ایراد بنی اسراییلی نگیرید
اکثر شعر از نظر قافیه بندی درست هست و معنا و مفهومش رو هم درست رسونده
من هم معتقدم فیلم 300 ضد ایرانی هستهیچ معنی و مفهومی هم نداره - یک مشت ک.ش که در ظاهر داره به ایرانی ستیز بودن اعتراض میکنه ولی در عمل مزخرفی بیش نیست ! حتا شعور این آدم در حدیه که نمیدونه فیلم ۳۰۰ یک فیلم برای ابراز ضدیت با ایران و ایرانی نیست .
خرخره من رو که نمیخواید بجویید؟
حالا شما میگی معنی داره خوب برای شما داره - بنده آدمی دیدم که داستان حسنی نگو بلا بگو هم براش کلی معنی داشته ولی ربطی به حقیقت نداره .
بله این خوبه که این روحیه رو در خودتون تقویت کنید که داستان حسنی هم ممکنه برا کسی معنی داشته باشه و صد در صد هم معنی داره و به نظر همه باید احترام گذاشت
شک ندارم داستان حسنی نگو بلا بگو و معتقدین به معنی دار بودنش اسیبی نه به شما میزنن نه به روشنفکری و نه دگر اندیشی
بنده که چیزی جز های و هوی و مقداری هوچی گری چیزی ندیدم نه در مورد ادعاها و نه در مورد سوال هامپیشتر توضیح داده ام ، شما درک نمیکنید مشکل شماست نه بنده . بروید یک مقداری موسیقی بخوانید تا بفهمید . آدرس کتاب هم دادم .
ادرس کتاب هم برای خودتون
انگار من وقت و حوصله دارم برم بشیم فلان کتاب رو بخونم
اینجا جای بحث ماست
اگر ادعایی دارید با ارجاع من به فلان کتاب پاسخ ندید
همینجا بفرمایید با زمان ساده
شمایی که از موسیقی سر در میارید و معین رو با کلایدر من مقایسه میکنید وای بر احوال اونهایی که از موسیقی سر در نمیارنبنده شخص معین رو با شخص کلایدر من مقایسه نکردم . بلکه آهنگهاشون رو با هم مقایسه کردم . بخواهیم شخص را مقایسه کنیم که معین زیر صفر هم نیست جانم
چه شباهتی بین معین و کلایدر من دیدی که اهنگ هاشونو با هم مقایسه کردید
مثلا چه شباهتی بین i do it for u با میخوام به اصفهان برگردم هست؟
جل الخالق

پاسخ با گفتآورد