• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 66

جُستار: در مورد رضا پهلوی چه نظری دارید ؟

Hybrid View

شناس
      Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 17.0%
      بدون وضعیت

خالی

bilbilak آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      4
      امتیازها
      465
      رنک
      9
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 103 بار در 39 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Kaveh نمایش پست ها
      دوست گرامی این مساله حتما باید در آینده ایران بررسی و نقش افراد مشخص شود. شاه به هر حال مسئول خواهد بود چون ساواک تحت اراده او بود ولی به سادگی و بدون دادگاه نباید حکم کلی صادر کرد. به خصوص در باب نقش ساواک و ثابتی خیلی باید کار شود. اخیرا آمده اند با تاریخسازی نقش ثابتی را کم رنگ می کنند، اینها از چشم مردم دور نمانده و مطمئنا کسی این داستانها و ادعای بی گناهی را نمی پذیرد. ولی یک جای قضیه را هم باید دید و آن کشتاری است که از ماموران دولتی و ارتشیان بعد انقلاب شد. یعنی فراتر از جرمشان مجازات شدند اینها! با بی عدالتی کامل و بسیاری از بی گناهان هم در این خشم کور سوختند. خود شاه هم که دیگر زنده نیست. در این میان به جز امثال ثابتی یقه کس دیگری را نباید گرفت. پسر را نباید به جرم پدر مجازات کرد. خوبیهای شاه نباید به دلیل بدیهایش از چشم ما پاک شود. شما در گفتارتان خشمی دارید که واقعا سازنده نیست. بهتر است کمی آرامتر و با تحمل بیشتر به قضایا بنگریم و دست اتحاد بدهیم. در میان اپوزیسیون هیچ بد مطلق و موجود شیطانی(به جز سران گروه تروریستی مجاهدین) نیست که نتوانیم در کنارشان بنشینیم و در باب ایران فکر کنیم.
      درود بر شما
      دوست گرانقدر بحث بر سر این نیست که شما میفرمایید
      شما درست میفرمایید و میگید نباید پسر رو به جرم پدر مجازات کرد خب منم موافقم من کجا گفتم که همچین عملی باید انجام بشه اگر هست بیارید یا نقل قول کنید ، بحث جای دیگریست بنده دارم میگم اگر اقای رضا پهلوی انسان آزاده ای است و حقوق و منافع مردم رو در نظر دارد مادامی که از جنایت های جمهوری اسلامی پلید بحث میکند حتی یکبار هم از جنایت های پدرش سخن نگفته و از کارهای پدرش با نام اشتباه یاد میکنه من میگم اگر واقعا دلسوز مردم و حقیقت طلب هستند از کمند چند استبدادطلب لو س انجلس نشین بیرون بیایند و برای مردم ایران گام بردارند دو کلام به دل مردم حرف بزنند اصلا دروغ بگن اما حرفشون رو بزنند این ایراد کار است ، خب ایشون در اونور آب تشریف دارن این حرفها رو نمیگن چه برسه پاشون به اینجا حتما میگن من صاحب ایرانم ، مگر خمینی در فرانسه چه سخن هایی میگفت میگفت ما همین حکومتی که توی فرانسه هستش همینو میخوایم سخنان بنی صدر رو بخونید متوجه میشید اما وقتی برگشت چی شد؟
      ما دیگه نمیخواهیم تکرار بشه حداقل من نمیخوام و اگاهی میدم به مردم البته نمیگم ایشون بد هستش میگم ایشون به این شکل آرمان پردازی میکنند.
      در مورد جنایت های هولناک بعد از انقلاب که بحثی نیست همگی دست اندرکاران باید محاکمه علنی بشن و هر کسی که قراره سنگ اون سیستم فاشیست دینی رو به سینه بزنه خمینی که بحثی درش نیست یک جنایتکار دروغگوی کلاهبردار.
      بنده اتفاقا اصلا عصبی نیستم اما سخنانی رو میشنوم که مدام از تناقض سرشار است و این آزردم میکنه.
      هر کسی به نوبه ی خودش در این ایران خدمت کرده اام بعضی ها خدمت بد نکردن ولی بعضی ها کردن و ما اونا رو هم میگیم هردوطرف رو میگیم طرفدار هیچ گروه یا گرایش خاصی نیستم جز طرفدار مردم.

