، شمار نورون ها و رشته های عصبی در جسم پینه ای زن مرد ربطی به جنسیت ندارد و بین 200 تا 250 میلیون متغیر است .

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      زن و مرد در فیزیولوژی اندام و در کارکرد درونی بدنشان با یکدیگر تفاوت‌های بنیادین دارند, اثبات این یکی را خواستید در رختخواب پیدا کنید.
      مگر ما گفتیم ندارند ؟

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      زن و مرد انگیزه‌های گوناگون در زندگی دارند, این یکی را اثبات نکردیم ولی خواستید بگویید تا برایتان بیاورم.
      این هم بر میگردد به جامعه و رفتار جامعه در مورد جنس مقابل ، انگیزه های افراد از روی جنسیت به وجود نمی آید ، بلکه از روی محیط زندگی و تعالیمی که دیده اند به وجود می آید .

      مثال : دختر بچه ای ماشین اسباب بازی به دست میگیرد ، پدر و مادر آن را از دست او میگیرند و میگویند این کارها پسرانه است ، یا پسر بچه ای عروسک بازی میکند که مورد تمسخر اطرافیان قرار میگیرد و میگویند مگر تو دختری ؟
      این داستان در تمام ابعادی که این کودک با آن در طول زندگی سر کار دارد از طرف محیط خارجی و جامعه به او تحمیل میشود و در نتیجه شخصیتش و رفتارش شکل میگیرد و بر این اساس جایگاهی در جامعه برای خود انتخاب میکند . این داستان هیچ ربطی به ژنتیک ندارد چنانکه اگر یک دختر بچه و یک پسر بچه را در محیطی ایزوله نسبت به جامعه و با معیار های خودمان پرورش دهیم درست همان چیزی میشوند که میخواهیم و میتوانیم به راحتی حس زنانگی یا مردانگی را در این افراد تغییر دهیم یا جا بجا کنیم .

      همان طور که پیشتر هم گفتم رفتار ، سلایق ، مهارت ها و علاقمندی های افراد به جنسیتشان ربطی ندارد و مثالش را هم برایتان زدم : Transexual ها .


      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی مهربد نمایش پست ها
      پ.ن. من شما را آدمی بسیار باهوش و فرهیخته می‌دانم, ولی شوربختانه به نگر می‌آید که در گزینش رویکرد‌های خود زمان‌هایی پیش می‌آید که احساساتی شده و واقعیت را با آنچه که دوست دارید اشتباه می‌گیرید.
      و همچنین

      ---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:52 PM ---------- ارسال قبلی در 08:50 PM ----------

      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی سید ابوبکر نمایش پست ها
      گفتم که با خرد باش... هیچ کجا نیومده که محمد برای خودش چیزی برداشته.... قضیه ی بنی نظیر هم به این سادگی نبود... سزای خیانت همینه...
      و البته جایی هم نیامده که برای خودش بر نداشته .

      همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
      دکتر ساسی

    2. 5 کاربر برای این پست سودمند از sonixax گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Anarchy (12-10-2010),doubt (12-10-2010),kheradgera (12-09-2010),Russell (12-09-2010),shirin (12-11-2010)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلیدواژگان این جُستار

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •