خب نتیجه حرف شما چیزی جز دفاع از عمل این حاکمیت نیست...منم نگفتم عمدی در کارتون دارید، اما به هر حال تبلیغات گاهی کار خودش رو میکنه!! این هم انگ نیست،من مثل شما قبلا هم دیدم که هم میگه این رژیم بد هست هم میگه خوبه که دنبال انرژی هسته ای هستن و جلوی آمریکا ایستادن...
ما تا جای امکان باید سعی کنیم هزینه رو کم کنیم...اینکه من چیکار میتونم یا باید بکنم ، فکر کنم ارتباطی به بحث ما نداشته باشه!!!
؟؟؟؟مثلا برای بالا بردن مفهوم وطن باید چیکار کنیم؟ بگیم بله خوب کاری میکنن به قیمت نابودی ایران دنبال سلاح اتمی هستن تا مانع وارد شدن چکمه های کثیف خارجی بشن؟
اصولا اساس شکل گیری این حکومت در راستای نفع منافع ملی نبوده، داستان عمیق تر از این حرف هاست...
با اما و اگر مساله حل نمیشه؟ به طور خاص منظورتون مساله اتمی هست که قابل دفاع هست؟ خب من میگم نیست...ما نفهمیدیم شما از انرژی اتمی دفاع میکنید یا بمب اتمی؟
بله معلومه اگر رژیم پهلوی بود برای ما پذیرفتنی بود چون حداقل ها رو داشتن نه این حکومت که فقط به فکر بقای خودش هست...شما دچار نگاه خارجی ستیز شدید،نمیدونم از دید ناسیونالیستی هست یا چپی یا... !!!
اول اینکه تکنولوژی مال اونها هست و ما طلب کار اونها نیستیم و میتونیم ما هم زحمت بکشیم به جایگاه اونها برسیم، دوم کی گفته انحصاری در اختیار اونهاست که شما مدام از خارجی ها به عنوان انگل و کثیف یاد میکنید؟

پاسخ با گفتآورد