دوستان این که میگویند تریاک جنبه دارویی خوبی هم دارد ، آیا واقعی هست یا فقط شایعه؟
"A Land without a People for a People without a Land"
نه نمیکشم
مگر اینکه هوا مه الود یا برفی و یا بارونی باشه و جمع دوستان بطلبن
یادمه پارسال تو اوج سرمای زمستون دمای هوای زیر 5 الی 6 درجه زیر صفر بود
ماشین داداشه رو برداشیم رفتیم با رفیقه یه چرخی بزنیم وسط راه فمیدیم بخاری خرابه
خلاصه دو نخ سیگار گرفتیم و در حالی که شیشه ها رو داده بودیم پایین و مث سگ میلرزدیم کشیدیم و تمام شد
رفتم خونه
خوابیدم
صبح ساعت 6 با جیع و نعره و فحش های گوش خراش مامانم از خواب بیدار شدم که کدوم فلون فلون شده ای سگار کشیده تو ماشین؟
نکنه تو هم سیگار کشیدی؟ حلالت نمیکنم و این حرفا
ول که نمیکرد که در نهایت بهش گفتم یه رفیق احمق قدیمی داشتم که رسوندمش خونه و اونم سیگار کشید تو ماشین و هر چی بهش گفتم نکش گوش نداد
حال میکنید از هر چیز یه خاطره دارم خدایی؟؟
در ضمن چه کسی مواد مخدّر تا حالا کشیده؟ من راستش تا حالا علف که زیاد کشیدم زمان دبیرستان البته ، الان نمیکشم بخاطر گرون بودنش البته! magic mushroom هم یکبار استفاده کردم ، این قارچها شدیدا توهّم زا هست ، مثلا دیگه هیچی عین خیالتان نیست ، یک چیزهای عجیب و غریبی هم میبینید و رنگ همه چیز با هم قاطی میشود ، مثلا من تصور میکردم که تمامی کف اتاقم خون گرفته است و از زیر در نیز خون وارد میشود!
"A Land without a People for a People without a Land"
صحت داره
استامینوفن کدئین تا اونجایی که من میدونم از تریاک درست میشه
مسکن هست دیگه
خاصیت ضد درد داره
سر این انفولانزای کذایی که گرفته بودم
یک بنده خدایی پیدا شد
گفت دوات پیش منه . اندازه یه نخود به ما داد گفت توی چایی حل کن بخور یه کم تلخه اما بخور
بعدم برو زیر پتو و بخواب فردا خوب خوبی
ما هم ازش گرفتیم اما نخوردیم و انداختیمش دور
میگن کسی که اینکاره نباشه و بخوره حالش بد میشه
خلاف سنگینه ی من ابسینت اصل بوده : Absinth King of Spirits Gold - Genuine Thujone Absinth Gold online.
حس خوبی نداشت ، خوشم نیومد
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
خلاف سنگین من سیگار اسی بلک بوده و هست
من نمیدونم چرا خانواده ها به سیگار کشیدن فرزندانشون حساسیت نشون میدن در حال که قلیون کشیدن رو حتی استقبال هم میکنن در حالی که قلیون خیلی مضرتره...
هماکنون 56 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 56 مهمان)