SAMKING (04-03-2013)
تقسیم اراضی منظور کدام اراضی هست؟ منظور کل سرزمین است یا فقط کرانه غربی؟ بحث امروزحتی با خود فلسطینیها در مورد مرزهای قبل ۱۹۶۷ نیست ، پس شما کاسه داغ تر از آش نشوید! ولی در مورد مرزهای ۱۹۶۷ ، چرا که نه! ۵۰۰ هزار یهودی در کرانه غربی زندگی میکند که در حدود ۵% از زمینهای آنجا ساکن هستند ، در عوض ۳/۵ میلیون فلسطینی زندگی میکنند آنجا! اگر بر اساس تعداد جمعیت تقسیم کنید ، حدود ۱۲.۵% به اسرائیلیها در کرانه غربی میرسد ، چرا که نه!![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
در کشور کنونی که مجموع اسراییل و فلسطین است در کل چند درصد از جمعیت فلسطینی و چند درصد اسراییلی هستند ؟
در مورد در درصد اراضی در اختیار هر طرف هم بفرمایید
من هم اکنون قدرتی ندارم که کاری کنم یا عهدی ببندم
من نظر خود را در مورد حقیقت داستان از دید خودم بیان میکنم که تاثیری بر مناقشه موجود ندارد
در درون مرزهای اسرائیل %۸۰ یهودی هستند ، ۲۰% عرب که شامل مسیحی ، مسلمان، دروزی و غیره میشود. در غزه اکنون ۱ یهودی هم نیست با تقریبا بیش از یک میلیون عرب زندگی میکنند ، در کرانه غربی حدود ۱۳% یهودی ساکن هستند ، بقیه عرب .
در مورد داخل اسرائیل که همه مخلوط زندگی میکنند ، مشخص نیست چه گروهی چقدر زمین دارد. البته این چیزی که شما میگوئید بدک هم نیست! اگر من کارهای بودم در اسرائیل این را پیشنهاد میکردم ۲۰% جمعیت عرب اسرائیل میتوانند به کشور فلسطینی بپیوندند و شهروندی اسرائیل خود را از دست بدهند، مناطقی به نسبت جمعیت نیز در کنار کرانه غربی به آنها داده شود در عوض نیز شهرکهای داخل کرانه غربی به خاک اسرائیل زمینه شود.
"A Land without a People for a People without a Land"
"ما یعنی من و کسانی که مثل من فکر میکنن که وضعیت کنونی اسراییل همونطور که دوستمون گفت بر اساس زور اسراییل هست و نه حقیقت !!"
این جواب من به جناب راسل در جواب سوال ایشان در مورد ما بود
مگر اسلامگرا فحش است که عذرخواهی بفرمایید ؟؟![]()
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)