SAMKING (04-03-2013)
ما نظر خود را نگفتیم ، یک حقیقت تاریخی را گفتیم و با نظر خیلی فرق دارد . اینکه فردا روزی کسی بیاید و بگوید سال ۵۷ در ایران انقلابی نشد و همون شاه موند میشه دروغ !
وقتی کشوری سکولار شود دیگر اسلامی نیست ! این رو مد نظر قرار بدید . و وقتی اسلامی نباشد پیشرفتش را نمیشود به پای اسلام نوشت .
بنده به خود نقبولاندم که شما حتمن اسلامگرا هستید ! خودتان فرمودید که هستید . اگر نیستید بگویید ما بدانیم . طبیعی است که گاهی از سخنان و ادعاهای طرف مقابل سوء برداشت شود![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من در هیچ جا نه بیان کردم که اسلامگرا هستم و نه بیان کردم که نیستم !
مهم این نیست که چه کشوری پیشرفت میکند ! مهم این است که کشورهایی پیشرفت میکنند که حقانیت فلسطین را بیشتر میدانند و این شرایط کنونی را بهم میزند !
در باب آیین هم به جناب راسل توضیح دادم و گفتم که ارتباطی با این بحث ندارد
شما در اینجا اینچنین فرموده اید :
طرف مقابل اسرائیل که زورش فعلن به اسرائیل نمیرسه کیه ؟ اسلامگرایان و فلسطینی ها . شما خودتان خودتان را در دسته اسلامگرایان و فلسطینی ها قرار دادید نه ما .
حالا اگر هستید که برداشت ما درست بوده ، اگر هم نیستید اعلام بفرمایید و ما هم در صورتی که برداشت اشتباهی کرده بودیم از شما عذرخواهی میکنیم![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
راهکار دو کشور ربطی به دموکراسی چندان نداره،فقط مساله میزان زمینهای دوطرف و یکسری دیگه مسائل مذاکره میشه که باید مطرح بشه.خود راهکار دو کشور رو شما مخالفی یا موافق.مثلا احمدی نژاد هم میگه اسرائیل باید از روی زمین محو بشه،حالا بعدا مستمالی میکنه که از طریق دموکراتیک (!!).
یا یکسری از مسلمونها دنبال این هستند که در غرب اونقدر زاد و ولد کنند تا اکثریت رو بدست بیارند و خلافت اسلامی برپا کنند از طریق دموکراتیک(!!).
شما هم همچین چیزایی میگی و میگی اسرائیل باید محو بشه از نقشه دنیا یا ...؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)