تنفر مل گیبسون از یهودیان فقط به مساله مسیح برنمیگرده بلکه حرفهای دیگه هم زده که مثلا تمامی جنگهای دنیا کار یهودیان هست ، یهودیان دنیا رو کنترل میکنند ، از این مزخرفات!
البته هم که دین یهود روی کاغذ از نظر قوانین دست کمی از اسلام ندارد ، ولی تفاوت یهودیت و اسلام این هست که یهودیت یک دین قومی هست و نه جهانی ، کسی نمیرود به کشور دیگری حمله کند با شمشیر آنها را یهودی کند.
اصولاً یهودیان قدرتی نداشتند که بخواهند جنایت کنند ، شاید تا سال ۷۰ میلادی که تیتوس معبد را نابود کرد و تمامی یهودیان را به بردگی برد در داخل سرزمین اسرائیل کمی رابیها قدرت داشتند از سال ۷۰ تا سال ۳۰۰ میلادی هم که مسیحیان و یهودیان بسیاری به دست رومیها کشته شدند ، ولی از سال ۳۰۰ میلادی که کنستانتین خود مسیحی شد تا سال ۱۹۶۲ میلادی یهود ستیزی جزو تعالیم رسمی کلیسای کاتولیک بود ، و در این سالها هزاران هزار یهودی فقط به علت نژاد و مذهب خود کشته شدند. مسیح هم تازه سند و مدرک تاریخی درست و حسابی نیست که اصلا وجود خارجی داشته است ، ولی اگر به همان عهد جدید هم نگاه کنیم رومیها مسیح را کشتند ، تازه فرض هم بگیریم که یهودیان آن زمان مسیح را کشتند ، collective guilt مسالهای اشتباه است ، مثلا یهودیان امروز چه گناهی دارند که به فرض ۲۰۰۰ سال پیش یک عده آخوند یهودی در کشتن عیسی نقش داشتند؟