چرا برای هر نقل قول برای من پی ام می آید ؟

چرا برای هر نقل قول برای من پی ام می آید ؟

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آغازگر جُستار

دوستان نظرشان پیرامون براه انداختن جستاری برای شناختن و معرفی و روش ساخت و بازگویی ِ تجربیات شخصی دربارهی مواد افیونی چیست؟ اصلا کسی اینجا بجز من اهل این برنامهها هست؟
زنده باد زندگی!

یک جستاری پیرامون الکل داشتیم به آنها هم رسیده بود: نوشیدنی های الکلی - صفحه 15
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آغازگر جُستار

در آن جستار شرکت داشتم، منظورم بطور تخصصیتر بود پیرامون فقط مواد مخدر. هرچه بیشتر اهل مشروب باشید احتمال علاقه و دلبستگی و وابستگی به مواد مخدر در شما کمتر است، نوشیدنیها متعلق به اشخاص اهل دل و عیش هستند، کشیدنیها مال آدمهای دلسوخته.
زنده باد زندگی!

—مزدک بامداد
آغازگر جُستار

ایرانیها گویا اصلا از مواد توهمزا خوششان نمیآید، آنجا هرگز نمیتوانید اسید پیدا بکنید، ارجین میفروشند بجای آن و کسی هم فرقشان را نمیداند.. من در ایران به ناچاری شربت سینه میخوردم، که بسیار هم زیانآورست. اینجا الاسدی یافت میشود و تا جایی که میدانم کم زیانترین مادهی مخدر دنیاست. من هرگز فلسفهی این مواد انگیزنده را نفهمیدم.. اگر میخواهید مظطرب و متشنج و عصبی باشید چرا مواد مصرف میکنید؟ بروید مسجد! من نه اکستاسی مصرف کردهام نه آمفتامین، از این گروه موادهای هیجانآور فقط کوکائین کشیدهام، و حالم را بسیار بد کرده.. بگویید بدانیم چطور بودند؟
زنده باد زندگی!

من مدتهاست دیگر کانادا نیستم امیر جان،
و اینکه راستش هر دو بیخود بودند. اکستاسی را درست نمیدانم چون همراه با هزار و یک کوکتل و چیز دیگر بودولی تا یکی دو هفته
پسین mood بی اندازه پایینی داشتم و تنها چیزی که یک خردهای کمک میکرد قهوه (اسپرسو) بود، روی هم رفته به افسردگی آن نمیارزید!
amphetamine ولی کاری نکرد بجز اینکه 48 ساعتی بیدار بودم + تپش قلب بسیار تند + دلهره + احساس آشوب + ترس
همه اینها بی کوچکترین احساس خوبی!
ecstasy باز یک حس خوشایند + خوشنودی از زندگی و احساس نزدیکی به دیگران و پیرامون آنجا درست میکند، amphetamine را
دیگر نمیدانم چه سودی دارد! تنها به درد همان بیدار ماندن و درس خواندن انگار میخورد، بماند که اعتیادآوری بسیار بالایی هم شنیدهام دارد!
—مزدک بامداد

امیر جان من هیچ کدوم رو مصرف نکردم تا حالا...شما توصیه ات چیه؟
آغازگر جُستار

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)