Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
پاسخ به شبهات در مورد رژیم گیاهخواری
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

    نمایش پیکها: از 1 به 10 از 304

    جُستار: پاسخ به شبهات در مورد رژیم گیاهخواری

    Threaded View

    1. #11
      رهگذر
      Points: 151, Level: 3
      Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
      Overall activity: 18.0%
      بدون وضعیت
       
      خالی
       
      yahoo آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      نوشته ها
      12
      جُستارها
      0
      امتیازها
      151
      رنک
      3
      Post Thanks / Like
      سپاس
      5
      از ایشان 39 بار در 12 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      [QUOTE=Ouroboros;22625]پیش از هرچیز به اینجا خوش‌آمدید. امیدوارم این شور و اشتیاق در شما باقی بماند و در بحث‌های دیگر هم مشارکت داشته باشید
      اینجا شوربختانه عادت به حذف و نابودی ِ پیوست‌ها بصورت خودکار دارد، تصویر چینش مولکولی ِ اعضای مختلف خانواده‌ی ملقب به b12 بود، می‌کوشم آن‌را در جای دیگر آپلود کنم.
      [QUOTE]

      ممنونم .

      تمام انواع b12 تولید باکتری‌ها هستند، هم مدل‌های گیاهی آن، هم انواع حیوانی و هم محصولات مصنوعی، پس جمله‌ی نخست شما بی‌معناست. جالب‌تر آنکه نخست می‌گویید کسی ادعا نکرده مورد تولیدشده در جانداران گیاهی برای انسان قابل استفاده است، اما دو خط پائین‌تر به داستان‌سرایی پیرامون «اگر نبود ستم روزگار و گوشت‌خوارگی و آنتی‌بیوتیک‌ها بدن ما از گیاهان b12 مورد نیاز خود را جذب می‌کرد»! تنها منبع طبیعی دریافت ویتامین b12 منابع حیوانی هستند، b12 موجود در روده‌ی انسان برای اشخاصی که مدفوع‌خوار نیستند قابل استفاده نیست، لطفا دقت بکنید. «نیاز روزانه» با «مصرف روزانه» تفاوت می‌کند، به چیزی که مطرح نشده پاسخ ندهید.
      خیر اینگونه نیست ! بنده عرض نکردم ویتامینی که توسط گیاه تولید شده باشه !!!! پست بنده رو مجدد مطالعه بفرمایید . نوشتم که باکتری هایی که در سطح گیاهان حضور دارند زمانی که گیاه اورگانیک باشه و با شستشو اون باکتری ها رو از بین نبریم و اون میوه رو بخوریم ، به صورت باکتری های مفید در بدن شروع به فعالیت می کنند. کما اینکه خود جناب گاو هم به همین صورت بخشی از ویتامین بی 12 خودش رو از باکتری های موجود در سطح گیاهان دریافت میکنه این 1 ، در مورد دوم که کوپروفیژیا رو بیان کردید بله بنده لینکی دادم که یک مقاله ی علمی بود اما شما زحمت نکشیدید مطالعه بفرمایید ! در بدن ما دو جا این ویتامین تولید میشه ! 1.کولون که گفته میشه قابل استفاده نیست ، 2.ایلیم که بخشی از روده ی کوچکه و اتفاقا قابل جذب هم هست و توسط فلور طبیعی بدنمون تولید و جذب میشه . در مورد انتی بایوتیک هم شما علم پزشکی رو داستان سرایی می نامید چون سر در نمیارید ازش و من بهتون حق میدم . اون انتی بایوتیک ها مقاوت ایجاد می کنند در مرحله ی اول ! در مرحله ی دوم فلور طبیعی بدن رو خراب می کنند و باعث ایجاد مشکلات مختلف میشن و این می تونه تاثیر بگذاره روی همون بحث تولید ویتامین بی 12 و دیگه خدا رو شکر اونقدر هم متوجه شدن این مسئله سخت نیست . البته این ها دقیقا بر اثر خوردن داروی بی مورد هم اتفاق میفته. امیدوارم بحث جا افتاده باشه براتون و دچار سوء تفاهم نشید مجددا و مطلب من رو کامل بخونید. راستی وقتی از قید ها و کلماتی مثل همه ، برخی ، بسیاری و غیره استفاده می کنید در مورد مسائل علمی خیلی دقت کنید . خیر فقط مواد حیوانی منبع این ویتامین نیستند. 1.باکتری های طبیعی که در ایلیم حضور دارند (لینک کامنت قبلی خوانده شود) و 2.قرص های ساپلمنت که مستقیما از خود باکتری ها این مواد رو به ما میدهند هم منبع مناسبی از این ویتامین هستند و به راحتی قابل دریافت. ضمن اینکه مجدد توصیه می کنم پوزیشن انجمن تغذیه ی آمریکا رو در مورد گیاهخواری بخونید.


