بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (11-22-2012),mamad1 (11-22-2012),Reactor (11-25-2012),sonixax (11-23-2012),undead_knight (11-22-2012)
حالا دقیقا همینی که نوشتم نبوده...یه تاپیک داریم در مورد تفریحات که خودم باز کردم،بیشتر همین نت بوده شاید... اما خب درست هم میگی !! شادمانی خاصی یادم نمیاد داشته باشم...یعنی بهتره بگم چیزی نیست که شادم کنه
مهربدجان عاشق هم که شدی...حالا کسی داده شخصی ازت نخواست که !!!
روی هم رفته نادرست است، ولی روی پاسداری از دادههای شخصی چیزی نمیشود گفت
بازگویی خاطرات مدرسه و دانشگاه = داده شخصی
بازگویی کارهایی به یاد سپردنیای که با دوستانمان انجام دادهایم = داده شخصی
بازگویی اینکه بهمان روز با بهمان دوستمان حشیش زدیم = داده شخصی
اینهایی که پراکنده اینجا و آنجا میگویید در گذر زمان روی هم انباشته میشوند و با یک واکافت داده یا data analysis میشود تک تکتان را شناسایی کرد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اندک اندک جمع مستان میرسند
اندک اندک می پرستان میرسند
این شعر از کیه؟
فکر کنم از مولاناس
به خاطر سبک شعرش میگم
یک ترانه از استاد ناظری گوش میدم همینو میخونه
یک حالت شور و انرژی خاصی به آدم میده
بدرد کد نویسی میخوره
mamad1 (11-22-2012),Mehrbod (11-22-2012),sonixax (11-23-2012),undead_knight (11-22-2012)
—مزدک بامداد
اولین نفری که شیشه نوشابه بهش استعمال میشه احتمالا منم
ای شیشه نوشابه ها مرا دریابید اما من باز مبارزه میکنم
احتمالا بازجوم موقع شکنجه برای مسخره کردنم میگه همچین شیشه ها دریابنت که جیگرت حال بیاد
الان ترس وجودمو براشت
اقا من دیگه داده شخصی نمیدم
Anarchy (11-22-2012),Mehrbod (11-22-2012),sonixax (11-23-2012),undead_knight (11-22-2012),کافر_مقدس (11-23-2012)
قدرت کتاب ها رو دست کم نگیرید! :)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Alice(11-22-2012),Anarchy (11-22-2012),sonixax (11-23-2012),undead_knight (11-22-2012),کافر_مقدس (11-23-2012)
امشب خیلی احساس بیچارگی کردم.
اونقد تو نت میمونم که وقتی خواستم بخوابم، وقت فکر کردن پیدا نکنم و مستقیم خوابم ببره.
هماکنون 46 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 46 مهمان)