طعم رو که همین لان هم موفق شده ایم ، گونه از قارچها موسوم به صدفی هستند که به صورت طبیعی وجود نداشتند و خودمان با دستکاری های ژنتیکی تولید کرده ایم . اینها را میتوانید با افزودن مواد مختلف و کباب کردن درست به طعم هر کبابی که دوست دارید در بیاورید (دوستان گیاهخوار که میخواهند از طعم کبابهای گوشتی محروم نشوند میتوانند امتحان کنند) .
ولی از طرفی اخیرن تحقیقاتی در فرانسه نشان داده بود که موشهایی که خوراک اصلاح شده ی ژنتیکی مصرف میکردند دچار سرطانهایی بد فرم شده بودند . که در همینجا هم در باره شان صحبت کرده ایم . یعنی هنوز در راه رسیدن به فراورده های ژنتیکی سالم یک جای کارمان میلنگد .
به هر حال تولید بافتهای گوشتی در آزمایشگاه که هیچ تفاوتی با گوشت معمولی نداشته باشند راهکار خیلی خوبیست و اکنون هم تکنولوژیش در دسترس است ولی خیلی گران است .