بیلبیلک جان ، بنده قبل از اینکه بخوام پاسخ شما رو داده باشم . میخوام متن آلمانی رو که لینک کردید برگردان کنم و از اونجایی که مترجم این مطلب امانت داری در مطلب رو حفظ نکرده و به شیوه جمهوری اسلامی سخنان رضا پهلوی رو سانسور و تحریف کرده . هر کجا که شما مدعی شدید که ایشون مدعی برقراری نظام سلطنتی در کشور هستند رو پاسخ نمیدو چون ادعای شما بی اساس ، پوچ و از روی اطلاعات غلط و دروغین است .
برگردان :ob ich die krone tragen werde, hängt vom willen des volkes ab“
این جمله رو میتونید خیلی پررنگ در عنوان لینکی که فرستاده اید مطالعه بفرمایید .اینکه من تاج پادشاهی رو بر سر بگذارم به خواست مردم بستگی دارد .
پس ادعای شما در مورد اینکه ایشون میخواد حکومت سلطنتی راه بندازه به همراه مدرکتون پوچ شد رفت پی کارش ! بخت بد شما بنده در آلمان زندگی میکنم و آلمانی هم بلدم !
هر وقت شما مصاحبه یا متنی که آوردید که ایشون مدعی شده باشد که نظام پادشاهی مشروطه و لاغیر میتونیم در مورد اون ادعا بحث کنیم . و اما بقیه اش :
این ادعا و ادعاهایی از این دست که معلوم شد پوچ است . پس ادامه نمیدهم .
این دیگه بر میگرده به شناخت شما از نظام های سیاسی دنیا ! وقتی که فکر میکنید در نظامی که در اصل پادشاه و خانواده سلطنتی هیچ کاره هستند و به نوعی موزه تاریخی برای درآمد زایی هستند ، صاحب مملکت هستند بنده نمیتونم با شما در این باره بحث کنم - این وظیفه شماست که بروید و بیشتر مطالعه کنید .
امیدوارم اینهایی که میفرمایید مثل مصاحبه فوکوس آلمان نباشد !
منتظر میمانیم .
دقیقن جواب سوال شما بود ، نمیخواهید واقع بین باشید مشکل بنده نیست .
عزیزم نوشته ی شما هست ! جنابعالی داری میگی اگر قراره جنایات پدر و پدر بزرگش رو نگه نمیخوام ! از قبل داری طرف رو دروغگو میکنی . من هم بودم تا زمانی که مدارک درستی و درمانی نبود نه تایید میکردم و نه تکذیب .
بنده از اولش هم همین رو گفتم ! مشکل از عدم دقت شماست . در ضمن شما همین بالاتر چیز دیگری فرموده بودید در یک پست !!!
بنده شما رو درک نمیکنم ! آقاجان با ماچ و موچ نمیشه برای روستاهای محروم پل ساخت ! تمام ثروت این مملکت رو انقلابی هایی که شما عاشقشون هستید به تاراج بردند دیگه چیزی نمانده که بخواهند باهاش برای ملت خرج کنند ! باید از یک جایی درآمد زایی بشود و یکی از راه هایش همان موزه شاهنشاهی است !
نتیجه گیری های شما همگی سرسری و از روی احساس است . یک متن که ترجمه درست نشده و دروغ نوشته را کردید سند که رضا پهلوی گفته من میخواهم پادشاهی راه بیندازم ! بنده پیشتر هم عرض کرده بودم که تکثر عقاید رو به رسمیت بشناسه . حکومتی که تکثر عقاید رو به رسمیت بشناسه دیکتاتوری نیست جانم !
بنده همه شان را از بیخ و بن نفهم و بیشعور و خرفت مینامم به خاطر اینکه آدم نخبه و فرهیخته و باسواد چنان گندی به مملکت نمیزند !
مردم هم عصبی نبودند ، نادان بودند . بالا بروید پایین بیایید نمیتوانید منکر این حقیقت شوید که مردم ایران در شورش ۵۷ نفهمی کردند .
بلاخره همشون در صحنه انقلاب بودند یا در زندان ؟!
شما اینجا فرمودید :
بنده توقع دارم حداقل حرفهای خودتان یادتان باشد !
پس لطف کنید به ترجمه هایی که با قصد و هدف مشخصی در نت پخش میشوند زرتی اتکا نکنید !
بنده به حرفهای شما شک ندارم ! بلکه یک کلمه گفته ام نمیدانم . ولی شما میگویید میدانید . کوردها همان مردمانی هستند که خواهان جدایی از ایران هستند و دسته ی دیگری شان هم خواهان کنفدرالیسم هستند . معلومه از آنها بپرسید نظرشان چیست . شما نمیتونید اینچنین قیاس به کل بکنید .
خانواده سلطنتی داشته باشیم ، با اینکه نظام پادشاهی داشته باشیم فرق میکنه عزیزم . کانادا گارد سلطنتی داره ولی اصلن حکومتش سلطنتی نیست !
