خب نظر شما کاملا اشتباهه... من به خودم حق میدم که از هر چیزی خوشم بیاد یا بدم بیاد.
هم من هم هر انسان دیگری این حق رو داره که از مسائل مختلف بنا به هر دیدی که داره خوشش بیاد یا بدش بیاد.
مشکل اونجایی شروع میشه که من یا شما بخواهیم نظرمون رو به بقیه تحمیل کنیم و زورکی بگیم که نظر من درسته و بقیه هم باید اونجوری که ما میگیم زندگی کنند.
نظرها و سلیقه ها مختلفه و همینطور محترم
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (11-09-2012),mamad1 (11-10-2012),sonixax (11-09-2012),Sotude (02-15-2013),undead_knight (11-09-2012)
خیلی فرق میکنه...تو صفحات قبل توضیح دادم!!
بر چه اساسی همچین حرفی میزنید؟همجنسگرایی هم در زن و مرد متفاوت هست و در صفحات قبل توضیح دادم.ضمنا و این خیلی و خیلی رو که میگید حرف علمی نیست....آماری دارید در این زمینه؟
از چی دفاع نمیکنید دقیقا؟ مگر اینجا دفاع از عمل جنسی مطرح هست؟ اصلا ما کاری به اون نداریم...حرف اینجا دفاع از حقوق این گروه اقلیت هست و گرنه اصلا دفاع از خود عمل جنسی اینجا بی معنی هست!! نگفتیم که هر کی دفاع کرد فردا خودش باید بره همجنسگرا بشه...
گرامی اینها که تکرار بدیهیات هست...منظورم من هم همین ها بود که شما گفتید!! گفتم قرار نیست ما خوشمون بیاد یعنی شما مجازی خوشت نیاد.نیازی به ذکر واضحات نبود!!
ویرایش از سوی Anarchy : 11-09-2012 در ساعت 04:18 PM
جناب Anarchy بنده نه گی هستم نه از گی بازی یا همجنسگرایی یا همجنسبازی یا هر چیزی که اسمش رو میگذارن خوشم میاد! این از نظر شما ایرادی داره؟ یعنی من حق ندارم از همجنس گرایی خوشم نیاد؟ یعنی شما میفرمائید باید حتما خوشم بیاد؟ یعنی باید شما برای من تصمیم بگیرید یا من باید از شما اجازه بگیرم که از همنجنسش گرایی خوشم بیاد یا نیاد؟
این دیگه دلیل و برهان علمی در رد یا قبول همجنسگرایی نداره! حق اظهار عقیده ست.
من نمیگم همجنسگراها رو برچسب لواط بزنن و اعدام یا اذیت کنند.
عقیده دارم اصولا تمایل سکس آدم ها امری شخصی حساب میشه و هر آدمی خودش بهتر میدونه که چکار کنه و به من یا شما ربطی نداره کی با کی سکس میکنه!
همین!
ولی از منظر شخصی من از این کار خوشم نمیاد و حتی اگر این اظهار نظرم بدون هیچ دلیلی و از روی سلیقه هم باشه باز هم حق اظهار عقیده رو دارم و نظرم محترم و حق اظهار نظرم محفوظه![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه گرایش جنسی انتزاعی است نه نژاد!
بیزاری از یک نژاد هم تا زمانیکه مایهی سرکوب نباشد، چرا اخلاقی نیست؟ مگر ما پلیس اندیشه هستیم که برای دیگران مرزهای اخلاقی اندیشیدن و پسندیدن تعریف کنیم؟
کار تنها جایی نااخلاقی میشود که کس بخواهد با نژادپرستی خود حقوق دیگران را زیر پا ببرد، برای نمونه با تبلیغ نژادپرستی بگوییم سیاهها را برده کند یا آنها را در همبود بدنامیده
و از امکانات همبودین بیبهره سازد.
اگرنه بگوییم خود من برای نمونه دخترهای سیاهپوست را برای سکس نپسندیدم، آیا نژادپرست میشوم!؟
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من تنفری نسبت به گی ها ندارم فقط ازشون خوشم نمیاد. اصولا سعی میکنم در زندگی نسبت به چیزی تنفر نداشته باشم چون فکر میکنم بدون تنفر یک کم راحت تر فکر میکنم و همینطور راحت تر زندگی میکنم. حالا این تنفر میتونه راجع به هر چیزی باشه من سعی میکنم ازش دوری کنم. این موضوع هم اصلا در راستای فکری من نیست که بخوام از حرف زدن درباره اش احساس لذت کنم تا ازش دفاع کنم یا ازش متنفر باشم. هر چند اگر متنفر هم بودم باز هم به خودم حق میدادم که متنفر باشم چون باز هم نظر خودم بود و به کسی تحمیل نمیشد و کسی رو اذیت نمیکرد.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)