منم اصلا متوجه نمیشم چرا کشوری که ما بی هیچ اراده و انتخابی درش متولد شدیم و زندگی کردیم رو اینقد بهش تعصب میورزیم! اصلا یعنی چی چکمه های کثیف سربازان فلان؟ یعنی مرزبندی ها اینقد مهمند؟
بحث تعصب نیست.این به تجربه اثبات شده که غربی ها تنها به فکر منفعت خودشون هستن.آمریکا غول سرمایه داری دنیا بیشتر از همه چیز براش بازارهای خاورمیانه مهمه.البته حساب نهادهای طالب صلح اروپایی متفاوته و در این تردیدی نیست که برای اونها بشریت و آرمانهای انسانی مهمه.من هیچوقت دوست ندارم که یک استعمارگر پا بر روی سرزمین من بزاره.مرزبندی اینجا شاید به نظر شما جغرافیایی برسه اما من از منظر دیگه ای نگاه میکنم.مرز بین انسانهای بیگناه که باید قربانی بشن و سردمدارانی که اونها رو تحریک میکنند.هرچندسربازان آمریکایی هم قربانی هستند.
Anarchy (12-02-2012),Mehrbod (12-02-2012),sonixax (12-02-2012),undead_knight (12-02-2012),viviyan (12-02-2012)
خب طبیعیه که هر کشوری به فکر منفعت خودشه تا وقتی که منفعت طلبیش آسیب و ضرری برای کشوری دیگر نداشته باشد، اگر غیر از این باشه جای تعجب داره. من از لحن نفرت آلود عده ای از جمله ایران بانو تعجب میکنم. دلیلی برای اینکه با لحنی چنان خشمگنانه و متعصبانه مخصوصا وقتی فقط هموطنان هستن صحبت کنیم و دیگران را لجن و انگل و ... بخوانیم نمیبینم.
من فکر میکنم دیگه در عصری هستیم که این مفاهیم عوض شدن...مثلا دیگه قرار نیست اون استعمارگر به قول شما ، به طور فیزیکی و پاش روی خاک ایران باشه...این دهدکده جهانی الان جوری هست که استعمارگر ها به اشکال مختلف، از خارجی گرفته تا داخلی،غربی یا ایرانی هر روز دارن زندگی ما رو تحت تاثیر خودشون قرار میدن...دیگه الزامی به دید سنتی مخالفت با خارجی به این دلیل که خارج هست نباید باشه!!!
اینکه من نوشتم پاش روی خاک ایران قرار بگیره یک اصطلاحه و منظورم استیلای یک قدرت برتر بر ضعیف تر به منظور بهره برداری از منابع بسود خودشه.ممکنه این چیرگی بصورت نامحسوس باشه.الزاما نباید فیزیکی مطلق باشه.
من هم نمیگم یک خارجی چون یک خارجی هست پس حتما باید باهاش مخالفت کرد.اما هرگز نمیتونم به اونها اعتماد کنم.
منم دوست ندارم به ایران حمله نظامی بشه، ولی جلوی فعالیتهای هسته ای این حکومت حتما باید گرفته بشه، حکومتی که نشون داده ذره ای اندیشه و تفکر و عقلانیت نداره، از تروریستها حمایت می کنه و تروریست پرورش میده و برای برقراریش حاضره هر چی میتونه به کشتن بده و هر چی میتونه نابود کنه، اگه بمب اتم هم بسازه دیگه کی جلو دارشه؟! اینها فقط به این فکر می کنند که قدرتشون رو حفظ کنند و قدرتشون رو افزایش بدن، از هیچ وحشیگری توی این راه ابایی ندارند... این حکومت حق نداره انرژی هسته ای داشته باشه چون عقل این رو نداره که استفاده صلح آمیز ازش بکنه، چون این خطر رو داره که همه دنیا رو به جنگ و نابودی بکشونه... منم دوست دارم بشه اصلاح انجام داد توی ایران، ولی با کسی که همه فکرش اینه که یه گلوله خالی کنه توی سرت نمیشه مدارا کرد و نمیشه اصلاح کرد، مگه اینکه اول فکر اون عوض بشه... انرژی هسته ای این حکومت منافع ملی ما نیست، منافع این حکومته و حاضره براش مردم رو فدا کنه، همونطور که تا الان برای منافع خودش این کار رو کرده، و البته اسراییل هم به منافع خودش فکر میکنه و دلش برای ما نسوخته و جز این هم انتظاری نیست، می دونه که قدرتمند شدن جمهوری اسلامی چقدر براش خطرناک و مرگ آوره
Anarchy (12-01-2012),Russell (12-01-2012),sonixax (12-02-2012),Theodor Herzl (12-02-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)