بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربدجان این که کودکان غربی زودتر از کودکان کشورهای جهان سوم از جمله کشور ما مراحل رشدیِ ذهنی رو طی میکنند اثبات شده است ولی زیادی اغراق میکنید اونا فقط 2-3 سال جلوترند....
من روی چند سال پیش گفتم، کودکان ایرانی هم این روزها زود بزرگ میشوند.
ولی یک دگرسانی ژرفی میان بزرگ کردن اروپاییها و ایرانیها هست، اروپاییها را اگر دیده باشید با کودک از همان 3 4 سالگی مانند یک آدم بزرگ گفتگو میکنند وهمه چیز
را توضیح میدهند و چشمداشت رفتار درست و منطقی دارند، ولی ایرانیها به بچه 3 4 ساله که میرسند یک سداهای "گوگولی مگولی" در میاورند که روشن نیست چه کارکردی دارد.
در پِیدانش (neuroscience) هم میتوان این را توضیح داد که پییاختههای کودک از همان روزِ زادروز هر چه بیشتر کار کشیده شوند بهتر
است و کمتر میمیرند، از همینرومن رویکرد اروپاییها را بیشتر میپسندم، هر چند نمایش دوست داشتن بی چون و چرا به کودک هم به نگر من بایسته است.
شما هم که سررشته دارید بد نیست در این زمینه بنویسید، من کاستیهای زیادی در فرهنگ بزرگ کردن بچه در ایرانیها میبینم.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه، همه چیز هورمونها نیست.
هم دختر هم پسر سهشگرهای (sensors) بیشتری در آلتهای تناسلی دارند که میتواند یک آوند (دلیل) آن باشد.
اگر بپژوهید میبینید که خودارضایی در کودکان خردسال بسیار فراگیر هم است:
Masturbation: Your Child: University of Michigan Health System
Is masturbation common?
Yes. It is a common childhood habit. Most children—both boys and girls—play with their genitals (external sex organs or “private parts”) fairly regularly by the age of 5-6 years
—مزدک بامداد
البته بسته به طبقهی اجتماعی که از آن میآیید هم دارد، من کودکان کار را دیدهام که از سن بسیار پائین وظیفههای سنگینی بر دوش آنها گذاشته شده و به همین دلیل بسیار بالغتر از همسالان ِ اروپایی خود هستند، شماری از آنها حتی در برخی مسائل از بزرگسالان هم تواناتر هستند، من کودک دوچرخهسازی در تهران میشناختم که از استاد خود پیشی گرفته بود... وانگهی از اینها گذشته، بطور کلی رفتار بچههای ایرانی را شخصا به مراتب بالغتر(یا دستکم بالغنماتر)از غربیها دیدهام.
زنده باد زندگی!
میگم مسایل ژنتیكی چه قدر نقش دارند ؟
من كودكان شرقی به خصوص عرب و ترك را كه میبینم چیزی جز افسارگسیختگی های عجیب و شلوغی های توحش وار و ورجه وورجه های بیخودی و جیغ جیغ نمیبینم ! در صورتی كه كودكان غربی آرام هستند در عین حال كه كوكی خود را دارند .
حتا در نوزادانی كه همین الان به دنیا آمده اند این تفاوت دیده میشود ! كودكان شرقی اعصاب معصاب ندارند كلن گویا !!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-16-2012),Mehrbod (11-16-2012),Russell (11-16-2012),sonixax (11-16-2012),undead_knight (11-16-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)