      بله می‌تواند و باید که به نحوی دیگر آن‌را به بدن برساند اگرنه دچار مشکل خواهد شد.


      تغذیه‌ی بد چه گیاه‌خواری چه گوشت‌خواری مایه‌ی بیماری و زیان به بدن خواهد شد. مصرف به‌جا و به‌اندازه‌ی منابع حیوانی(بجز گوشت قرمز)به همراه مراقبت‌های بهداشتی و رعایت اصول درست تغذیه هیچ زیانی به بدن انسان نخواهد رساند. آنچه پیرامون کُل ِ بحث گیاه‌خواری به نظرم می‌رسد، اینست که با کالتی روبرو هستیم که می‌خواهد خود را در جایگاه آلترناتیوی «علمی» نسبت به مُدل ِ جا-افتاده‌ی تغذیه جعل بکند(مثل تمام کالت‌های دیگر). شما اهمیتی به سلامتی نمی‌دهید، مشکل اخلاقی و فلسفی با گوشت‌خواری دارید، پس به تشریح آن انتقادات و دشواری‌ها بپردازید و بی‌خود پا در زمین نا-آشنا نگذارید و بی‌دلیل موضع شاید قابل دفاع خود را بی‌اعتبار نکنید.
      خب شاید حق با شما باشه و با توجه به طول عمر انسان یک رژیم همه چیز خواری که به درستی برنامه ریزی شده باشه هم بتونه نیاز بدن رو پاسخ بده که میده در چنین موردی بحثی نیست اما رژیم همه چیز خواری همچنان بسیاری از ریسک ها رو با خودش داره که در رژیم گیاهخواری این ریسک ها بسیار کمتر هستند مثل ریسک سرطان پراستیت در آقایان.

      و مورد دیگه اینکه آیا مصرف به جا و به اندازه ی جیوه یا مصرف به جا و به اندازه ی آنتی بیوتیک های اضافی رو هم می تونیم در حد متعادل داشته باشیم و ارزشش رو داره که اینطوری به بدنمون صدمه بزنیم ؟؟؟ می دونید که جیوه به چه صورتی وارد بدن میشه ...

      ضمنا گیاهخواری یک تفکر علمیه و نه صرفا فلسفی چون به صورت مستقیم با پزشکی و سلامت ، اکولوژی و محیط زیست و همچنین قطعا با اخلاقیات هم سر و کار داره اما به هیچ عنوان یک دین یا آیین نیست بلکه یک روش زندگی سالمه که هر فردی با هر دینی می تونه اجراش کنه تا هم خودش سالم تر بمونه هم به کره ی زمین و تنوع زیستی احترام گذاشته باشه و به خاطر دو سه قلم از مواد غذایی خودش، شرمنده ی آیندگان نشه. راستی زمینی که ازش صحبت کردید ، شاید برای شما ناآشناست ،اما برای ما خاطرات جوانی به حساب میاد. پس وقتی چاله چوله هاش رو نشونتون میدیم ، با دقت بیشتری روش فکر کنید و نه با تعصبات کورکورانه و تقلید از سبک تغذیه ای که مک دانلد در دهه ی 30 میلادی شروع کرد به مسموم کردن ذهن مردم و ترویجش داد به طوری که گریبان شرق دنیا رو هم گرفته و همه رو چیزی تعصب دارند که ریشه ی علمی نداره و پشتش یک صنعت بزرگه که فقط به سود خودش فکر میکنه و نه چیزی به اسم public health یا حقوق حیوانات یا معضلات محیط زیست یا غیره ... فقط سود و سود و سود (ر.ک به تبلیغات مک دانلد و شعار های ذهن فریبش در آغاز فعالیتش که تبدیل شد متاسفانه به باور عمومی).

    2. 4 کاربر برای این پست سودمند از yahoo گرامی سپاسگزاری کرده اند:

      Mehrbod (11-16-2012),Ouroboros (11-16-2012),sonixax (11-17-2012),کافر_مقدس (11-16-2012)

    داده‌های جُستار

    کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

    هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلیدواژگان این جُستار

    مجوز های پیک و ویرایش

    • شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •