نازنین شما تشیف ببرید میزان کالری موجود در کاهو و خیار را نگاه کنید جک نگویید،آن حیوانات ورزشکار(؟) ببینید روزانه چند ساعت را مشغول خوردن هستند در شبانه روز،البته برای شما که علاقه به هیپی بازی و مام طبیعت و اینها دارید و جنسهایی هم که میزنید ماشالاسپاگتی ظاهرا خوب است و فکر میکنید غاز نشینی و اینها چیز خیلی رمانتیکیست مشخص است که مشکلی با نصف روز را صرف غذا خوردن کردن هم ندارید و اصلا انسان به درگاه طبیعت گناه کرده مغزش هم بزرگ شده برویم از شرش خلاص شویم که به دار و درخت آسیبی نرسد !!
این اصل پست است:
خودتان مثال آوردید برای بی ارتباط نشان دادن مساله مهمی مثل چگالی انرژی،بعد که دیدی ناجور شد حالا ما را متهم میکنید که ما مثال خودرو و تویوتا را آورده ایم وسط تازه،حالا بسلامتی منتظر نورسیده 5 ام هستید زیر حرفی که زده اید افتاده اید به عوض کردن حرف خودتان،بعد هم شما چرا از تویاتا و چنین چیزهای بد بد مثال میزنید که اینگونه شود،از اسب و قاطر و اینها بیشتر جنگ طلبانه و اخ هستند نباید سراغشان رفت که ارواح طبیعت از ما دلخور میشوند
آقا جان بخودتان رحم کنید،اینقدر غلط و مهمل دست ما ندهید سوژه کنیم،شیر را مثال زدیم که پستاندار است و چندان قوم و خویش دوری نیست.برای مقایسه بازده گوشتخواری و گیاهخواری باید برویم میان گیاهخواران و گوشتخواران صرف مقایسه کنیم،در همان انسان هم ببینید در جاهایی که در زمان محدود مصرف غذا نیاز به مصرف انرژی زیاد هست به انسانها و اینها کاهو و خیار میدهند یا مثلا شکلات استفاده میشود که در آن مواد حیوانی استفاده شده و تازه انسانها کارهای بدبد و غیر طبیعی فرآوری هم روی آن انجام داده اند.
اینها علیت و علم هستند عزیزم،شما با این جک گفتنها که فرق بررسی علمی و قصه را نمیدانید برای ما تازه سخن از علم و شبه علم و اینها هم میزنی تازه
در ضمن در برخی انواع دیگر جانداران از جمله مروچه از این کارهای جنگطلبانه مانند کشاورزی میکنند،شما درباره مادر طبیعت قدری باید نصیحتشان کنید تا توجیه شوند از اینکارها نباید در طبیعت بکنند
Ants Are Experienced Fungus Farmers
بله خود نظر شخص ِ من است دیگر،این سخنات مهمل را عزیزان هیپی زیاد دیده ام که میگویند وقتی با استدلال و فکت روبرو میشوند و چیزی برای گفتن ندارند میگویند نظرت خودت است انگار قرار است من نظر عمه اوباما را اینجا بزنم.خودخواهی و ضد وصلح بودن هم اگر معنیش درگیر نبودن در این هیپی بازی ها و جنگولک بازیهاست من با کمال میل قبول میکنم،شما میتوانید با بن لادن و جناب شیر و گرگ و باکتریهای کشنده و اینها در وسط جنگل بروید لاو بترکانید،روی من یکی و باقی انسانهای علاقمند به پاسداشت خرد و مغزشان حساب نکنید![]()