• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 176

جُستار: نوشیدنی های الکلی

Hybrid View

شناس
      Level completed: 34%, Points required for next Level: 99
      Overall activity: 7.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خواب آلود

khayyam آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2012
      ماندگاه
      Earth
      جُستارها
      0
      امتیازها
      2,501
      رنک
      30
      Post Thanks / Like
      سپاس
      76
      از ایشان 220 بار در 67 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Havadar_e_Democracy نمایش پست ها
      نمیگم این مقاله خیلی علمی بود اما شبه علمی هم نیست..اگه موردی مثال بزنی بهتر میتونم توضیح بدم!! بیشتر یه مقاله در سطح فهم عامه بود...از سایت pezeshk.us هم بود!!
      بله حرف شما درست است , منظور من هم شبه علم به اون معنای رایج نبود فقط اشتباه در انتخاب لغت بود, منظورم این بود که این یک مقاله ی علمی معتبر نیست بلکه همان طور که خودتان گفتید یک مقاله ی عامه فهم است !

گفتم که مقاله 100% علمی نبود و برای همین هم دلیل نیاورده اما اکثر مطالبش کم و بیش درست هست.در مورد خیلی از اون موارد هم تحقیق شده و رابطه الکل باهاشون مشخص شده هست...باز اگه موردی بگی بهتره!!
      کم و بیش یعنی چی ؟ همان طور که گفتم در این مقاله ادعا فراوان است که می تواند کاذب باشد ! برای همین من با این چنین مقالاتی موافق نیستم بلکه هر کدام از این ادعا ها نیاز به تحقیق و بررسی دارد , اگر شما می گوید که این مطالب با استناد به تحقیقات ژورنال های علمی نوشته شده خوب باید این رو بررسی کرد ! این همه ضرر هایی که برای الکل نوشته شده آیا همه ی این ها توسط ژورنال های علمی تایید شده؟ از کجا معلوم شاید خیلی از این ضرر ها به اثبات نرسیده باشد !
      آیا ما حق نداریم به این همه ادعای بدون مدرک شک کنیم و طلب شاهد و مدرک کنیم؟ ( نمی گوییم که مدرکی وجود ندارد, می گویم در این مقاله مدرکی ارائه نشده) کل سخن من همین بود که برای تمام این ادعا ها باید دلیل و مدرک ارائه شود ! همین ! حال اگر شما موافق ادعا های این مقاله هستید می توانید برای تایید ان ها شاهدی ارائه کنید !

همین طور که میبینید حتی در همین لینک های به ظاهر اثبات کننده اثرات مفید الکل همگی با احتیاط به مساله اشاره کردن و حتی گفتن نباید به دید دارو به الکل نگاه کنیم...این دید اشتباه تعداد بسیار زیادی از افراد هست متاسفانه!!! بیشتر نوعی خود توجیهی هست برای کیفور شدن از مصرف الکل....
      من قصد این رو نداشتم که مصرف الکل را موجه جلوه دهم, فقط برای نشان دادن این بود که مقاله ی شما فقط یک طرفه به قضیه نگاه کرده است چند مثال زدم ، بلکه سخن این بود که آن همه ضرر و زیان را به الکل نسبت دادن نیاز به شواهد و مدارک معتبر دارد !

خلاصه ی سخن این است که حتی ممکن است تمام ادعا های مطرح شده در اون مقاله صد در صد علمی و تایید شده باشد ! اما شما یک طوری صحبت می کنید که انگار اکثر مطالب این مقاله جزو بدیهیات علمی است که نیازی به ارائه دلیل نیست ! ( شاید برای شما اینطور باشد ولی برای افرادی مثل من هیچ کدام از این ادعا ها بدیهی نیست و برای هر کدام دلیل می خواهم)
      شما که پزشک هستید می دانید که تحقیقات پزشکی کار بسیار حساسی است و سال ها تحقیق نیاز است فقط برای بررسی تاثیر یک ماده بر روی یک قسمت بسیار کوچک بدن ! ( مثل سلول های یک ناحیه خاص)
      اما در این مقاله از ضرر های الکل بر روی کل بدن صحبت شدن بدون استناد به هیچ منبع تحقیقاتی ! آیا حق شک کردن نداریم ؟ باز هم می گوییم قصد من رد کردن مطالب این مقاله نیست فقط تشویق به شک گرایی و تحقیق است !

