sonixax (10-25-2012)

بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

من اگه یادت باشه میلاد طرفدار سامسونگ بودم ، ولی الان که آیفون ۵ دارم نظرم عوض شده ، IOS خیلی بهتر از آندروید هست ، نمیدونم این اپل لامصب یک چیزی داره آدمو به خودش جذب میکنه ، در ضمن آنارشی گرامی در اینجا ، شرکتها گوشی رو قیمتش رو خیلی ارزونتر میدند که با اونها قرارداد ببندی ، مثلا من ۳ سال با یک شرکتی قرارداد میبندم برای خط تلفن موبایل ، در عوضش آیفون ۸۰۰ دلاری رو با ۲۰۰ دلار گرفتم ازشون.
"A Land without a People for a People without a Land"

چه قدر اونجا گرون فروشند ! اینجا وقتی قرارداد میبندی آیفون رو بهت میدند ۱ یورو !
آیفون همون طوری که من قبلن هم گفتم به خاطر اپهای خیلی زیادش واقعن یک کارایی دیگه داره . سخت افزار قوی تر هیچ وقت مد نظر من نبوده کارایی بوده . ولی آیفون بدجوری یه دفعه ای دلم رو زد حس کردم کم کم اپل منِ خریدار رو خر فرض کرده ! میاد چهارتا پیچ کمتر میکنه اسمش رو میذاره قابلیت جدید . تنها نکته ی جدید آیفون ۵ همون LTE هستش که گوشی های دیگه زود تر از آیفون داشتند . باقیش با ۴S فرق چندانی نداره . سخت افزارش قوی تر شده که شده ! به جای اینکه پردازنده رو ۲ هسته ای میکرد و چیپ گرافیک رو ۴ هسته ای صفحه نمایشش رو HD میکرد بیشتر کار انجام داده بود .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

بچه ها من همین الان ویندوز ۸ رو خریدم . چیز جالبه خوشم اومد . خیلی نسبت به ۷ نرم تره و اینترفیس مترو هم چیز جالبیه . قیمتش هم خیلی مناسبه همش ۲۹ یورو برای نسخه Pro ! یعنی هیچی .
دکتر ساسی

دوستان من یک مشکلی دارم رم من 4 گیگ هست ولی اینو می نویسه ram memory:3600 usable انگار 400 تاشو استفاده نمیکنه در مورد کارت گرافیک 2 گیگی هم اینو نشون میده ویندوز approx.total memory:1652 mb دوستان کسی نظری یا راهکاری داره این فضا ها رو زنده کنیم

ممد جان اگر نگران اون ۴۰۰ مگ هستی باید سیستم عاملی استفاده کنی که منابع سیستم رو کمتر استفاده میکنه . یعنی اگر روی لینوکس هستی بیخیال دسکتاپ بشی !!!!!! که فکر نکنم خوشت بیاد :دی
و اگر ویندوزی هستی بری سراغ ۸ ..
قبلن روی همین سیستم حدود ۲ گیگ از ۳ گیگ رم من اشغال میشد فقط برای سیستم عامل ! الان روی ۸ فقط ۱ گیگ گرفته شده که تمام نرم افزارهایی هم که استفاده کردم روی همون ۱ گیگ هستند و در این باره پیشرفت چشمگیری داشته .
به هر حال اگر شما مثل من مشکل استفاده از برنامه های حرفه ای رو ندارید میتونید از اوبونتو استفاده کنید![]()
دکتر ساسی

ممد جان من زیاد وارد نیستم...با overclock کردن نمیشه از این فضاها استفاده کرد؟
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)