مثل این می مونه که هیتلر بیاد بگه من یهودی ها رو دوست دارم !![]()
اگر زن ها رو دوست داری پس به این معنا هست که مخالف افکار نیچه هستی! باید موضع خودت رو روشن کنی ، نمیشه که هم از آخور خورد و هم از توبره !
برام جالبه وقتی می بینم این موضوعات دغدغه ی دیگران نیز هست
البته من خیلی ها رو دیدم که به صورت نیمه گفتاری نیمه نوشتاری می نویسند . روش خوبی هست، ولی در کل به نظرم بسته به مکانی که اونجا قرار داری بهتره شیوه ی نگارشت رو تغییر بدی .. یکجا گفتاری می طلبه ، جای دیگه رسمی و نوشتاری
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Anarchy (12-11-2012),mamad1 (12-12-2012),sonixax (12-11-2012),undead_knight (12-11-2012)
کِی میشه ما گرفتاری نداشته باشیم؟؟
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (12-11-2012),sonixax (12-11-2012),undead_knight (12-11-2012)
به صورت درازکش میخکوب شدم روی تخت، به گونه ای که پاهام از تخت آویزونن و لپتاپ هم رو شکممه. فردا صبح زود باید پاشم ولی سستم.
تلاش های آموزش و پرورش به بار نشسته و موجوداتی متعصب و خرافاتی وارد اجتماع شدن. این خانه از بن ویران است.
mamad1 (12-12-2012),Mehrbod (12-12-2012),sonixax (12-12-2012),undead_knight (12-11-2012)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead جان شما دقیقا مرا یاد خودم بیرون از اینجا میاندازی
من هم بدبختانه از روز یکم زندگی متهم به «الکی خوش بودن» شدهام و همچنان گاه به گاه میشوم، ولی کاریاش نمیشود کرد ... همینکه آدم تنها به شانس و گِرایندی که مایهی زاده شدن و زندگی است و فرایند
بس دراز و پر پیچ و خم فرگشت و بسیاری فاکتورهای دیگر میاندیشد، درمیابد که هیچ چیز، براستی هیچ چیز ارزش یک دم ناخرسندی و ناآسودگی ذهن را ندارد و هر دمی که با خوشی و خوشدلی نگذرد برای همیشه از دست رفته ...
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(12-11-2012),nirvana (12-12-2012),sonixax (12-12-2012),undead_knight (12-11-2012),کافر_مقدس (12-12-2012)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 20 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 20 مهمان)