2. 2 کاربر برای این پست سودمند از khayyam گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Anarchy (06-20-2012),sonixax (06-20-2012)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی khayyam نمایش پست ها
      کم و بیش یعنی چی ؟ همان طور که گفتم در این مقاله ادعا فراوان است که می تواند کاذب باشد ! برای همین من با این چنین مقالاتی موافق نیستم بلکه هر کدام از این ادعا ها نیاز به تحقیق و بررسی دارد , اگر شما می گوید که این مطالب با استناد به تحقیقات ژورنال های علمی نوشته شده خوب باید این رو بررسی کرد ! این همه ضرر هایی که برای الکل نوشته شده آیا همه ی این ها توسط ژورنال های علمی تایید شده؟ از کجا معلوم شاید خیلی از این ضرر ها به اثبات نرسیده باشد !
      آیا ما حق نداریم به این همه ادعای بدون مدرک شک کنیم و طلب شاهد و مدرک کنیم؟ ( نمی گوییم که مدرکی وجود ندارد, می گویم در این مقاله مدرکی ارائه نشده) کل سخن من همین بود که برای تمام این ادعا ها باید دلیل و مدرک ارائه شود ! همین ! حال اگر شما موافق ادعا های این مقاله هستید می توانید برای تایید ان ها شاهدی ارائه کنید !
      شاید بهتره بگیم اون متن حتی مقاله هم نیست...من این رو صرفا به این دلیل گذاشتم که حالت هشدارگونه داشته باشه و گرنه مطالب من رو از ابتدای تاپیک اگر دنبال میکردید همه چیز روشن بود...حقیقتش زمان زیادی میبره که بخوام برای تمام مواردی که در متن بهش اشاره شده شاهدی بیارم اما سعی میکنم این کار رو بکنم در حد توانم....

من قصد این رو نداشتم که مصرف الکل را موجه جلوه دهم, فقط برای نشان دادن این بود که مقاله ی شما فقط یک طرفه به قضیه نگاه کرده است چند مثال زدم ، بلکه سخن این بود که آن همه ضرر و زیان را به الکل نسبت دادن نیاز به شواهد و مدارک معتبر دارد !
      حق با شماست...البته من قصد این رو نداشتم که بحث رو خیلی علمی نشون بدم با کپی کردن یه مطلب...به نظر من در مورد مضرات الکل حتی اگه اغراق هم بشه سود بیشتری داره تا اینکه در مورد فوایدش اغراق بشه....

خلاصه ی سخن این است که حتی ممکن است تمام ادعا های مطرح شده در اون مقاله صد در صد علمی و تایید شده باشد ! اما شما یک طوری صحبت می کنید که انگار اکثر مطالب این مقاله جزو بدیهیات علمی است که نیازی به ارائه دلیل نیست ! ( شاید برای شما اینطور باشد ولی برای افرادی مثل من هیچ کدام از این ادعا ها بدیهی نیست و برای هر کدام دلیل می خواهم)
      نه من هرگز نگفتم تمامی اونها جز بدیهیات علمی هستن...الان هم فرصت خوبی هست شما در مورد ادعاهای همین مطلب تحقیق کنید و اگه نکته ای مخالف اون پیدا کردین در این تاپیک به بحث بذارید...من هم سعی میکنم شواهدی برای اون ادعاها بیارم...

اما در این مقاله از ضرر های الکل بر روی کل بدن صحبت شدن بدون استناد به هیچ منبع تحقیقاتی ! آیا حق شک کردن نداریم ؟ باز هم می گوییم قصد من رد کردن مطالب این مقاله نیست فقط تشویق به شک گرایی و تحقیق است !
      من هم موافق تشویق به شک گرایی هستم و از شما تشکر میکنم...ولی اون مطلب رو به عنوان یه مقاله علمی در حد مجله nature حساب نکنید چون من هم همچین حسابی روش باز نکردم..

4. یک کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (06-20-2012)

شناس
      Level completed: 34%, Points required for next Level: 99
      Overall activity: 7.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience Points
      بدون وضعیت

خواب آلود

khayyam آواتار ها
      تاریخ هموندی
      May 2012
      ماندگاه
      Earth
      جُستارها
      0
      امتیازها
      2,501
      رنک
      30
      Post Thanks / Like
      سپاس
      76
      از ایشان 220 بار در 67 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      3 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در حال سرچ در ژورنال های علمی برای تحقیقات درباره ی الکل بودم که به این دو مورد برخوردم به نظرم جالب اومد:

Sticky
      Drinking alcohol in moderate quantities can reduce the risk of asthma, according to Danish researchers.
      http://www.sciencedaily.com/releases...0925125147.htm

Sticky
      People who drink small amounts of alcohol regularly are less likely to be obese than people who do not drink at all. A study published today in the open access journal BMC Public Health shows that consuming no more than a drink or two a few times a week reduces the risk of being obese. Consuming four or more drinks per day, however, increases the risk of being obese by 46%.
      http://www.sciencedaily.com/releases...1205075940.htm

اما درباره ی خطرات الکل هم چند مورد زیر را پیدا کردم:

حتی مقادیر کم الکل نیز بر روی قلب تاثیر دارد :

Sticky
      Few studies have examined the acute effects of alcohol on myocardial or heart function. While moderate-to-high blood concentrations of alcohol acutely impair conventional echocardiographic measures of left ventricular (LV) performance, the effects of low concentrations are unclear. An examination of the acute effects of low blood concentrations of alcohol on the left and right ventricles, which collectively pump blood to the entire body, has found that low doses of alcohol can have very different effects on LV and right ventricular (RV) function.

