به هر حال همون پادشاهی مشروطیت در تاریخ ما مگر چش بود ؟ قوانین اساسی درست سرجاشون بودن اام چرا عمل نشد ؟چرا شاه وقت عمل نکرد به شروط ؟ و غیره
تنها کسی که نادیده شمرده شد مردم بودن حالا مردم سیستم نظام پادشاهی رو مقصر میدونستن بعدشم که داتاسن های دیگه در واقع نظرم اینه هر کسی میاد باید از خود مردم باشه با رای مردم بره و بیاد و بتونه درست طبق قانون اساسی عمل کنه که ما همچین چیزی فعلا ندیدیم حالا دیگه داستان نظام پادشاهی اونم پسر اون پادشاه قبل که داستانش کلا فرق میکنه من نمیگم ایشون فلان و اینجوره اام حرفهاش رو میتونم درک کنم حداقل ..در ضمن کدوم سیستم ایده ال حقوق مردم رو زیرپا گذاشت جز اینکه شاید خود سردمدارهاش مشکل داشته باشه !
هر جا که ایشون از حقوق مردم حرف بزنه من پشتیبانی اون حرف رو میکنم اما این مصاحبه آخر توی فوکوس انلاین جای خیلی انتقادها باز کرد اما اگر بحثی در باره ی مردم و حقوقشون کرده اون مورد احترامه و بحثی درش نیست در مورد تره خرد کردن هم دروغی من نگفتم یه واقعیته شاید ادبیاتش کمی بد باشه ولی واقعیتش اینجوریه.
خب این الان شد قیاس مع الفارق
پس با این اوضاع حرف من درست میشه که ایشون هم مثل پدرش خواهد شد اینجورکه نمیشه استدلال کرد.دروان هخامنشیان طبق پتاسیل های زمان خودش بهترین نوع حکومت بوده و مورد احترام توضیح این داستان رو در اولین پستم گفتم میتونید بخونید دیدگاه رو...
توضیحات این داستان ها رو هم کاملا در توضیح به اون یکی دوستم بیان کردم اگر امکان داره اونجا بخونید که الکی تایپ نکنیم و جا نگیریم.![]()

پاسخ با گفتآورد