بنده هم با یقین میکم یا شما اطلاعات کافی ندارید یا دارید دروغ میگید . هیچ زنی در صورتی که بهش تجاوز نشده باشه یا در حالت عادی نبوده باشه ناخواسته باردار نمیشه و هر کسی این ادعا رو کرده داره دروغ و مزخرف میگه .
در این موردی هم که شما میگی باید طرفین به رضایت برسند . مثلن مرد میتونه با پرداخت مبلغی و تعهد دادن جهت نگهداری و تامین هزینه ها پس از زایمان سرپرستی بچه رو بگیره .
این شمایید که مدام ادعای مفت و بی منطق میکنید ! میشه بفرمایید اگر زن بچه رو میخواست و مرد نمیخواست تکلیف چیه ؟ لابد باز چون بدن زنه کون لق مرد ؟ بله ؟؟؟؟؟؟
سفسطه نکنید و اصل مطلب رو به صورت دروغ نقل نکنید . در ایران آخوندها گفته اند در صورتی که مساله پزشکی باشد رضایت مادر کافیست و طبیعی است وقتی مساله جانیست داستان فرق میکند .
حرف شما خنده دار و از روی بیسوادی و یحتمل عقاید فمینیستی پوسیده و تاریخ مصرف گرشته و گندیده است . این سخنان شما مهملات و خنده دار است و پاسخش رو هم دادم لازم نمیدونم یک چیز رو دوباره تکرار کنم .
پیشتر گفتم که بارداری ناخواسته یک دروغ بزرگ است و شما دارید در اینجا دروغ میگویید و بارداری ناخواسته در صورت عدم تجاوز یا حالت عادی نداریم . پس انقدر این دروغ را تکرار نکنید لطفن .
و اگر قوانین مدنی و شرایط اجتماعی برابر باشه چی ؟ پس باز مزخرف بافتید . به طور قطع وقتی شرایط مدنی و اجتماعی درست نباشه اون حق و حقوق برابر هم وجود نداره .
بنده نمیخوام بی ادبی کنم ، ولی زنی که بچه نمیخواد غلط زیادی میخوره با مردی که بچه میخواد میخوابه اون هم بدون وسایل پیشگیری . در صورتی که خوابید اون هم بدون وسایل پیشگیری خود به خودی حق نخواستن بچه را به لحظه ای سکس با یک مرد خوشتیپ فروخته .
مشکل شما مثل مشکل باقی زنان ایرانی این عقده خود برتر بینی هست ! و همه چیز رو یک طرفه میبینید . زنی که بچه نمیخواد میره با مردی رابطه برقرار میکنه که بچه نمیخواد . یعنی این بند خنده دار از حرف شما :
بر عکس هم هست ! مگه زن رو مجبور کردند بره با مردی که بچه میخواد بخوابه ؟!
پس باز مزخرف به هم بافتید . این حق بچه دار شدن یک حق یکطرفه نیست .
بنده پیشتر هم گفتم در شرایطی که زن از قبل اعلام کرده و مرد از قبل از برقراری رابطه از این موضوع خبر داشته ، یا مورد تجاوز قرار گرفته و یا حالت عادی نداشته باید حق سقط جنین داشته باشد . در غیر این صورت این حق یک حق دو طرفه هست و این مزخرفات بدن خودشه و ... قابل قبول نیست .
حالا شما هی بیا بگو بدن خودشو و ۹ ماه پدرش در میاد و ... بنده اسمش رو میذارم دروغ و رفتار حال به هم زنِ زن ایرانی که شما هم شاملش میشی با کمال پوزش .