"We found that low doses of red wine is associated acute depression in left ventricular function and acute increase in right ventricular function," said Cameli
      .

http://www.sciencedaily.com/releases...0715163214.htm

نوشیدن مقدار کم الکل به طور منظم خطر سرطان پستان را افزایش می دهد :

Sticky
      Regularly drinking even a small quantity of alcohol could increase the risk of breast cancer, say researchers.
      http://www.bbc.co.uk/news/health-15539450

نوشیدن الکل باعث آسیب DNA و سرطان پستان در پاسخ به آن می شود:

Sticky Alcohol Metabolism Causes DNA Damage and Triggers a Breast Cancer-Related DNA Damage Response
      http://www.sciencedaily.com/releases...0915163508.htm

فعلا به دلیل امتحانات وقت ندارم , اما بعد از امتحانات سعی می کنم مقالاتی درباره ی خطرات و فایده های الکل از ژورنال های علمی پیدا کنم !

6. 6 کاربر برای این پست سودمند از khayyam گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Agnostic (07-02-2012),Anarchy (06-27-2012),Mehrbod (06-27-2012),Russell (06-27-2012),shirin (07-02-2012),sonixax (06-27-2012)

مدیر تالار
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 5.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      سر گیجه !!

مهربون

Anarchy آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      نا کجا آباد
      جُستارها
      57
      امتیازها
      220,665
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      32,457
      از ایشان 11,792 بار در 4,917 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      86 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      در حال سرچ در ژورنال های علمی برای تحقیقات درباره ی الکل بودم که به این دو مورد برخوردم به نظرم جالب اومد:

Sticky
      drinking alcohol in moderate quantities can reduce the risk of asthma, according to danish researchers.
      http://www.sciencedaily.com/releases...0925125147.htm

Sticky
      people who drink small amounts of alcohol regularly are less likely to be obese than people who do not drink at all. A study published today in the open access journal bmc public health shows that consuming no more than a drink or two a few times a week reduces the risk of being obese. Consuming four or more drinks per day, however, increases the risk of being obese by 46%.
      http://www.sciencedaily.com/releases...1205075940.htm

هر دو مورد صرفا تحقیقاتی از نوع پرسش نامه هستن و بس...

این تحقیقی در مورد اثرات مفید احتمالی روی آسم هست...

the study, presented at the european respiratory society's annual congress in amsterdam, found that drinking 1-6 units of alcohol a week could reduce the risk of developing the condition.
      the research examined 19,349 twins between the ages of 12 and 41 yrs of age. All participants completed a questionnaire at the start and end of the study to compare alcohol intake with the risk of developing asthma over 8 yrs

previous studies have found a link between excessive intake of alcohol and asthma attacks; however, this is the first study of its kind to show a link between alcohol intake and the onset of asthma for adults over a long period of time.
      sofie lieberoth, from the bispebjerg hospital in denmark, said: "whilst excessive alcohol intake can cause health problems, the findings of our study suggest that a moderate intake of 1-6 units can reduce the risk of developing asthma. by examining all the factors linked with the development of asthma, we can understand more about what causes the condition and how to prevent it."

تحقیق دیگه ای هم هست در مورد جلوگیری از چاقی توسط الکل...

ahmed arif, from texas tech university health sciences center, in lubbock, usa and james rohrer, from mayo clinic, rochester, usa, analysed the results of the national health and nutrition examination survey iii in a subset of 8,236 non-smoker respondents. The respondents had all filled a questionnaire about their drinking habits and their body mass index (bmi) had been measured.
      the mechanisms of the protective effect of alcohol on obesity are not well understood and the authors emphasise that "the data give no evidence to advise non-drinkers to start drinking alcohol just for reducing body weight."
      they add: "however, the evidence reported here argues against a strategy of promoting complete abstention at least among those who regularly consume alcohol."

8. 3 کاربر برای این پست سودمند از Anarchy گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Mehrbod (08-11-2012),Russell (08-11-2012),sonixax (08-11-2012)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلیدواژگان این جُستار

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •