Russell (03-10-2013)
خوب این کار تبحر کافی میطلبد:))
با این کار زنان را به یک بازی دعوت کرده اید که انان معمولا استقبال میکنند.
چرا که خود زنان در این بازیست که میتوانند شما را دلباخته ی خود کنند و این فرصت خوبیست برای انها.
بنا براین وقتی این فرصت را از انان بگیرید توان بازیشان کم میشود و ممکن است انها ریسک نکنند برای چنین رابطه ای:))
الان من در نقش یک جاسوس دو جانبه در امده ام:))
در فیزیک یک اصل ثابت وجود دارد که میگوید در یک فضای واحد دو چیز نمیتوانند باشند که من آنرا به روابط عشقی خود تعمیم میدهم . و اساسا برای قاپیدن دختران تراز اول و دست اول آن راهکاری که شما گفتید چندان جواب نمیدهد و خیلی اوقات هم نتیجه معکوس میدهد . برای من همهی سختی همان گامهای نخست است و کمی یخها که را آب کردم، پس از آن ترکیبی از تکنیکهای از پیش تعیین شده و جواب داده را به همراه درصد بالایی از فنون فیالبداهه بکار میگیرم . برخی از خاطرات و کارهایی که کردهام را فقط زمانی بیان خواهم کرد که بخواهم اثبات کنم چه جانور مهارنشدنی و دیوانهای هستم. اینجا البته باید بگویم که اگر چه در این مقوله استفاده از هر کدام از داراییهای شخصی (اکتسابی و غیراکتسابی) موجه است، اما من روی برخی از چیزها سرمایه گزاری نمیکنم . از جمله اینکه هرگز زنی ندیدم که مباحث عمیق علمی و فلسفی را دوست داشته باشد و در آن شرکت کند (چنانکه اگرچه در حوزه علم ماریکوری یک استثنا است اما در فلسفه همان یکی را هم نداریم) . البته عدم تشبث به دانش و فلسفه در من دلایل دیگری دارد.
Alice(03-10-2013),Russell (03-10-2013),undead_knight (03-11-2013)
راستش من زنان را چندان فریبکار ندیدهام، یعنی صادقانه و به راستی عاشق میشوند. به ترتیب مراحل سقوط عاطفی آنها چنین است:
1. مشتاق میشوند: با تحریک حس کنجکاوی، حسادت، اینکه چرا تمام زنان این پسر را میخواهند، چرا او مرا نمیخواهد و ...
2. سرمایهگذاری میکنند: سعی میکنند شما را صاحب بشوند. بهترین سلاح آنها در این راه سکس است. اندکی از خودشان هزینه میکنند تا بعدتر کنترل بیشتری بدست بیاورند.
3. علاقمند میشوند: درصورتی اتفاق میافتد که احساس بکنند از طریق سکس همهی شما را بدست نیاوردهاند و فتح نکردهاند. 90% مردها از این مرحله فراتر نمیروند و میشوند شوهرها، دوستپسرها، خواستگارها، فابریکها، سکسبادیها و ...
4. شیفته میشوند: برپاد تمام نرمهای اجتماعی شروع به سرمایهگذاری در رابطه میکنند. وقت، انرژی و ... و خودخواسته، اندکاندک کنترلی که بطور ذاتی بر رابطه دارند را به طرف مقابل واگذار میکنند: برای نگه داشتن او، به ایشان اختیار میدهند.
5. عاشق میشوند: آشکار طرف ضعیف رابطه شدهاند، احترام به خود خویشتن را اصلا مهم نمیدانند، حاضر به انجام هر ازخودگذشتگی قابل تصور برای شما هستند، همهی زندگیشان محور وجود شما میچرخد و هر کار که بخواهید میتوانید با او بکنید.
در تمام این مراحل همواره زنان به عواطف خودشان صادق میمانند. «فریبکاری» در زنان وقتیست که رابطهی عاطفی نمیخواهند و برای چیز سومی وارد رابطه شدهاند. در باقی مواقع بسیار صادقانه و معصومانه بندهی رانههای فرگشتیک خود هستند: موجوداتی رمانتیک که گمان میکنند عشق به راستی چیزی فراتر از اکسیتوسین است. یک Manipulation ضمنی در رفتارهای زنانه همچون عشوه آمدن و آرایش کردن و دلبری از دیگر مردان بطور ناخودآگاه(برای برانگیختن حسد) و ... اینها هست البته که من هرگز مثل مهربد واژهی «فریبکاری» را برای آنها مناسب نمیدانم، چون اغلب آگاهانه نیستند...
البته همهی اینها برآمده از مشاهدات شخصیست و میتواند غلط هم باشد.
زنده باد زندگی!
خوب مرحله ی فریبکاری زمانی وجود دارد که زن میخواهد توجه شما را به خود جلب کند.
در حقیقت رابطه ای هنوز صورت نگرفته و میتواند این فریب کاری و دلبری در رقابت با زنی دیگر باشد یا اینکه بی اعتنایی ظاهری شما را در هم ریزد.
گاها زنان در همین مرحله که مرد منتخبشان را جذب کنند ارضا میشوند و کلی در خود احساس پیروزی میکنند.
اعتماد به نفسشان بالا میرود و حتی ممکن است درهمین مرحله ی حس پیروزمندانه توقف کنند و با شما بیش از این جلو نیایند.
بنا براین است که صداقت زیاد در هنگام آشنایی اولیه با زنان انان را بیشتر دفع میکند.
اما خوب معمولا زنان وقتی از مردی خیلی خوششان می آید و یا اینکه به هر طریقی رابطه شکل میگیرد مدیریت و کنترل رابطه را از دست می دهند و مرد وارد بازی میشود.
بله.زنان در این موقع بسیار ساده میشوند و به قولی ((رو بازی مکنند))
بر طبق آنالیزهای من روی گونه شماها:)) به نطر میاد اصل اصلی دلبری(من هم کلمه فریبکاری رو چندان نمیپسندم چون فریب میتونه همراه این فنون باشه یا نباشه:))) تعلیق و پا در هوا نگه داشتن طرف مقابل و تاخیرهای موجه هست:))خیلی از موارد هم به نطر من اینقدر طبیعی و در وجود هر دو جنس هست که مطرح کردنش به عنوان یک توصیه فقط برای مقابله با فرگشت و سوپر مردها خوبه:))در ضمن اینها کلیشه ای هست که روی آدم های کلیشه ای(99 درصد!)جواب میده اگر جواب نداد تقصیر استثناهاست:))
کمی هم در راستای دلبری زنان(یا به قولی فریب کاری:)) ) نطرم رو بگم:
یکی این هست که بسیاری زنان معمولا به سکس به عنوان یک لذت عادی مثل غذا خوردن(نگاه شمار زیادی از مردان;) ) نگاه نمیکنند،البته این نگاه بین چیتاها و گربه های کوهی!(به این زن ها، مرد خوار!هم گفته میشه:)) ) طرفدار نداره که شاید بعدا در موردشون بیشتر توضیح دادم:)
بنابراین در درجه اول هدف یک زن از دلبری و مخ زنی زنانه اینه که سکس رو مثل یک پاداش به مرد بده تا با ارزش تر به نطر بیاند.(ظاهرا مردها چیزهای چالش برانگیز رو دوست دارند:)) )یعنی به جای رو کردن ممه دست به کارهای طریف تری بزنه:))که البته دو هدف میتونه داشته باشه،یکی در راستای طولانی تر کردن رابطه و اون یکی احساس ارزشمند بودن.
برای کنجکاو کردن و در مرحله بعدی علاقه مند کردن یک مرد هرگز و هرگز ابراز علاقه مستقیم نکنید!با دادن سرنخ های کلامی مثل بعضی ویژگی های یک مرد آرمانی(که باید در شخص مورد نطر موجود باشه:)) )یا علائم بدنی که مردان راحت تر میتونند بفهمنش مثل تماس های به ظاهر تصادفی بدن هم بد نیست:))
در آینده هم اگر تنبلیم اجازه داد این بخش ها رو تکمیل میکنم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
مردان معمولا زن را آن طور که میپسندند در ذهنشان ترسیم میکنند.
یکی از سرگرمی های من این است که بفهمم مرد مخاطبم زن مورد علاقه اش را چگونه متصور است.
اما جنبه ی تفریحیش ان است که تمامی تصورات ذهنی اش را به هم بریزم و منتظر واکنشش میشوم.
طبق تجربیاتم معمولا مردان چون با تصویری جدید رو به رو میشوند جذب میشوند و برایشان جالب است که بیشتر زن را بشناسند.
اشتباه محضی که یک زن میتواند بکند این است که دقیقا همانی شود که مرد تصور میکند باید باشد.
از مهمترین راهکارهایی که در برابر مردان میتوان داشت بی توجهی به آنان است.مردان از زنانی که فکرمیکنند تصاحبش کرده اند و زیادی بهشان توجه میکند دور میشوند.این بی توجهی را حتی در ارتباط های کلامی هم نشان دهید.
در جمع ها زیادی بهشان نزدیک نشوید.مردان با یکدیگر بر سر دوست دخترهایشان معمولا کل دارند.سعی کنید از کل کل مردان با یکدیگر به سود خود استفاده کنید و برای تحریک و بازی با اعصابش با دوستانش هر از چند گهی اخت بگیرید:))البته زیاده روی نکیند چون ممکن است به تبانی ان دو ختم شود و حس کل کل شان به هم دستی علیه شما تبدیل شود.
یک مسئله ی دگر اینکه هیچ گاه از سکس برای ایجاد یک رابطه استفاده نکنید.چون تنها در این مرحله میمانید و بعد از سکس باید قید رابطه را با ان پسر بزنید.![]()
:)))
واقعا؟
معما چون حل شود؟!!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)