این قضیه که یک انسان دیندار زندگی شادتری از یک انسان بیخدا دارد، تنها به این قضیه مربوط است که یک آدم مست از یک آدم هوشیار شادتر است!
برنارد شاو
این قضیه که یک انسان دیندار زندگی شادتری از یک انسان بیخدا دارد، تنها به این قضیه مربوط است که یک آدم مست از یک آدم هوشیار شادتر است!
برنارد شاو
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Mehrbod (04-12-2013)
آزادی برای من رفع یک حکومت نیست. اگر همین فردا ایران از چنگال این حکومت آزاد شود ما باز هم خیلی کار داریم. هر حکومتی برآیند تاریخ و نگاه جامع شناسانه همان ملت است.
آزادی چیزی نیست که با رفع حکومت به دست بیاوری، آزادی از خودت شروع می شود ، آزادی از فکر و روابط اجتماعیت شروع می شود
شاهین نجفی
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
انسان پدیدههایی را میدیده است که باعث ترس و اضطرابش میشده و برای اینکه این ترس و اضطراب را آرام کند، نمیتوانسته از علم و شناخت واقعی پدیدهها که بعد منجر به پیدا کردن راه حلی مناسب و منطقی میشده استفاده کند .
در نتیجه به جای علاج واقعه یک مسکن برای خود پیدا میکرده و به تعبیری دل خود را خوش میکردهاست. مثلن با اعتقاد به قضا و قدر ناملایمات زندگی را برای خود تعریف میکرده. یا با اعتقاد به بهشت و اینکه اگر ما اینجا سختی میکشیم در عوض بهشتی وجود دارد که در آنجا راحت هستیم ناملایمات زندگی را برای خود تحمل پذیر و توجیه میکرده است.
برتراند راسل
"فریدون فرخزاد"
آیا از خود پرسیدهاید چرا همهی فلاسفهی بزرگ افسرده و عبوسند؟ آیا از خود پرسیدهاید چه کسانی ایمن، آسوده و همیشه خوشرو هستند؟ من پاسخ میدهم: تنها آنها که فاقد روشنبینیاند: مردم عامی و کودکان!
نیچه
"فریدون فرخزاد"
من علیه دین مى نویسم زیرا اگر زنان بخواهند مانند انسان زندگى کنند باید خارج از چهارچوب دینى و قانون اسلامى شریعت زندگى کنند
تسلیمه نسرین
![]()
"فریدون فرخزاد"
ما متوجه خواهیم شد كه محكمترین و تعصب آمیزترین باورهای ما آنهایی هستند كه كمترین دلیل ها برای درستی شان در دست است.برتراند راسل
Russell (04-22-2013),undead_knight (04-15-2013),کافر_مقدس (04-16-2013),yasy (04-15-2013)
سیاست چیز گُهی است. کار من نیست. تو یک مملکت حسابی سیاست را میدهند دست متخصّص، نه دست من و امثال من
صادق هدایت
![]()
"فریدون فرخزاد"
Soheil (04-16-2013)
سیاست صد صد می کشد و دین هزار هزار
سین اوکازی
"فریدون فرخزاد"
کسی که مبارزه کند، ممکن است شکست بخورد. ولی آنکه مبارزه نکند، شکست خورده هست.
برتولت برشت
"فریدون فرخزاد"
اگر در شرایط بی عدالتی بی طرف باشی ، طرف ستمگر را گرفته ای
دزموند توتو
"فریدون فرخزاد"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)