2. 3 کاربر برای این پست سودمند از bilbilak گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (08-08-2012),Kaveh (08-08-2012),sonixax (08-07-2012)

سخنور سوم
      Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 20.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      Sapientiam Discenti

خالی

Kaveh آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2012
      جُستارها
      20
      امتیازها
      6,715
      رنک
      53
      Post Thanks / Like
      سپاس
      339
      از ایشان 1,475 بار در 409 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      2 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی bilbilak نمایش پست ها
      درود بر شما
      دوست گرانقدر بحث بر سر این نیست که شما میفرمایید
      شما درست میفرمایید و میگید نباید پسر رو به جرم پدر مجازات کرد خب منم موافقم من کجا گفتم که همچین عملی باید انجام بشه اگر هست بیارید یا نقل قول کنید ، بحث جای دیگریست بنده دارم میگم اگر اقای رضا پهلوی انسان آزاده ای است و حقوق و منافع مردم رو در نظر دارد مادامی که از جنایت های جمهوری اسلامی پلید بحث میکند حتی یکبار هم از جنایت های پدرش سخن نگفته و از کارهای پدرش با نام اشتباه یاد میکنه من میگم اگر واقعا دلسوز مردم و حقیقت طلب هستند از کمند چند استبدادطلب لو س انجلس نشین بیرون بیایند و برای مردم ایران گام بردارند دو کلام به دل مردم حرف بزنند اصلا دروغ بگن اما حرفشون رو بزنند این ایراد کار است ، خب ایشون در اونور آب تشریف دارن این حرفها رو نمیگن چه برسه پاشون به اینجا حتما میگن من صاحب ایرانم ، مگر خمینی در فرانسه چه سخن هایی میگفت میگفت ما همین حکومتی که توی فرانسه هستش همینو میخوایم سخنان بنی صدر رو بخونید متوجه میشید اما وقتی برگشت چی شد؟
      ما دیگه نمیخواهیم تکرار بشه حداقل من نمیخوام و اگاهی میدم به مردم البته نمیگم ایشون بد هستش میگم ایشون به این شکل آرمان پردازی میکنند.
      در مورد جنایت های هولناک بعد از انقلاب که بحثی نیست همگی دست اندرکاران باید محاکمه علنی بشن و هر کسی که قراره سنگ اون سیستم فاشیست دینی رو به سینه بزنه خمینی که بحثی درش نیست یک جنایتکار دروغگوی کلاهبردار.
      بنده اتفاقا اصلا عصبی نیستم اما سخنانی رو میشنوم که مدام از تناقض سرشار است و این آزردم میکنه.
      هر کسی به نوبه ی خودش در این ایران خدمت کرده اام بعضی ها خدمت بد نکردن ولی بعضی ها کردن و ما اونا رو هم میگیم هردوطرف رو میگیم طرفدار هیچ گروه یا گرایش خاصی نیستم جز طرفدار مردم.
      وبسایت روشنگری

وی می‌افزاید: «بعضی از اعضای ساواک افراط نشان دادند، آنها به سرکوب شدید مردم پرداختند؛ اعمال غیرضروری‌ای مانند شکنجه وجود داشت.»

