فرض کنید شما من رو متهم میکنید (ادعا میکنید - مدعی هستید) که ماشین شما رو دزدیدم، آیا این وظیفه ی شماست که ثابت کنید که من دزدیدمش یا وظیفه ی منه که ثابت کنم ندزدیدمش؟ دوستانی که میگن ثابت کردن وظیفه ی شماست روی این اصل منطقی صحبتشون رو مطرح میکنند، البته به نظر من شما با منطق آشنایی ندارید، به نظر میرسه شما فکر میکنید منطق یه بازی موش و گربه هست و نه ابزاری برای تعیین درستی یا نادرستی یک ادعا.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
راستش فقط می تونم بگم شرمنده هستم .. از اینکه دوست ندارید با واقعیت روبرو بشید و کماکان مایل هستید در همون جهالت دست و پا بزنید . این شعر زیر براستی که زیبنده ی شما و همفکران شماست !
هر جا که قلم گفت: نمیدانم چیست
گفتیم بجز ذات خدا علت کیست؟
اینجاست که هرچه از خدا می دانیم
جز حاصلِ مجموعِ جهالت ها نیست
راستش من هم فقط می تونم بگم شرمنده هستم .. از اینکه شما نیز دوست ندارید با واقعیت روبرو بشید و کماکان مایل هستید در همون جهالت دست و پا بزنید . این شعر زیر براستی که زیبنده ی شما و همفکران شماست !
هر جا که قلم گفت: نمیدانم چیست
گفتیم بجز ذات خدا علت کیست؟
اینجاست که هرچه از خدا می دانیم
جز حاصلِ مجموعِ جهالت ها نیست
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)