من فقط نوشتم قیافه اش مثل سوء تغذیه ای ها بوده ! هنوز هم میگم .
من نوشتم برای تولید قرص ویتامین ب۱۲ هم نیاز به کشتار موجود زنده و دام و ... هست ، شما گفتید نه خیر با کشت باکتری این کار رو انجام میدهند . در باره چگونگی اش چند پست جلوتر توضیح داده ام .
شما به طور خاص به گاو اشاره کردید که تحریف سخن من و سفسطه است .
خوب اگر شما ادعایی مبنی بر گیاهخوار نبودن انسان از همان روز نخست ندارید که در این باره بحثی نیست و فقط میماند توضیح در باره ی فواید رژیمهای گیاهخواری که هم من و هم دوستان از آن استقبال میکنیم و حتمن از دانسته های شما به عنوان یک گیاهخوار استفاده میکنیم .
کاملن موافقم![]()
البته دوستان گیاهخوار فکر میکنند کسانی که گوشت هم میخورند روزی ۴۰ کیلو گوشت مصرف میکنند و دیگر هیچ ! که این هم یک پیشفرض اشتباه است .
با این سخن شما هم مخالفتی ندارممنتها باز شما باید توجه داشته باشید که انسان نخستین نمیتوانست عدس ، سویا ، گندم و مانند اینها را مصرف کند. بعدها با اختراع ابزارهای ابتدایی انسان موفق به مصرف اینها شد .
من همان عقبتر هم تنها نوشته بودم که گیاهان کمتر از گوشت برخی از انواع اسید آمینه رو دارند و هنوز هم حرفم همان است .
اینکه ما در سال ۲۰۱۲ میتوانیم از گیاهانی بهره ببریم که میزان قابل توجهی پروتئین و اسید آمینه در خود دارند دلیل بر آن نیست که اجداد ما از همان ابتدا گیاهخوار بوده اند ! همچنین همه چیز خوار بودن آنها اشتباه نبوده .
در ویکی پدیا هر کسی میتواند هر مطلبی را ویرایش کند ولی مطلب اصلی کماکان باقی میماند و چنانچه مطلب ویرایش شده درست نباشد و یا منبع درست و حسابی نداشته باشد حذف میشود و یا در باره اش هشدار داده میشود . پس تمام مطالبی از ویکی پدیا که منبع دارند میتوانند مورد استناد باشند .
در مورد دکترهای ایرانی هم برداشت بنده این بود که شما آنها را بیسواد و چرند گو پنداشته اید که خوب اشتباه از من بوده . به هر حال من اغلب از منابع ایرانی برای گفته های خودم استفاده نمیکنم چون کمتر پیش آمده که موفق شده باشم چیز درستی از میانشان پیدا کنم .
به طور کلی هر رژیم سالمی مزیتهایی دارد . ولی شما نمیتوانید یک تحقیق علمی به من و دوستان نشان دهید که نشان دهد رژیم گیاهخواری صرف از رژیم همه چیزخواری بهتر است . (با فرض اینکه هر دو رژیم اصولی و از روی استانداردهای امروزی سامان یافته باشند) .
من هرگز با قاطعیت از گذشته ای که هیچ بنی بشری ازش خبر نداره سخن نگفتم . گفتم احتمالن این طوری بوده .
پیشتر هم گفتم اگر شما بحثی بر سر اینکه انسان از روز نخست گیاهخوار بوده ندارید فکر نمیکنم نیازی به بحث در باره اش باشد . پیشتر دوستان گیاهخوار جملگی (کورش بیخدای گرامی ، کسرای گرامی ، کافر گرامی و ... ) مدعی شده بودند که انسان از روز نخست گیاهخوار بوده . ما هم با اشاره به برخی ویژگی های بدنی انسان مانند نیاز به ویتامین ب۱۲ و یا بررسی خصوصیات دستگاه گوارشی انسان و دندان و ... به ایشان نشان دادیم که این ادعا درست نیست .
برخی دیگر از دوستان هم به نوشته های صادق هدایت (کتاب فواید گیاهخواری) اشاره کردند که از نظر من نوشتار صادق هدایت فاقد ارزش است چرا که احساسی و در برخی موارد هم حمله به سایرین است .
حالا در اینجا اگر شما به ما نشان دهید که گیاهخواری ی صرف چه فوایدی دارد و داستانش به چه گونه است خوب ما هم استقبال میکنیم و از دانسته های شمای میاموزیم .
خوب ویکی تاریخچه دارد و این داستانی که هر کسی میتواند ویرایشش کند خیلی چیز مهمی نیست . اگر من اکنون بروم و یک مطلب نادرستی بنویسم هم شناسه ی من که اون تغییر رو داده باقی میمونه و هم مطلب قبلی . در نتیجه هم میشه نوشته (های) قبلی رو برگردوند و هم میشه کاربران خاطی رو جریمه کرد .
ویکی انگلیسی به خصوص منبع بسیار مفید و کارآمدیست که حتا دانشجویان در اینجا از آن برای پایان نامه و امتحان و ... بسیار بهره میبرند ، خود من یکیش .

پاسخ با گفتآورد