کافی نیست؟

---------- ارسال جدید اضافه شده در 07:41 AM ---------- ارسال قبلی در 07:37 AM ----------

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی sonixax نمایش پست ها
      مردمی که سال ۸۸ بیرون ریختند دنبال روی موسوی و کروبی بودند و تا موسوی و کروبی امر کردند رفتند چپیدند در خانه هایشان ! تعدادشان هم به هیچ عنوان نماینده اکثریت مردم ایران نبود . طبق گفته خود سبزی ها شلوغ ترین تظاهراتشان ۳ میلیون نفر جمعیت داشته . آن مردم یک عده انسان بودند که با اینکه همه جانبه اخطار داده میشد که در انتخابات حتمن تقلب میشود و تحریم اتخابات نتیجه ی بهتری از شرکت در آن خواهد داد چرا که ابزار تبلیغاتی حکومت را از دستش میگیرد ، در انتخابات شرکت کردند و چون دیدند بد جوری پاچه شان شده جوش آوردند ! بعد هم که خشمشان فرو نشست رفتند پشت بام منازلشان الله و اکبر گفتند و بعدش همان را هم نگفتند ! اگر بخواهیم به مردم ۸۸ اتکا کنیم مردم مردم ایران یک حکومت اسلامی میخواهند و بحث من و شما هم از بیخ بیفایده هستش .
      باید دید این مردم کاسه صبرشان قرار است کی لبریز شود. بالاخره تمام این تحریمها و فشارهای
      اقتصادی روی دوش ملت است اگر در نهایت هم این ملت تن بدهند و شکایتی نکنند به نوعی
      می توان چنین برداشت که حامی حکومت هستند.. و متاسفانه روزی باید مسئولیت این حمایت
      و عواقب آن را پذیرا باشند. متاسفانه در این میان اقلیت آگاه فدا می شوند و راهی برای حمایت از آنان نیست...
      وضع بدی داریم.

4. 2 کاربر برای این پست سودمند از Kaveh گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (08-08-2012),sonixax (08-08-2012)

شناس
      Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
      Overall activity: 17.0%
      بدون وضعیت

خالی

bilbilak آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      4
      امتیازها
      465
      رنک
      9
      Post Thanks / Like
      سپاس
      0
      از ایشان 103 بار در 39 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Kaveh نمایش پست ها
      وبسایت روشنگری

وی می‌افزاید: «بعضی از اعضای ساواک افراط نشان دادند، آنها به سرکوب شدید مردم پرداختند؛ اعمال غیرضروری‌ای مانند شکنجه وجود داشت.»

کافی نیست؟
      درود من گفتم جنایت های پدرش رو اعتراف نکرده اینکه ساواک چیکار کرده خب برای همه مشهود هستش من بحثم با خود ایشون بود که هیچ جا بیان نکرده و این سایت هم یه جورایی بیطرف نیست.

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی bilbilak نمایش پست ها
      درود من گفتم جنایت های پدرش رو اعتراف نکرده اینکه ساواک چیکار کرده خب برای همه مشهود هستش من بحثم با خود ایشون بود که هیچ جا بیان نکرده و این سایت هم یه جورایی بیطرف نیست.
      گرامی مگه شاه با دست خودش جنایت کرده که رضا پهلوی بیاد بگه پدرم جنایت کرده!!! ساواک تحت امر شاه این کارها رو میکرده و تا همین حد هم که رضا پهلوی اشاره کرده در واقع تلویحا به نقش پدرش هم اشاره داره...میدونی مشکل شما چیه؟ شما میخوای این فرد بیاد انقدر از پدرش و سیستم قبلی بد بگه و حتی بیشتر از جمهوری اسلامی از پدرش بد بگه تا جایگاه خودش بین مردم رو از دست بده...البته لابه لای حرف هات دقیقا همین رو اشاره کردی!!! یعنی مشکل شما اعتراف کردن یا نکردن رضا پهلوی نیست...شما اصولا میخواهید بگید و ثابت کنید که رضا پهلوی هیچ حقی نداره در آینده ایران نقشی داشته باشه اون هم فقط به دلیل نفرت شما از سیستم پادشاهی و اینکه گناه ایشون فرزند شاه قبلی ایران بودن هست!!

اون وبسایت هم بی طرف نیست البته در جبهه جمهوری اسلامی هست نه رضا پهلوی!! پس چیزی به نفع رضا پهلوی نگفته...تازه منبع اصلی هم خبر گزاری فارس هست که مصاحبه با جروزالم پست رو داره نقل میکنه...

7. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (08-08-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •