Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958 پیشگیری از خستگی
درود،
من درباره خستگی پژوهشی نکردهام، دانستههای پراکندهای که ولی داشتم را اینجا آوردم.
درباره خود خستگی مانند شما دنبال راهکار هستم و اگر شما نیز کم کم دانستهها و پژوهشهایتان را بیاورید میتوانیم با آزمایش عملی به درستی آنها پی ببریم.
آری خوب است؛ ولی امیدوارم که در این رابطه من تنها نباشم که تلاش می کند! بلکه از شما نیز چشم داشت تلاش و فعال بودن دارم!
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
راهکارهای ما اکنون میتوانند پیرامون این باشند که چگونه ناخودآگاهمان را با گزینش خودآگاهمان همسو کنیم.
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
درباره کتابها نیز حق با شما است. هر آینه اگر بیرون از ایران هستید میتوانید آنرا نگاهی سرسری انداخته و اگر خوشتان آمد بخرید که بیشتر از 10 دلار هم نیست.
اگر هم ایران هستید که خوب خرید شدنی نیست و برای همین pdf توانایی خواندن آن را میدهد.
ایران بودن یا نبودن من مهم نیست؛ بلکه مهم سیستم اخلاقی ام می باشد، که آن را اجرا کنم!