باز هم زدید به صحرای کربلا !
واقف بودید اون سخنان بالا رو در باره ی مردم محروم و پل و درآمد و ... تحویل بنده نمیدادید .
البته بله ، مردم ما ناآگاه ، بیسواد و کم مطالعه هستند و مطالعه رو کسر شان میدونند یا اگر کسی دوچرخه سواری کنه میگن بچه هستش ! فرهنگ مردم ما شاید صدها سال عقب است و کلی چاله چوله و مشکل دارد .
پیشتر توضیح دادم ، پس از گندی که انقلابیون مورد علاقه شما به مملکت زدند صنعت توریسم ایران به کلی نابود شد (البته توریسم تنها یکی از صنایعی بود که توسط انقلابیون بیسواد و نفهم نابود شد) . پس طبیعی است که بنده زاویه دیدم با شما فرق داشته باشه . چون شما همه چیز رو از زاویه احساسات میبنید و متاسفانه وقتی یک مطلبی رو مطالعه میکنید در مورد صحتش تحقیق نمیکنید گویا ! بنده تا زمانی که سندی درست و درمان برایم رو نشود حرف روی هوا را قبول نمیکنم . در این زمینه قُد هستم
بنده نه عصبی هستم و نه چیز دیگر ! اگر در نوشتارم تندی وجود دارد پیشاپیش از شما عذرخواهی میکنم . دوستان قدیمی تر با لحن سخن گفتن بنده آشنا هستند و امیدوارم شما رو نرنجونده باشم .
آنچیزی هم که شما در مورد پادشاه ها دیدید همش اشتباه و نتیجه گیری سرسری هستش . بروید اندکی بیشتر تحقیق کنید . چون بنده هم حوصله بازگو کردن یک سری حقایق جاری در جهان را برای شما ندارم یحتمل دوستان هم دوست ندارند با زیاده گویی های من سرسام بگیرند !
خوب ! یعنی شما از آن دسته آدمهایی هستید که معتقدید اگر ایران در مسابقات جهانی جلوی اسرائیل برود نباید بازی کند ؟! که این طور کشکی را به خود گرفته اید ؟!
بخشی از حرفهای شما در مورد رضا پهلوی که ادعای کذب بوده . حالا یا به عمد و یا به خاطر عدم آشنایی با زبانهای دیگر .
بخش دیگرش هم هنوز برایش سندی نیاوردید . بیاورید در صورتی که شرایط یک سند بیطرف را داشته باشد و مثل آن ترجمه تحریف شده نباشد ما قبولش میکنیم ولو اینکه کل حرفهای مارا به زباله دانی بفرستد !
خیر ، سلطنت طلبان که آه ندارند با ناله سودا کنند عزیزم .
منظور بنده این است که گروه هایی در ایران در حال فعالیت هستند و احتمالن مورد قبول مردم هستند که من و شما حتا از وجودشان هم خبر نداریم که شبکه ای مانند من و تو با این هزینه سرسام آور برپا میشود و کار میکند . همین عدم آگاهی ما در مورد طرفداران سلطنت هم صادق است . چرا که یک سیستم شفاف و اطلاع رسانی درست در مورد اوپوزوسیون ایران وجود ندارد . برای همین نباید حکم کلی در مورد همه ی مردم ایران یا اکثریتشان صادر کرد .
دیده های شما ، من و دیگران به کل جامعه ایران محدود نمیشود . آن مردمی که بنده دیدم نه در تهران بلکه در دور افتاده ترین دهات ایران دعا به جان محمد رضا شاه پهلوی و آرزوی حمله ی آمریکا به ایران بود ! تازه یحتمل بنده بیشتر از شما هم با مردم تعامل داشته ام به خاطر موقعیت شغلی خاصی که در ایران داشتم . ولی نمی آیم بگویم این نظر اکثریت است چون محدود است به همان چند هزار نفری که بنده دیده ام . نه چند میلیون ایرانی .
ایرانی های خارج از کشور هم همچنین ، ۷ میلیون ایرانی خارج از کشور داریم از هر ۱۰ نفری که بنده میبینم حداقل ۴ تاشون موافق نظام پادشاهی و ۴ تاشون هم موافق نظام کمونیستی هستند باقی هم یا جمهوری اسلامی چی هستند یا مجاهد یا اصلن کاری به این کارها ندارند ! پس من بیام بگم نصف نصف ایرانیان ساکن خارج نظام کمونیستی یا پادشاهی دوست دارند ؟!
من میگم در مورد مردم نمیدونم ولی در مورد خودم میدونم . هر نظامی باشد مشروط بر اینکه چند حزبی باشد و تکثر عقاید را به رسمیت بشناسد از نظر من قابل قبول است . ولی اگر حتا با رای اکثریت مطلق مردم نظامی بر سر کار آید که شرایطی که من میپسندم را نداشته باشد موافقش نیستم و علیه اش فعالیت خواهم کرد .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:24 am ---------- ارسال قبلی در 01:20 am ----------
![]()