بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مصنوعی نباشه، تلاش نکنه باحال به نظر برسه، از خودراضی نباشه، خودشیفته نباشه، باسواد باشه، هنردوست باشه، روشنفکر باشه، خوش تیپ باشه، عاشقم باشه، بی دین باشه، پولدار باشه، احمق نباشه، جدی باشه ولی بعضی وقتا شوخ طبع باشه، قد بلند و کمی چاق باشه و ...
۱ - زیبا باشد (از دید بنده)
۲ - مسلمان نباشد ، دیندار نباشد چه بهتر
۳ - خوش سلیقه باشد
۴ - با شعور باشد
و دیگر هیچ
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
فعلا نظری ندارم،یعنی حوصله ندارم فکر کنم به این مساله![]()
من چندین سال هست با دوست دخترم زندگی میکنم(البته ازدواج کردیم چند ماه پیش برای مسائل مالیاتی و غیره) ، چیزهایی که در موردش خوشم میاد اینها هستند:
ظاهر:
۱- من به مو قرمز و شرابی با پوست سفید attraction زیادی دارم.
۲-قد متوسط ، از دختر خیلی قد بلند خوشم نمیاد.
۳- هیکل کمی ورزشی از لاغر شل و ول خوشم نمیاد.
از نظر شخصیت هم از دخترهایی که دنبال مسائل celebrityها هستند اصلا خوشم نمیاد اینکه کدوم خواننده با کی ازدواج کرده کی به کی خیانت کرده اینها! خانوم من نیز خوشبختانه اصلا اینطوری نیست. تحصیلات بالا هم مهم هست و اطلاعات سیاسی . حسودی هم خیلی برام مهم که اینجوری نباشه که نیست ، از کسی که هی چشمش به زندگی بقیه باشه حسودی کنه خوشم نمیاد اصلا.
"A Land without a People for a People without a Land"
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (10-16-2012),Russell (10-16-2012),sonixax (10-16-2012),Theodor Herzl (10-16-2012),Waffen (07-01-2013)
—مزدک بامداد
منظور از این سوال چیه؟ اگه این هست که فکر میکنید که مرد یا زن یه معیارهایی باید داشته باشند که باعث جذب شدن شما بهش بشه که به نظر من وقتی میخوایم عاشق یه نفر بشیم معیارهامون یادمون میره. ممکنه عاشق یکی بشیم که از زمین تا آسمون با معیارهایی که داشتیم متفاوت باشه. کلا دوست داشتن و عشق و عاشقی کاری به معیار و عوامل نداره. یا هم برعکسش. یکی ممکنه تمام معیارهای ما رو داشته باشه و کلی هم خودشو بکشه برامون ولی به دل ما ننشسته باشه و نتونیم دوسش داشته باشیم. :D
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)