گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Ouroboros نمایش پست ها
من یکسره مخالفم، اسرائیل نه فقط کمکی به آشنایی و پیروی مردم منطقه از مدل‌های دموکراتیک نمی‌کند، یکی از اصلی‌ترین دلایل بی‌اعتباری آنهاست. بخشی از مقاومت ِ جهان عرب دربرابر مدرنیته و تمدن وجود دولتی‌ست همچون اسرائیل به عنوان نماینده‌ی آن، تروریسم اسلامی هم چیزی بجز پاسخی طبیعی به وجود اسرائیل نیست، حتی یکی از دلایل منفور بودن شدید آمریکا در خاورمیانه حمایت بی‌چون و چرای ِ آن از اسرائیل است. گذشته از اینها، به نظر نمی‌رسد اسرائیل آینده‌ای باثبات داشته باشد، به خصوص با موج جدید و گسترده‌ی انقلاب‌هایی در جهان عرب که به هرحال با اسلام‌گرایی ختم خواهند شد(و همینطور جنگ داخلی در آن کشور میان جهودهای افراطی مذهبی و ضدسکولاریسم که در عمل فرقی با مسلمانان ندارند، و باقی جامعه‌ی اسرائیل که به شدت در تولید مثل از آنها عقب مانده).



دوران دولتهای ملی‌گرای فاسد عرب که بابت جلب مشروعیت به مخالفت با اسرائیل می‌پرداختند سرآمده، و باید منتظر چندین جمهوری‌ اسلامی ِ دیگر در منطقه بود.
این دیدگاه کلاسیک مسلمانان است:

اسراییل ریشه همه مشکلات خاورمیانه است آمریکا و غرب هم چون از اسراییل حمایت می کند دشمن است.

آیا اگر به جای اسراییل مشتی از مسلمانان عثمانی می آمدند مردم فلسطین را بیرون می کردند و زمینها را می گرفتند همین طور می شد؟ که نیک که بنگرید سالها عثمانی داشت این مسلمانان را استثمار می کرد و به بردگی کشیده بود یک جنبش درست حسابی نداشتند و آخرش با خیانتهای خودشان بر می گشتند زیر پرچم عثمانی. در مصر فرضا بارها قیام شد و بارها توسط گروههای دیگر مسلمان این قیامها و رهبرانشان سرکوب شدند و یا کشتار شدند.

فکر کنم بهتر است کمی بیشتر بیندیشیم. چرا در جاهای دیگر دنیا با ورود و مهاجرت اقوام (حتی به زور اسلحه) چنین غدد چرکی ایجاد نشد که غیر قابل التیام باشد؟